Trosor bärs av de flesta moderna kvinnor från alla hörn av världen. Kvinnor har förstått att trosor skyddar sina känsliga delar av kroppen. Mödrar insisterar också på att deras döttrar ska ha trosor för att vara hygieniska. Därför är trosor en viktig del av kläderna. Även om trosor inte utsätts för allmänheten, finns det mode för dem också. Således finns det många mönster, stilar och olika typer av trosor att välja mellan. Här är de 25 bästa typerna av trosor.

Olika typer av trosor för kvinnor

Olika typer och mönster av trosor lista för kvinnor:

Låt oss ha tittat på de 25 bästa damer trosor modellerna, som är mycket bekväma.

1. Boy Shorts Style:

Boy Shorts Style

KÖP NU

Denna artikel gjordes liknande herrtröjorna. Dessa trosor är rektangulära på låren. Denna artikel har låga snittben och används under kläder. Dessa trosor är gjorda av alla material och färger. Dessa trosor kan användas under loungewear och badkläder.

2. Calvin Klein Boy Shorts:

Calvin Klein Boy Shorts

KÖP NU

Denna artikel liknar pojkens shorts. Den har låg midja, täcker kroppsdelar fram och bak avsevärt bra. Nedre kanterna slutar nära övre lår. Materialet som används för att göra trosorna är svart. Företagets logotyp – CALVIN KLEIN är framför. Denna logotyp är skriven i vitt som gränsar till den svarta färgen. Strumpans snitt är väldigt bekvämt även om det är en hip-kramande pojkeshortsstil. Detta par kan bäras till gymmet. Detta kan också användas under löpning och jogging, särskilt av kvinnor som är i sport.

3. Hanky ​​Panky V- Front Boys Short:

Hanky ​​Panky V- Front Boys Short

KÖP NU

Stilen för denna artikel är känd som pojkar kort. Detta beror på att fronten inte är gjord av en framstående triangel. Man kan inte heller ta fram materialet på baksidan. Hela trosan är utformad med ett kontinuerligt material. Denna trosan är gjord med ett beige nät och självfärgade blommiga spetsbroderier. Som ett resultat ser den här trosan väldigt viktoriansk ut. Damer och kvinnor kan bära detta med klänningar, kjolar för alla tillfällen.

4. Klassiska underkläder:

Klassiska underkläder

KÖP NU

Det finns en vanlig design i materialets centrala del. Vardera sidan av materialet är helt enkelt. Elegansen i den här trosans design är implicit. Trosan ser nykter utformad ut, täcker mest och har ett högt midjeband. Panty ser extremt bekväm ut att använda. Trosan är känd som Granny Panties. Dessa trosor kan bäras med jeans.

5. Regular Trosor Lovable -3:

Vanliga trosor Lovable -3

KÖP NU

Denna artikel finns i en uppsättning av tre. Dessa är vanliga trosor för daglig användning. Dessa är trosor i ren bomullstryck. Färgerna inkluderar orange och lila. Lila har vita och orange blommor. De har svarta elastiska kanter.

6. French Cut Trosor:

French Cut Trosor

Denna artikel är svart i färg med en svart kant gjord av spets ovanpå. Trosan når över midjan. Trosan skärs i det nedre området nära det bredaste lårområdet. Därför omfattas inte dessa delar. Eftersom denna typ av trosor är allmänt tillgänglig, använder damer den ofta hela livet. Trosan kan bäras regelbundet med hög midja, kjol och klänning.

7. Hipster Type Panty:

Hipster Type Panty

Denna artikel är kungsblå i färgen. Strängar håller det främre och bakre materialet som täcker de privata delarna. Två matchande strängar korsar över det främre sålda materialet. På vardera sidan finns tre strängar framifrån och tre bakifrån. Dessa är elastiska strängar, så de håller materialen väl. Designen kallas höftkramar eftersom midjebandet ligger på höfterna. Trosorna har också ett lågt skuren ben medan de sitter under midjan. Den här trosan är dock väldigt bekväm. Trosan kan användas med jeans och kjolar.

8. Hipsterbikini:

Hipster bikini

Denna artikel är en Scarlett svart stil hipster bikini stil trosor. Trosan är tillverkad i svart lacy -material. Det finns en vit rosett på bikinitrosan. Det finns också ett smalt band som ansluter den triangulära fronten till baksidan. I dessa bikinistilar täcker materialet på baksidan botten ganska bra.

