Chhattisgarh har blitt sett på som et flott sted for turisme, da den har den perfekte blandingen av kultur, historie, kunst og naturmiljø. Jomfruskogene og de pittoreske fossene er noen av de beste tingene du finner her, selv om hoveddelen av den naturlige skjønnheten her fortsatt er uutforsket. Alt du trenger er et flott kamera, noen nære venner og flybillettene dine for å komme til Chhattisgarh og oppleve noen av de beste tingene i verden.

Turiststeder i Chhattisgarh:

Hvis du planlegger det, er det noen forslag som kan hjelpe deg å forstå hvilke steder du bør besøke.

1. Chitrakote Falls:

chhattisgarh-turist-steder

Når du besøker Chhattisgarh, er det første stedet du må besøke fossene. De er populære turistmål og ideelle pikniksteder for alle besøkende. Chitrakote -fossen her er helt strålende og fantastisk. Det store vannmengden som spruter ned på steinene, er sikkert et flott syn å se. Dette er de fantastiske turistattraksjonene i chhattisgarh.

2. Indravati nasjonalparker:

indravati-nasjonalparker_chhattisgarh-turiststeder

Turen din i Chhattisgarh ville være ufullstendig til du besøker Indravati nasjonalpark. Dette stedet er fantastisk, vakkert og veldig naturlig. Trærne, buskene og dyrene og det naturlige miljøet vil garantert få deg til å elske dette stedet. Dette vil også hjelpe deg med å lære mye om dyrelivet i India.

3. Achanakmar -helligdommen:

achanakmar-sanctuary_chhattisgarh-turist-steder

Achanakmar Sanctuary tilbyr deg opplevelsen av et liv. Den har et bredt utvalg av dyr og planter som absolutt vil slå tankene dine. Hvis du aldri har sett en tiger og håper å se en, kan du besøke dette flotte stedet og unne deg en fantastisk utsikt og naturskjønn skjønnhet. En tur til dette stedet kommer aldri til å angre deg.

4. Ratanpur -tempelet:

ratanpur-temple_chhattisgarh-turist-steder

Templer er stjerneattraksjonene i hver by du besøker i India, spesielt Ratanpur. Arkitekturen og stilen til dette tempelet er strålende. Den har tusenvis av besøkende og hvert år og er sannsynligvis et av de fineste stedene å gå til. Hvis du besøker India for første gang, vil dette tempelet stå som en sterk refleksjon av kulturen og tradisjonen til den hinduistiske religionen. Dette er det beste reisemål for chhattisgarh.

5. Kawardha -palasset:

kawardha-palace_chhattisgarh-turist-steder

Kawardha Palace ligger i Raipur i Chhattisgarh. Det er langt borte fra det daglige hektiske livet og er et flott sted hvor du kan nyte fred og ro i den rolige atmosfæren. Det er også ganske mange hoteller hvis du vil tilbringe noen dager.

6. Kailash Nagar:

Når du er på tur til Chhattisgarh, glem aldri å besøke Kailash Nagar. Det har trukket mange reisende i flere tiår og er fortsatt et viktig sted for turister. Toppene ser eventyrlige ut og ligner nesten på en okse. Kailash Nagar har også historisk betydning, og det vil garantert være givende å dra på en tur til dette stedet.

7. Gandheshwar -tempelet:

Gandheshwar tempel

Et annet tempel som har fått stor takknemlighet er Gandheshwar -tempelet i Bhopal. Arkitekturen til dette tempelet er fantastisk og søylene er godt formet. Det er også veldig godt designet. Omgitt av flere vakre grønne trær og busker, ser templet nydelig ut på avstand og er også et ideelt sted å meditere og tilbe. Dette er de historiske turistattraksjonene i chhattisgarh.

8. Kutumsar -hulene:

kutumsar-grotter_chhattisgarh-turist-steder

Grottene i Chhattisgarh er eldgamle og veldig interessante. Det er ganske mange av dem; den beste kan imidlertid bare være Kutumsar -hulene. De er nesten en fest for øyet. Å komme til dette stedet vil sikkert være mye moro, da du kan ta noen strålende bilder og fange uforglemmelige minner. Grottene er historisk relevante og er ganske populære blant turister og reisende.