Tanga -truser er truser i europeisk stil som gir mer dekning enn en string og mindre enn en bikini. Denne stilen gjør den veldig elsket av kvinner, siden den er sexy samtidig behagelig.

Beste og mest sexy tanga til kvinner som trender:

Du kan velge tanga -trusestilen din fra disse listene ned,

1. Lace Tanga Truser:

Blonder tanga truser

Prøv disse supersexy trusene som er laget av blonder. Den hvite blonder tanga truse er den perfekte passformen og får deg til å se fantastisk ut. Velg å bruke dette på din spesielle dag, og du vil føle deg sexy innenfra.

2. Brasiliansk Tanga Truse:

Brasiliansk Tanga Truse

Ta en titt på disse truslene i brasiliansk tanga -stil som er laget med laserskjæring. Trusene har et sømløst utseende og kommer i forskjellige farger. Du kan velge å kjøpe dem i en pakke med seks eller ett stykke. Disse er veldig behagelige og gode for daglig bruk.

3. Lace Back Tanga Truser:

Lace Back Tanga Truser

En av de beste tanga -trusestilene er blonderyggen. Her har trusen en bomullsfront og ryggen er laget med blonder. Dette kan også være i kontrastfarge. Disse trusene er veldig sexy og en endring fra de daglige bruker dem.

4. Trykte Tanga Truser:

Trykte Tanga Truser

Du kan gå inn for trykte truser som en bytte fra blonder og solide truser tilgjengelig. Disse tanga -trusene for kvinner er dristige og vakre, og utskriftene er også fantastiske. Sjekk ut det store utvalget av disse produktene, og velg deretter din favoritt.

5. Stilige Tanga Truser:

Stilige tanga -truser

Vil du ha noe sexigere? Velg satengtruse som har rikt satengmateriale og kantkant. Trusene er laget med myk sateng som føles godt mot huden. Trusene har også myk blonderkant som ikke kutter huden.

6. Hipster Tanga Truser:

Hipster tanga truser

Hvis du er en kvinne i pluss størrelse, kan du velge disse super -sexy hipster -tanga -trusene i pluss størrelse som kommer i et utsøkt blondemateriale. Trusene er veldig avslappede og lette å ha på. Disse vil sikkert få deg til å føle deg sexy og glamorøs.

7. Tanga sett:

Tanga sett

Velg tanga cut truse sett med en matchende bh for ditt neste antrekk. Dette settet består av truser og bh i samme materiale og trykk. Velg mellom forskjellige utskrifter og farger tilgjengelig.

8. Sømløse Tanga Truser:

Sømløse Tanga Truser

Skaff deg flere av denne daglige trusetanga -stilen i forskjellige nyanser. Disse trusene er sømløse og viser derfor ingen truse når du bruker tettsittende klær. De sømløse trusene er også veldig behagelige da strikken ikke gjør vondt.

9. Hvite Tanga Truser:

Hvite tanga -truser

Disse søte hvite tanga -trusene er et annet godt kjøp. Velg mellom blonderyggen eller truse med full blonder. Denne trusen har en søt sløyfe foran som ser sexy ut samtidig. Få et par av disse skjønnhetene til daglig bruk eller til en spesiell anledning.

Truser i Tanga -stil er et komfortabelt slitasjeprodukt som mange kvinner liker. Stilen har blonder og sateng og til og med bomullsmateriale. Denne stilen med tanga -truser kommer under et sexy utseende; du vil bli liten til stor i en størrelse fra dette mønsteret. Du må bruke kaldt vann for å vaske disse trusene, aldri tørk disse trusene med varme. Stoffet får du naturlig i denne trusestilen. Du kan bruke den sammen med jeansen din til vanlig bruk. Prøv disse trusene som badetøyet ditt også. Hver av disse gjør trusene veldig avslappede og komfortable.