Japan är en östasiatisk ö och är ett populärt turistmål. Turisterna å ena sidan går tillbaka till historien, på grund av tempel och monument, och å andra sidan ser hur vetenskap och teknik tar världen till en annan dimension med platser som Tokyo Tower.

1. Kejserliga palatset i Tokyo:

tokyo-imperial-palace_japan-turist-platser

De japanska kungarnas decedenter bor fortfarande i det kejserliga palatset. Det gamla palatset har rivits av krig, men senare hade arkitekter gjort ett annat palats med liknande design. Slottet har ett administrationscenter och ett museum som visar japansk historia och konst och det finns en vacker trädgård vid ingången. Besökare är endast tillåtna om de har bokat i förväg.

2. Todaiji -templet:

todaiji-tempel_japan-turist-platser

Todaiji -templet, som ligger i Nara, är den största träbyggnaden i världen som också har den största statyn av Lord Buddha i världen. Platsen är också en prestation för teknik. Det har varit omgivet av vackra trädgårdar och vilda djur och buddhismskolan Kegon finns här. De erbjuder buddhismens historia och artefakter från japansk kultur. Detta är de bästa turistattraktionerna i Japan.

3. Mount Fuji:

mount-fuji_japan-turist-platser

Mount Fuji är det högsta berget i Japan och är cirka 3776 meter. Den har en vulkan som är formad som en symmetrisk kon; den hade senast utbrott 1707-08. Vulkanens form fungerar som en symbol och ses ofta i bilder och konst i Japan. Detta har också gjort den här platsen känd som en kulturell plats istället för naturplats. Forskning visar att omkring tvåhundratusen turister besöker detta berg varje år och bland dem är 30% utlänningar, det också internationellt. Detta är det fantastiska turistmålet i Japan.

4. Kamakuras stora Buddha:

stor-buddha-av-kamakura_japan-turist-platser

The Great Buddha of Kamakura är en utomhusstaty som representerar Amida Buddha. Monumentet finns där från 1200 -talet och väger cirka 93 ton, med en höjd av 13,35 meter. Källor avslöjar att statyn är utomhus eftersom templet som omger den hade flugit iväg i en tsunami under femtonhundratalet.

5. Jigokudani Monkey Park:

jigokudani-apa-park_japan-turist-platser

Jigokudani Monkey Park ligger i Nagano, ett berömt område med varma källor. Namnet betyder Hell’s Valley och det hade fått namnet av de gamla människorna eftersom det har branta klippor och ånga som härrör från många källor. Poolen i entrén till parken lockar många apor under vintern, som värmer sig i den varma våren.

6. Himeji slott:

Himeji slott, Japan

Himeji Castle hade skapats för att försvara regionen mot fiender och hade överlevt bombningen under andra världskriget. Det har renoverats många gånger genom århundradena, vilket visar olika design av arkitekturer under de olika tiderna.

7. Hiroshimas fredsminnesmärke:

hiroshima-fred-minnesmärke_japan-turist-platser

Hiroshimas fredsminnesmärke är en hyllning för att hedra alla som dog i bombningarna i Hiroshima den 6 augusti 1945. Platsen har varit belägen mitt i en park och det finns Genbaku Dome, som är det enda området som är orört efter bomben hade tappats och det är för att få turisterna att fundera över hur värdefullt människoliv är.

8. Tokyo Disneyland:

tokyo-disneyland_japan-turist-platser

Turister med barn skulle gärna besöka Disney Resort i Tokyo. Det är en nöjespark och ligger i Chiba. Det har blivit särskilt licensierat av The Walt Disney Company.

9. Tokyo Tower:

tokyo-tower_japan-turist-platser

Tokyo Tower visar teknikens framsteg. Det har inspirerats av Eiffeltornet och är den näst högsta konstgjorda strukturen i Japan. Besökare kan se de omgivande platserna från stor höjd. Detta är den underbara sightseeing i japan.

10. Gyllene paviljongens tempel:

gyllene-paviljong-tempel_japan-turist-platser

Gyllene paviljongens tempel byggdes i Kyoto, 1397. Det var en pensionärsvilla för en Shogun och på grund av hans önskemål; det hade förvandlats till ett tempel efter hans bortgång. De två våningarna på toppen är täckta med guldblad.