Bikinitrosor är en typ av trosor där midjelinjen är lägre och sidoskärningarna är nära midjan. Dessa stilar ger mer glamour och ger dig mer stil. Bikinitrosorna kan vara av olika material och var och en erbjuder en annan komfortnivå. Bomullarna är normalt för dagligt bruk medan satin och siden är för speciella tillfällen.

De bästa kvinnors bikinitrosor med de senaste designerna:

Välj ditt par bikinitrosor från dessa nedan nedan idag,

1. Casual Bikini Panty:

Casual Bikini Panty

Här är en av de mest bekväma trosorna att bära. Dessa snygga och trendiga trosor har låg midjelinje så att de också ser sexiga ut. Fritidsbyxorna kan vara i solida färger eller tryck.

2. Stretch Cotton Bikini Trosor:

Bikinitrosor i stretchig bomull

Dessa bikinitrosor i bomull är mycket tillverkade av supermjukt bomullsmaterial som är mjukt vid beröring. Du kan känna dig vacker och glamorös med dem. Stretchelastiken på midjebandet gör den mycket bekväm och skadar inte huden på något sätt.

3. Color Block Bikini Trosor:

Bikinitrosor i färgblock

Kolla in dessa häftiga bikinitrosor i färgblock som är tillverkade i ett brett utbud av färger. De kontrastfärger som används är djärva och ljusa. Du kan ha vilken stil som helst i dessa färgblockvarianter.

4. Heart Bikini Panty:

Heart Bikini Panty

Välj att bära denna supersexiga hjärtat bikini snitt trosor för din nästa dejt. Detta får dig att känna dig kär. Bomullstrosan har en nätinsats som är slående också.

5. String Bikini Trosor:

String Bikini Trosor

Dessa är underbara bikinitrosor i daglig nylonsträng som vanligtvis görs till tryck. Utskrifterna kan vara feminina eller barnsliga. Du kan välja mellan ett brett utbud av färgalternativ med kontrasterande elastiska band.

6. Lace Bikini Panty:

Lace Bikini Panty

Bli glamorös med denna spetstrosa i bikinistil som är tillverkad i spets och bomull. Spetsen har ett bomullsfoder och vaddering. Spetsen täcker trosans framsida och ser spännande ut.

7. Bikini Panty Set:

Bikini Panty Set

Du kan välja att köpa bikinitrosor för kvinnor i form av ett set. Denna uppsättning består av trosan med en matchande behå. Denna kompletta underkläder är mycket attraktiv och ger en perfekt matchning. Du kan få detta i spets eller bomull men spetsarna är mer lockande.

8. Bikinitrosor med låg höjd:

Lågt stigande bikinitrosor

En annan cool stil i bikinisektionen är den låga bikinitrosan som är lägre placerad än bikinitrosan. Dessa låga bikinitrosor finns också i olika material. Du kan välja att ha bomull för extra komfort.

9. Silk Bikini Panty:

Silk Bikini Panty

Skaffa dig ett par av dessa slående bikinitrosor i siden som är mjuka vid beröring. Sidenmaterialet som används här är av högsta kvalitet och det gör det också mycket rikt. Fodret inuti kan vara bomull för komfort. Du kan också ha kontrasterande spetselastik.

Bikinitrosor är en av de dagliga slitstilarna för trosor som används av kvinnor. Dessa kan tillverkas i bomull, satin, siden eller spetsar. Skaffa dig ett par i olika stilar som låg höjd, snöre och färgblock. Kvinnors kärlek att köpa kombinationsset i trosor, då måste de förstå komforten och originaliteten hos dessa trosor, prova på rätt forskning medan du köper kvalitets trosor för din vanliga användning. Du kommer att få en liten till stor storlek bikini trosor på marknaden, få några bulk trosor likgiltiga och din favorit stil design.