Mangalore er et av de beste stedene å besøke i Karnataka. Det sport mange strender, gamle kirker og templer, museer og så videre. Folk som bor her er hyggelige og veldig hjelpsomme. Mange pilegrimssteder nås ved å krysse gjennom Mangalore. Maten her er også utmerket! Du får noen av de fineste sørindiske rettene her. Igjen, hvis du ikke har smak for sørindisk mat, får du mange restauranter som serverer andre retter her også!

Beste turiststedene å besøke i Mangalore:

Nedenfor nevner vi forskjellige vakre turiststeder i Mangalore å besøke, noe som kan gi den ultimate lykken på din totale tur.

1. St. Aloysius kirke:

st-aloysius-kirke_mangalore-turist-steder

Kirkens bygg er utmerket! Maleriene og skulpturene er en skjønnhet. Men det beste med kirken er den fantastiske utsikten over solnedgangen den tilbyr. Kapellet ligger på høye grunner og langs kysten. Dermed gir den fantastisk utsikt over det omkringliggende Arabiske hav. Maleriene i denne kirken har flotte historier bak seg. Så det kan være lurt å ta med deg en guide når du besøker.

2. Kudroli Gokarnath -tempelet:

kudroli-gokarnath-temple_mangalore-turist-steder

Dette er et av de største templene i Mangalore. Strukturen er fantastisk! Det ser best ut under dussehra. Et fantastisk utvalg av lys og diyas gir dette tempelet en ekstra spesiell sjarm. Det er besøkt av flere turister og er nesten alltid overfylt. En fontene som skildrer Gangavataran fra Lord Shiva, utenfor templet, er et utmerket eksempel på tempelets flotte strukturer.

3. Surathkal -stranden:

surathkal-beach_mangalore-turist-steder

Dette er en utmerket strand å besøke under oppholdet i Mangalore. Det er rent og vakkert. Det er et utmerket sted å ta en piknik. Den gylne sanden og den lyse solen gir en naturlig vakker utsikt. Stranden er mindre overfylt sammenlignet med de fleste stranden, og er dermed en mer rolig setting for en kveld ute. Denne stranden er en av de mest fantastiske turiststedene i mangalore å besøke som kan gi en fantastisk tid.

4. Panambur -stranden:

panambur-beach_mangalore-turist-steder

Jetski -turer, kamelritt for barn, båtliv, Dolphin -visning, matbod, iskrem, ‘Ice Golas’ laget av naturlige fruktsirup – er bare noen av de morsomme tingene som er tilgjengelig på denne stranden. Utdannede strandlivvakter og patruljebiler er også tilstede for å sikre sikkerheten til de besøkende. Det klare blå vannet med alle eventyraktivitetene i området gir en slitsom, men morsom dag! Strendeattraksjonene lokker imidlertid til seg så mange turister at det blir litt for overfylt noen ganger.

5. Pilikula Nisargadhama:

pilikula-nisargadhama_mangalore-turist-steder

Dette er Mangalore zoologiske park. Den har en rekke dyr som bor i lokalene. Det er besøkt av både turister så vel som lokalitetene. Dyrehagen med alle sine fascinerende dyr er et utmerket sted for en familietur. Barna er begeistret for å være omgitt av natur og så slitne når de kommer tilbake at de ikke klager over å legge seg. Det er et av de mest eventyrlige turiststedene å besøke i mangalore.

6. Kadri Hill Park:

kadri-hill-park_mangalore-turist-steder

Denne parken besøkes av flere morgenvandrere, joggere, syklister og andre slike mennesker som er opptatt av formen. Ligger på et høyt område, og tilbyr vakker utsikt og frisk luft. Den hadde opprinnelig en slangepark som var dens største lokkemiddel. Men nå er den fjernet til et annet sted.

7. Sultan Battery Beach:

sultan-batteri-strand_mangalore-turist-steder

Hvis du er interessert i å se på historiske steder, er Sultan Battery det perfekte stedet å besøke. Det er tilgangspunktet til New Tannirbhavi -stranden. Fersk og saltvann kan sees blandes her. Synet er betagende. Stranden her er ganske bra også. Stedets historiske betydning gjør det mer interessant for noen enn andre.

8. Shri Yogeshwar Mutt:

Turiststeder Shri Yogeshwar Mutt_Mangalore

Denne Mutt drives av nordindianerne som har bosatt seg i Mangalore. Det er godt vedlikeholdt og åpent for publikum. De har et storfe i Goshala og et interessant sted kalt ‘Pandavas hule’. De fleste turister og lokalbefolkningen sa at det er et av de beste og vakreste mangalore turiststedene å besøke for sightseeing.

9. NITK fyr:

nitk-fyr_mangalore-turist-steder

Dette er et utmerket sted å gå til med vennene dine. Utsikten er fantastisk, og du kan få noen virkelig gode klikk med kameraet ditt rundt solnedgangen. De fleste stopper her på vei til andre steder fra Mangalore.