9. Strumpbyxa:

Strumpbyxa

KÖP NU

Denna artikel är ganska persika rosa och transparent. I mitten finns broderade stora röda rosor. Matchande persika rosa tunna band finns på vardera sidan för att hålla huvudmaterial. Stilen ser väldigt elegant ut eftersom trosan är cirka tre centimeter under midjan. Trosan täcker inte mycket bak. Framsidan är dock täckt med en triangulär lapp. Trosans sidor ligger på höftbenet. Stringtänger är fascinerande när kvinnor och damer går på smekmånad. Den här trosan kan också bäras med speciella klänningar och kjolar.

10. Strappy Crotch Less Panty:

Strappy Crotch Less Panty

KÖP NU

Denna artikel är gjord av svart spets, svart elastiskt material och en svart triangulär tygbit. Det finns några små mässingsfärgade ringar att lägga till i stilen. På baksidan finns det två strängar. Var och en av dessa strängar går över varje kind i rumpan. På den nedre midjan finns fem elastiska snören för att hålla i trosan. Dessa fem strängar möts på vardera sidan av den triangulära svarta duken. Den här trosan är så sexig att vilken kvinna som helst kan använda den för att locka sin älskare.

11. G String Style Panty:

G String Style Panty

KÖP NU

Denna artikel är gjord av rosa triangulärt material med en rosett som täcker framsidan. Matchande denna rosett, ett tunt rosa band håller trosan. På baksidan finns det inte mycket material som täcker rumpområdet. Fram- och bakmaterial är direkt förbundna med det lilla snöre midjebandet. Material sitter i området mellan de två kinderna. Denna G -strumpbyxa täcker det lägsta. Damer och kvinnor kan bära dessa trosor med strandkläder och solbadkläder.

12. C-string Panty:

C-strängbyxa

KÖP NU

Denna artikel är kungsblå i färgen. Trosans form är C-form och därav namnet. Den här trosan har inga strängar, täcker det lägsta. Det klämmer helt enkelt runt de nödvändiga privata områdena. Framsidan är täckt, men rumpan är absolut exponerad. Således är trosan väldigt sexig och charmig. Den här trosan är faktiskt new age -badkläder i bikiniform. Kvinnor och damer kan bära denna trosor som strandkläder för badkläder, sola och slappa.

13. Kontrollbriefs:

Control Briefs

KÖP NU

Denna artikel är gjord av ett material som har leopardhudtryck. Trosan har en hög höft mycket ovanför midjan. Trosan är en bra kontrolltröja. Och trosan har en elastisk linje. Den övre delen når upp till naveln. Den här trosan är bekväm och hjälper till att stoppa i magen för en mjukare look. Den bästa tiden att bära den här trosan är efter graviditeten. Detta kan också bäras med kjolar eller klänningar.

14. Hudbyxor Typ Panty:

Hudbyxor Typ Panty

Denna vara är solbrun. Intressant, den är gjord av mjukt elastiskt material. Trosan täcker buken och kan dras nära naveln. Det nedre området når förbi de övre låren långt in i mitten av låren. Trosan är väldigt bekväm. Eftersom buken kan stoppas in är det också bra för kvinnor efter graviditeten.

15. Tanga Wear Panty:

Tanga Wear Panty

Denna artikel är gjord av transparent rosa material. På den främre triangulära sektionen finns broderade ljusrosa rosor. Ljusrosa band finns på ovansidan, med en elastisk kant med en rosettdesign för att hålla trosan. Stilen på dessa trosor är väldigt europeisk. Omslaget är mycket vettigt. Baksidan är mer än en string men mindre än en bikini. Kvinnor och damer kan bära denna trosor som strandkläder, badkläder och loungewear.

16. Spets detaljerad trosa:

Spetsdetaljer

Strumpbyxan är en bikini som betyder att framsidan är välfärgad med en triangulär trasa, och baksidan är också väl täckt. Denna artikel är rosa i färg med svartfärgad snörning. Det finns också en svart färgad rosett. Den här trosan kan användas med klänningar och kjolar.

