Bestemantruser er truser i stor størrelse som passer godt til bestemødre. Dette var stilen som ble drevet for mange år siden, men nå har bestemorstruse kommet tilbake med stil. Så du kan også velge å ha en bestemorstruse som ikke får deg til å føle deg som en bestemor! Velg blant disse alternativene og gjør det riktige valget.

Beste bestemor -truser for kvinner i trend:

1. Trykt Granny Truse:

Trykt Granny Truse

Du finner trykte bestemorstruser som er fargerike og stilige. Bestemands -trusene kan ha elastikkbånd som er dekket av skallede blonder. Materialet som brukes kan være sateng eller bomull eller til og med silke.

2. Cotton Granny Truse:

Bomull bestemor truse

De beste bestemor -trusene som er mest brukt er bomulls -bestemor -trusene. Disse bestemorbuksene er perfekte for hele året, ettersom de er laget i bomull og er mest komfortable. Sjekk hvilke fargevalg du har, ettersom hvit også er et av de beste valgene.

3. Ren blonder bestemor truse:

Ren blonder bestemor truser

Du kan være varm selv i stor truse, og denne rene blondetrusen er akkurat den for deg. Velg dem i nydelige farger, og du vil finne komfort og glamour på samme tid. Blonden som brukes foran som panel er bred.

4. Polka Dots Granny Truse:

Polka dots granny pantie

Dette er stilen på 70- og 80 -tallet og regnes som en klassiker. Polka dot -trusene er virkelig fantastiske, og kvinner i bestemor -truser ser veldig kule ut i dem. Fargene kan variere, men hvite prikker på hvilken som helst farge ser bare flotte ut.

5. Morsom granny truse:

Morsom bestemorstruse

Bestemantrusser kan også være morsomme og søte, selv om de er store. Denne hvite bestemorstrusen er trykt på baksiden med noen slags morsomme sitater. Trusene er trykt i kontrastfarge. Prøv denne stilen på en morsom måte med personlige sitater.

6. Maternity Granny Truse:

Barsel bestemor truse

Mange gravide finner trøst i bestemorstrusen. Disse er tøyelige og gjør den beste følgesvennen når kroppen din er forstørret. Bomullsmaterialet er mykt også. Du vil føle den riktige mykheten, og du kan lett strekke deg mens du møter et problem.

7. Vintage Look Granny Panty:

Vintage Look Granny Truse

Dette er en nydelig granny -truse i vintage -utseende som har fantastiske trykk på den. Fargene er fantastiske, og dette gjør trusen veldig glamorøs. Trusen er laget av naturlig pustende materiale. Denne er mest nyttig for unge jenter, de liker å prøve utflukter på strandsiden, de liker å bruke til badetid. Få dette designet i blomstermønster.

8. Nylon Granny Truse:

Nylon bestemor truse

Her er en annen flott bestemorstruse som kan gjøre et comeback. Nylonmaterialet føles deilig å ta på. Du kan ha den i forskjellige nyanser, men de mørkere nyanser er rikere. Du vil føle trøst i dette stilmønsteret, dette er en god truse for vanlig bruk.

9. Mesh Granny Panty:

Mesh bestemor truse

En varm bestemor -truse er denne blonder -trusen i mesh i nydelig marineblå. Blonder er utsøkt og ser fantastisk ut. Velg dette for en spesiell dag i livet ditt. Dette er det beste kjøpet når det gjelder bestemorstruser.

Granny truser kommer i forskjellige stiler som du kan velge mellom. Blonder og sateng er perfekte for dadler. Bomullene er gode for komfort året rundt. Bestemantruse er best for komfort da de støtter et større område av kroppen din.