Kina er et veldig vakkert land, med mange turistattraksjoner å besøke. Helt fra keiserlige palasser til majestetiske byer, delikat, men modig arv fra fortiden, folkeskikk og et veldig fargerikt landskap å fordype seg i. For å være ærlig, ville bare et besøk i dette vakre eldgamle landet ikke være nok, siden det er så mange attraksjoner å besøke.

De tre viktigste byene over hele Kina er:

en. Beijing

b. Shanghai

c. Xian

Kina-turist-steder

Noen av de største attraksjonene vi har studert om, sett på TV eller online, eller til og med lært om fra forskjellige kilder og som vi må besøke er;

en. Stor vegg

b. Forbudt by

c. Sommerpalass

d. Himmelens tempel

e. Beijing Hutongs

f. Shanghai

g. Bund ved elven Huangpu

h. Den gule elven

Jeg. Terracotta krigere

j. Hester av keiser Qin Shihuang

k. Den berømte Silkeveien

l. Yangtze -elven

m. Yangtze -elvecruise

n. Li -elven i Guilin

o. West Lake i Hangzhou

s. Qinghai-Tibet-platået

q. Det hellige potala -palasset

r. Mt. Everest

s. Namtso innsjø

t. Sichuan -bassenget

u. Jiuzhaigou -dalen

v. Mt. Huangshan- UNESCOs verdens kultur- og naturarvsted i 1990

Dermed ser du at EN tur ikke er nok. Likevel har vi valgt den beste av ti turiststeder for den sultne reisende, så les videre og nyt!!

Kjente turiststeder i Kina:

Pudong Skyline:

pudong-skyline_china-turist-steder

Et vakkert distrikt som ligger i Shanghai, ligger ved Huangpu -elven (øst), som nå er et av de viktigste stedene for handel og handel i Kina. Hvorfor er dette stedet så viktig som turistnav? Gå ned eller ta et luftbilde av dette stedet, og du vil bli omgitt av en slags skyskrapere. Det skal huskes at dette området en gang var et jordbruksland. Bare to tiår tilbake, da bønder dyrket jorda her for næring, huser i dag den samme regionen det berømte symbolet, Oriental Pearl Tower. Bortsett fra det, huser Pudong det anerkjente Shanghai World Financial Center og den berømte Jin Mao -bygningen. Ikke glem at dette området også er myldret av turister som besøker Shanghai Tower (under bygging)

Mogao -grottene:

mogao-caves_china-turist-steder

Når du går inn på 15,5 miles av Mogao -hulene, som ligger ved Dunhuang (sørøst), vær forberedt på å bli nedsenket i prakt. De fleste kaller denne regionen en oase som ligger på tversveiene (Silk Road). Elskere av gammel buddhistisk tradisjon ville elske dette stedet, siden det har de beste og de fineste utskjæringene til Buddha. Det sies at i 366 e.Kr. var da kunsten og skriftene ble lagret her, ble helligdommene bygget da. I tillegg til det har regionen to berømte grotter, Longmen og Yungang.

Leshan Giant Buddha:

leshan-giant-buddha_china-turist-steder

Leshan er hjemsted for den gigantiske Buddha, en statue som er skåret ut på Sichuan -klippen, basert i vest -Kina. Historikere sier at utskjæringen begynte da Tang -dynastiet var ved makten, et sted rundt 713 e.Kr., og det var først i slutten av 803 e.Kr. da utskjæringen var fullført. Den gigantiske Buddha står rundt 233 fot høy og har hvilende hender som er 11 fot lange!!

Mount Huang:

mount-huang_china-turist-steder

Mount Huang ligger i den østlige delen av Kina, og er også kjent som det berømte gule fjellet. Fantastisk utsikt ønsker den reisende velkommen, med flora og fauna som beroliger øynene. en lang rekke furutrær og granitt -topper, skyer som skyer over og naturens skrekk, dette er hva det gule fjellet bringer deg. Historikere sier at i gamle dager var det rundt 60 000 steinhuggede trinn på dette fjellet. I disse dager kan man bruke taubaner til å ri fra en base eller topp til en annen.

Cruise til Li River:

li-river-cruise_china-turist-steder

Ikke glem å nyte det berømte cruise på elven Li, som går fra Guilin til Yangshuo. Dette bør være det viktigste å gjøre, spesielt hvis du er i nærheten av den velkjente nordøstlige Guangxi-provinsen. Det du vil støte på på denne turen er åser og klipper, oppdrettslandsbyer og prikkede huler underveis, og en rekke bambuslunder også. Landskapet er fantastisk, og får deg til å glemme bylivets rigmarole

Terrakottahær:

terracotta-army_china-turist-steder

Hærene til Qin Shi Huang henviser til din tilstedeværelse og ber deg om å respektere den første kongen i Kina også. Terracotta -hæren, er et av må -besøkene og en veldig populær attraksjon over hele landet, som ligger i Xian. De sier at hot spot er av tre groper som har rundt 8000 soldater. Det er til og med 130 vogner sammen med 150 kavalerihester, alle laget av terrakotta, hvorav de fleste fortsatt er dypt begravet i gropene selv nå.

Victoria Harbour:

victoria-harbor_china-turist-steder

Dra til HongKong og besøk den berømte Victoria Harbour, også kjent som en av de beste containerhavnene i verden. Fra havnen finner du en lang rekke skyskrapere sammen med den majestetiske utsikten over kysten av Tsim Sha Tsui. En av de travleste stedene eller havnene å være på, den huser hurtigbåter, ferger og junker over hele kysten.

Forbudt by:

forbidden-city_china-turist-steder

Kan vi glemme omtale av den mystiske forbudte byen? Nei, det kan vi ikke, og siden vi er i Beijing, hvorfor ikke reise i lengden og bredden til denne gamle byen. Den forbudte by kom fra 1406-1420, og palasset som er et stort kompleks har rundt 980 bygninger i dag. Det er rundt 8707 rom, en 20ft dyp vollgrav og 33ft høy mur, som holder byen beskyttet mot alle sider og innsiden ut.

Potala -palasset:

potala-palace_china-turist-steder

Over 130 meter fra den berømte Lhasa -dalen hviler Potala Palace og er et innbydende sted å være. Det er kjent for å være en gammel arkitektonisk bragd i hele regionen, og nå er det et berømt torusit -sted. Dette pleide også å være et oppholdssted for Hans Hellighet- Dalai Lama, før han la vei til India etter at Tibet ble invadert av kineserne i år 159

Den kinesiske mur:

den store veggen-av-kina_kina-turist-steder

Vi har studert og lest, sett på TV og søkt på nettet, men nå må vi besøke den berømte “Great Wall Of China”. Helt fra 500-tallet ble muren bygget og bygget på nytt og frem til 1500-tallet var den kjent for å være en beskytter av imperiets nordlige grenser. Historikere krediterer Ming -dynastiet for de mange murene det bygde, og det sies at den store muren også kan sees fra verdensrommet.

Så her er alt vi hadde å si om de beste turiststedene i Kina. Gi oss beskjed om dine favoritter, og siden somrene er her, hvorfor ikke planlegge en tur også?