17. Jockey Peach Blossom Bikini:

Jockey Peach Blossom Bikini

KÖP NU

Denna stil är en bikinitrosa. Därför täcker främre triangulära och bakre material de väsentliga delarna av kroppen. Fram och bak är anslutna genom ett smalt band. Den här artikelns andra egenskaper inkluderar långt under marinan och benen är skurna högt över låren. Denna Jockey -bikini kan användas av kvinnor och damer med jeans, klänningar och kjolar.

18. Scarlet Kiss Panty:

Scarlet Kiss Panty

Det främre triangulära och bakre materialet är skarletrött. Det finns en svart nätdesign i mitten av både den främre triangeln och baksidan av duken. Gränsen är också gjord av matchande svartfärgad resår. Denna trosor i bikinistil kan användas med en klänning, kjol, jeans, strandkläder och badkläder.

19. Red Brazil Panty:

Röd Brazil Panty

Denna artikel är i brasiliansk bikinistil. Materialet som används är skarlet lacy med en fast röd färg. Det finns två breda lacy och vågiga band. Dessa förbinder den övre mitten av det främre triangulära materialet med det bakre materialet.

20. Regular Brazilian Cut Brief:

Vanligt brasilianskt snitt

Denna artikel är underbar, mångfärgad med fler nyanser av blått. Det finns fyra strängar på vardera sidan. Alla strängar och triangulärt material blandas mycket bra. Den här trosan är ett exempel på en typisk brasiliansk bikini. Designen täcker de väsentliga delarna av kroppen. Kvinnor och damer ser attraktiva och glamorösa ut. Den här trosan kan bäras som badkläder och strandkläder.

21. Brazilian Brief på en sida:

Brazilian Brief på ena sidan

Denna artikel är mycket attraktiv i grön färg. Fram- och bakdelar av material täcker kroppens väsentliga delar. De är anslutna till ett grönt band. Ändarna på bandet kan bindas i en singel på höger höftben. Denna trosstil är också en annan brasiliansk stil. Kvinnor och damer ser sensationella och underbara ut i den här trosan. Detta kan bäras som badkläder och strandkläder.

22. Brazilian Brief med två sidor:

Brazilian Brief med två sidor

KÖP NU

Denna artikel har svart färg som bas med blommönster i olika nyanser. Det är klart att det främre triangulära materialet har diamant och stjärnor fungerar med alternerande vitt tryck. Färgerna på framsidan är bara vita. Ändarna möts på vardera sidan av höftbenen, där de kan knytas på båda sidor. Huvudsträngarna har också matchande svarta tofsar som tillför stilen. Den här trosan är också en brasiliansk bikini. Damer och kvinnor ser eleganta och sofistikerade ut. Den här trosan kan bäras som badkläder och strandkläder.

23. Tease High Panty:

Tease High Panty

Calvin Klein designade den här trosan. Festens stil är mycket lik Hipster -briefen. Tröjan är dock ovanligt långsträckt nära naveln. Det tryckta materialet ser ut som leopardens hud. Det finns en centimeter öppet snitt eller utrymme mellan den nedre delen och det övre bredbandet på, säg två tum. Det övre bandet och det nedre partiet är sammanfogade med smala band. Det finns den bruna elastiska och svarta kanten. Detta kan användas under mode medan du använder en klänning eller kjol.

24. Funktioner Hipster Briefs:

Har Hipster Briefs

Den här artikeln är gjord i trängselstil, men den har funktioner av hipster. Materialet som används för denna trosan är ett persikofärgat nät i fram- och baksidan. Trosan täcker väl de väsentliga delarna av kroppen. I det främre triangulära materialet finns det känsligt broderi med röd och orange färgad tråd. Den här trosan kan användas av kvinnor och damer med klänning, kjol, jeans.

25. Knacka Pant Type Panty:

Knacka på Panty Panty

Denna artikel är tillverkad av persikessilke och ljusblått spets. Den övre delen är slät. Den nedre delen nära låren slutar med två till tre tum spets med vågiga ändar. Dessa trosor är kortare än de andra byxorna. Trosans stil ser ut som franska shorts med midja som täcker rygg och bäcken. Den här trosan kan bäras som dansshorts, nattkläder och fritidskläder av damer och kvinnor.

Efter att ha gått igenom den här artikeln kan man dra slutsatsen att många alternativ är tillgängliga. Här kan vilken kvinna som helst välja mellan olika typer av trosor.