Mussoorie har blitt anerkjent som “Queen of the Hills” og er et ideelt sted for ferier og bryllupsreiser. Det ligger på Garhwal Hills og er virkelig et fortryllende sted. Hvis du er en eventyrlysten person og liker å dra på tur, er Mussoorie det perfekte reisemålet for deg. Hvis du planlegger å dra på en tur til Mussoorie, bør du se følgende liste over steder for planlegging og ekskursjon.

Vakre Mussoorie turiststeder å besøke med bilder:

Det er så mange fantastiske besøkssteder i mussoorie for sightseeing. Nedenfor har vi gitt en liste over 15 fantastiske turiststeder i mussoorie sammen med bilder som vil hjelpe deg å endre humøret fra kjedelig til å nyte.

1. Kempty Falls:

Ting å besøke i Mussoorie

Kempty Falls ligger 15 kilometer fra Mussoorie. Det er åpent for publikum fra mars til juli, og er et av de mest pittoreske og fantastiske stedene du finner i Mussoorie og rundt det. Opprinnelig var det teselskap som ble arrangert her under britisk tid. Dermed ble navnet “Camp Tea” senere gjort til Tomt. Dette stedet er virkelig en skjønnhet!

2. Mussoorie Lake:

mussoorie-lake_mussoorie-turist-steder

Mussoorie -sjøen ligger på Dehradun -veien, omtrent 6 kilometer fra Mussoorie. Det er ikke bare et berømt pikniksted, men er også kjent for sine pedalbåtfasiliteter. Innsjøen gir deg også noen attraktive utsikter som den pittoreske og fortryllende Doon Valley. Å komme til Mussoorie -sjøen vil sikkert være en morsom opplevelse. Dette er et av de perfekte turiststedene i nærheten av mussoorie som kan gi en fantastisk vanntur.

3. Mussoorie Christ Church:

mussoorie-christ-church_mussoorie-turist-steder

Christ Church of Mussoorie ble bygget i 1836 i gotisk stil. Det er en av de eldste kirker i Himalaya og har ganske mange turister og besøkende hvert år. Interiøret i dette stedet er helt utsøkt ettersom det har blitt prydet med bidrag fra andre kjente mennesker. Turen din til Mussoorie blir meningsfull når du kommer hit.

4. Jharipani høst:

jharipani-fall_mussoorie-turist-steder

Jharipani -fallet er en av de berømte og store fossene i Jharipani som ligger rundt mussoorie. Det ligger omtrent 8 kilometer fra Mussoorie og kan nås med kjøretøy. Dette er et ideelt sted for bading, piknik og tid med familie og venner. Du glemmer aldri dette fantastiske turiststedet i mussoorie når du besøker.

5. Depot Hill:

depot-hill_mussoorie-turist-steder

Depot Hill er den høyeste toppen av Mussoorie. Dette stedet tilbyr deg noen av de mest fantastiske og nydelige utsikten. Det er det eldste stedet i hele Mussoorie og er kjent for sitt lune vær, klare himmel og rolige natur. Turen din til Mussoorie vil være ufullstendig uten denne.

6. Kommunal hage:

kommunale-garden_mussoorie-turist-steder

Har du hørt om denne blant de mest interessante og vakre stedene å besøke i mussoorie. The Municipal Gardens ligger omtrent 3 kilometer fra Mussoorie og kan nås med biler, rickshaws eller en ponni. Den har en kunstig innsjø, eksotiske blomster og planter rundt hagen og til og med båtfasiliteter. Hvis du vil finne litt fred og ro, bør du definitivt komme til Municipal Gardens.

7. Van Chetna Kendra:

van-chetna-kendra_mussoorie-turist-steder

Vat Chetna Kendra er et vakkert sted som har vært omgitt av eviggrønne furutrær og busker. Det er et velkjent pikniksted og kan nås med bil eller fot. Her finner du også noen av Mussoories unike dyreliv som Kankar og Himalaya Peacock.

8. Gun Hill:

gun-hill_mussoorie-turist-steder

Gun Hill er den nest høyeste toppen av Himalaya og tilbyr deg noen av de vakreste og mest fantastiske utsikten over Himalaya -områdene. Du kan nå dette stedet ved å gå og kjøre begge deler. Det kommer garantert til å bli en fantastisk opplevelse her. Det er et av de mest spennende turiststedene å se i nærheten av mussoorie.

