Man kan ikke dømme en mann eller kvinne etter deres størrelse. Alle kvinner ser ganske uavhengig av om de er tynne, korte og høye eller på den tyngre størrelsen. Kvinner må elske kroppen sin og må ha antrekk som vil fremheve eiendelene og skjule problemområdene. Tunika i pluss størrelse gjør nettopp det for tyngre mennesker. Tunikaer er det perfekte antrekket for kvinner i den tyngre størrelsen, ettersom de kan være veldig behagelige i en tunika og matchende underdel. Men disse pluss-størrelse tunikaene kan skryte av selv normale kvinner for et annet utseende. Tyngre menn kan også skryte av tunika -toppene i pluss størrelse.

Siste og vakre design av tunikaer i pluss størrelse for menn og kvinner i trend:

Vi vil raskt sjekke ut de 9 beste tunikkene i pluss størrelse her.

1. Lace Fringe Tunika for kvinner:

tunikaer i pluss størrelse

Dette er en unik tunika i blonder med frynser. Blondestoff passer godt til folk i pluss størrelse. Dette er en nydelig tunika i en beige farge. Kombiner den med fine matchende bunner, og du er klar til å rocke.

2. Høy lav tunika for kvinner:

Høy lav tunika for kvinner

Dette er en fin marineblå mellomlang tunika i det høye lave mønsteret for kvinner. Stoffet til tunikaen er rayon som er elsket av kvinner. Dette er en tunika med tre fjerde ermer med V -hals som har jobbet med perler. Stoffet gir kroppen en fin form og fremhever kurvene.

3. High on Embroidery Tunic for Men:

High on Embroidery Tunic for Men

Dette er et nydelig plagg i elektrisk blå farge for menn i pluss størrelse. Dette er med blomsterbroderi i krøllet georgette -stoff med en fin definert utringning og brettede ermer som ser stilige ut på menn. Hele broderiet som er gjort foran løfter virkelig tunikaen.

4. Polka Dots -tunika for kvinner:

Polka Dots tunika for kvinner

Dette er en veldig annerledes tunika med slips i livet for et hyggeligere utseende på tunikaen. Tunikaen er blå med polka prikker i kontrastfarger, og fremhever tunikaen. Halsen er også litt lav, og dette kommer med et halvt kort, men tapt erme. Polka prikker ser fantastisk ut på tunikaer.

5. Paisleys for Lady Tunic:

Paisleys for Lady Tunic

Hvem sa at off-shoulder ikke kan bæres av kvinner i pluss størrelse? Denne dristige trykte blomstrete paisley -tunikaen er bare for å bevise at utsagnet er feil. Dette er en off-shoulder tunika for kvinner med albuelange ermer. Dette er bare en absolutt fantastisk tunika.

6. Spill den riktige tunikaen for kvinner:

Spill den med riktig tunika for kvinner

Laget av strikket stoff, er dette en stilig tunika i nakke mønster. Nedkanten er asymmetrisk, noe som gir en fin fargetone til den mursteinfargede tunikaen. Dette er fin arbeidsplassbruk eller kan også brukes som kveldsklær.

7. Langtrykt tunika for kvinner:

Langermet tunika for kvinner

Man må ha en virkelig lang trykt tunika i skapet for å ha på seg når som helst. Lange tunikaer er veldig i trend og de trykte ser veldig stilige, stilige og veldig eksklusive ut. Denne tunikaen i det trykte mønsteret er i georgette i silke.

8. Feather Magic Tunic for kvinner:

Feather Magic Tunic for kvinner

Dette er en stilig tunika for kvinner i pluss størrelse. Dette er blå påfuglfjæret tunika i en hvitbasert syntetisk tunika. Ermene er korte og falden har et bølget mønster som et lommetørkle. Trykk, så vel som stoffet, er virkelig enestående.

9. En must-have svart tunika for menn:

En må ha svart tunika for menn

Dette er en obligatorisk tunika i den klassiske sorte fargen. Dette er for en kveldsdato eller til og med en kveld ute. Dette ermet med tunika i mansjetter av polyesterstoff. Tunikaen er kantet i kantene på skuldrene med folder som gir tunika et fint utseende. Dette vil se fantastisk ut når det kombineres med de riktige bunnene.

Man trenger bare et fint antrekk for å løfte stemningen umiddelbart. En tunika gjør akkurat det samme for menn og kvinner og kan aldri gå galt med tunikaer og underdeler som moteklær. Folk på den tyngre siden kan bære tunikaer med stil, eleganse og elan. Disse tunikkene i pluss størrelse er akkurat skreddersydde for dem. De er i størrelser som passer komfortabelt og perfekt til kroppen.