10. Ullal strand og bro:

ullal-beach-and-bridge_mangalore-turist-steder

Ullal -stranden er kjent for vannsport, og er perfekt for en lang spasertur i fritiden. Stranden og omgivelsene er okkupert av en rekke feriesteder og hytter. Summer sands beach resort, er et av de mest kjente feriestedene her og lokker turister fra forskjellige deler av verden. Ikke så langt fra stranden ligger Ullal -broen, som strekker seg omtrent 650 meter og fanger besøkende med sin slående skjønnhet. Dette stedet er vertskap for utallige sjømatspisesteder som tilbyr fantastisk mat, og lokker sjømatelskere som gjør det til toppen av turiststedene i Mangalore.

11. Someshwar Temple And Beach:

someshwar-tempel-og-strand_mangalore-turist-steder

Ved siden av punktet der Netravati -elven møter Det arabiske hav, ligger en strand i perfekt stand som gjemmer seg for turister, kalt Someshwar Beach. Bortsett fra sine engelske solnedganger, er denne stranden et fantastisk sted å sole seg. Fylt med store steiner langs kysten, er det uholdbart for bading. Å sette denne stranden blant de viktige turiststedene i Mangalore er Someshwar -tempelet, som eksisterer i nordenden av Someshwar -stranden. Templet er gammelt og dets eksistens er kreditert dronning Abbakka Devi.

12. Kadri Manjunath -tempelet:

kadri-manjunath-temple_mangalore-turist-steder

En av de eldste elegansene er vakkert plassert på The Kadri Hills. Kadri Manjunath -tempelet, kjent for å være bygget på 900- eller 1000 -tallet, er et av de eldste og er et tilbakeblikk til Karnatakas rike arv. Det er uten tvil et av de største stedene å besøke rundt Mangalore.

13. Murudeshwar strand og tempel:

murudeshwar-beach-and-temple_mangalore-turist-steder

Murudeshwar -tempelet har plass til den nest høyeste statuen av Lord Shiva. Legender knytter det til Gokarna -tempelet. Spredt ut bak templet er Arabiahavet og den rustfrie Murudeshwar -stranden. Som et fremtredende turiststed i nærheten av Mangalore, har det et utvalg av retter å velge mellom og koselig innkvartering. Dette stedet regnes som en av de mest synlige attraksjonene i mangalore å besøke.

14. Mangaladevi -tempelet:

mangaladevi-temple_mangalore-turist-steder

Mangalore by er oppkalt etter denne guddommen, Mangala Devi. Det ligger i hjertet av byen og har en ekstraordinær antikk. Arkitekturen til templet er i Kerala -stil, som de fleste templene i de vestlige ghats.

15. Pilikula Nisargadhama Lake:

pilikula-nisargadhama-lake_mangalore-turist-steder

Pilikula Nisargadhama er et flott pikniksted! En fortryllende innsjø omgitt av tropiske skoger, et båtsenter, golfbane og et miljøopplæringsvitenskapelig senter. Alle disse stedene gjør dette stedet til en fantastisk hangout.

16. Light House Hill Garden:

light-house-hill-garden_mangalore-turist-steder

Et vakkert fyr, som ser over havet og lyser opp natten, gir en fantastisk utsikt. Rett ved fyret i en fabelaktig bakketopphage som gjør stedet enda vakrere og romantisk. Lighthouse Hill Garden er definitivt et sted du må besøke for alle de unge parene der ute!

17. Sultan -batteri:

sultan-battery_mangalore-turist-steder

Bygget av Tipu Sultan som vakttårn under hans styre, tar det oss tilbake til 1600 -tallet. Dette er et perfekt sted for alle historieelskere. Stedet ble brukt til å skyte kanoner, og det var slik navnet ‘Sultan -batteri’ oppsto. Sultanbatteriet er et empirisk sted bygget av steiner fra 23 forskjellige kirker.

18. Tusen søyler Jain Temple:

tusen-søyler-jain-tempel_mangalore-turist-steder

En stolthet over The Vijayanagar Empire, tusen søyler jain -tempelet er kjent under navnet BASADI. Blant stedets 18 templer er dette det mest betydningsfulle. Hver søyle har tusen søyler og har en annen utskjæring. Merkelig nok har den utskjæringer av drager, sjiraffer, afrikanske og kinesiske forbindelser tilbake på 1300 -tallet!

19. St. Mary’s Island:

st-marys-island_mangalore-turist-steder

Ingen feil å kalle det Coconut Islands! Dette er en gruppe på 4 øyer i Arabiahavet. Vitenskapelig forskning forteller oss at disse øyene ble dannet av sub vulkanske aktiviteter. Tiden flyr, ingen løgn. Så mange mennesker som viser interesse for å besøke denne fantastiske øya i nærheten av mangalore.

20. Tannirbhavi -stranden:

tannirbhavi-beach_mangalore-turist-steder

Tannirbhavi -stranden er kanskje det mest ujevne stedet å besøke i Mangalore. Denne stranden ligger i en bortgjemt del av byen, borte fra galskapen i byen. Så hvis du søker ro eller ønsker å oppleve naturens skjønnhet i sann form, er dette stedet du kan besøke.

De utsøkte strendene og templene er strukket ut langs Mangalore. Mangalore er rik på mangfold og tiltrekker seg turister fra forskjellige deler av verden. Med all sin adel vil Mangalore garantert imponere sine besøkende.