9. Kamelryggen:

kameler-tilbake_mussoorie-turist-steder

Denne veien fikk navnet hovedsakelig på grunn av den store steinen som ligger på veien her som ligner en kamelryg. Du vil finne tykke deodartrær her og også se de fantastiske og rike solnedgangene hvis du kommer til rett tid. Været er lunt og stemningen er rolig og rolig.

10. Mussoorie Adventure Park:

mussoorie-eventyr-park_mussoorie-turist-steder

Det er på tide med et eventyr på et av de mest kjente turiststedene i Mussoorie. Dette stedet er ment å ha det gøy og slappe av med venner og familie. Mussoorie Adventure Park tilbyr en spennende opplevelse for eventyrsøkere, for eksempel himmeltur, dalovergang, rappellering etc. sammen med noen turer for barn. Dette er det beste stedet for piknik og familie sammenkomst.

11. Cloud’s End:

clouds-end_mussoorie-turist-steder

“Gebyr, Fi, Fo Fum”, ringer dette noen bjelle? Hvis ja, ta barna dine til å besøke gigantens palass over skyene ved Cloud’s End. Navnet er perfekt for dette stedet, ettersom det er et sted basert på enden av Mussoorie, og du kan faktisk se skyene under deg. Dette stedet har en fantastisk stemning og atmosfære hele året, lukten av det våte gjørma og duggdråper i ansiktet ditt vil gi hjertet ditt en uforklarlig glede, og du kommer til å besøke dette stedet igjen. Som et av de ekstatiske stedene å besøke i Mussoorie, vil dette stedet sørge for at du ikke går tilbake motløs. Selv stien for å besøke dette vakre stedet er fortryllende og litt slitsom da den tar deg gjennom en tett skog og er trygg på at turen blir like morsom som destinasjonen.

12. Happy Valley:

happy-valley_mussoorie-turist-steder

Et besøk i Happy Valley vil sikkert bringe et fornøyd smil om ansiktet ditt, da dette stedet er omgitt av hager, eiendommer og templer. Dette stedet tilbyr deg ikke noe eventyr, og det vil heller ikke bringe en kulde nedover ryggraden, heller er dette stedet for folk som elsker å være i ensomhet, som setter pris på den fredelige og rolige auraen til et sted. Å besøke dette stedet får tankene til å tenke og sender fantasien til nye høyder. Av denne grunn er dette stedet det mest egnede for poeter, forfattere og malere.

13. Hathipaon And Park Estate:

hathipaon-and-park-estate_mussoorie-turist-steder

Hathipaon and Park Estate er et flott sted for turister og piknikbesøkere. Det er omgitt av fjell draperet i frodig grønn vegetasjon og tilbyr en eksotisk og eksklusiv utsikt over Doon -dalen. Når du har besøkt dette stedet, vil det være en flott og berikende opplevelse og være trygg på at du vil gå tapt i naturens magiske skjønnhet.

14. Tiger View Jungle Camp:

tiger-view-jungle-camp_mussoorie-turist-steder

For naturelskere og skogutforskere tilbyr Tiger View Jungle Camp deg en fantastisk sjanse til å oppdage tigre og skyte dem (fra et kamera åpenbart). Du får se tigre i sitt eget naturlige habitat. I motsetning til andre viltleirer og fristeder tilbyr skogavdelingen anlegg for camping og også en jungelsafari, så hvis du er sikker på at du ikke vil våte buksene når du hører et knurren midt på natten mens du er på camping, så er dette en av de beste Mussoorie sightseeing steder for deg.

15. Tapovan:

Mitt vakre bilde

I følge den hinduistiske mytologien gjennomgikk Guru Dronacharya bot på Tapovan. Så et besøk på Tapovan -destinasjonen vil ligne på et besøk på pilegrimssenteret. Tapovan ligger i nærheten av elven Ganges, og er også omgitt av frodig grønn vegetasjon og vil vise seg å være et flott sted for naturelskere.

Som en konklusjon med tanke på alle de ovennevnte turiststedene i Mussoorie og årsakene til å besøke dem, er Mussoorie et must -besøk for alle turister som skal til Uttarakhand. Selv turiststedene i nærheten av Mussoorie er verdt et besøk. I et nøtteskall, hvis du vil ha en godt brukt ferie for det beløpet du skal bruke, må du besøke turiststeder i Mussoorie og se alle de strålende stedene den inneholder.