Popartisten Miley Cyrus blev berömd med sin skildring av Miley Stewart i Disneys tv -serie Hannah Montana. Showens framgångar fick henne att uppnå tonårsidolstatus och med en lovande musikkarriär på gång i framtiden var Miley Cyrus på väg till större prestationer, varför hon just fick namnet Destiny Hope Cyrus av sina föräldrar. Född av den legendariska countrysångerskan Billy Ray Cyrus, fick Miley smeknamnet “Smiley” som spädbarn på grund av sitt ständiga leende. Det förkortades senare till “Miley”, ett namn som passar hennes berömda Disney -karaktär.

År 2009 blev Mileys förvandling till en vuxenbild när hon drev sin skådespelar- och musikkarriär. Med sitt långa bruna hår, blå ögon och bedårande utseende var Miley inställd på att ta världen med storm. Vid 18 års ålder hade hon redan sju topp tio Billboard -hits med sin singel “Wrecking Ball” som nådde topp nummer 1. Om namnet på låten är något att gå efter har dock Miley Cyrus tyckt förvandlas till ett vrak på sistone. Hennes nya image sedan 2012 har varit pratstaden i staden och hon verkar vara i nyheterna av alla fel anledningar. Vad vi dock inte kan ta ifrån henne är det faktum att Miley är borttagen från hennes olika bilder, fortfarande är bedårande och mer utan smink.

10 osynliga Miley Cyrus utan sminkbilder:

Låt oss titta på de 9 bästa bilderna Miley Cyrus utan smink.

1. Miley Cyrus utan smink:

miley cyrus utan smink 1

Unga starlets som Miley Cyrus kan gå ut fritt och djärvt utan att sminka sig eftersom de inte bara ser supersnygga ut utan också ser ut som deras ålder.

2. Pretty NO Makeup:

Miley Cyrus utan smink 2

Miley Cyrus är en vacker syn utan smink. Även finnen på hennes panna gör ingenting för att dämpa hennes utseende. Hennes färska snygga utseende stöds av det faktum att hon fortfarande är ung och inte kräver borstens magi för att bevara hennes skönhet.

3. Smiley Miley:

Miley Cyrus utan smink 3

Miley Cyrus avslappnad klädd och ser naturlig ut i en lokal Rite Aid -butik i Los Angeles. Hannah Montana -stjärnan när hon shoppar efter ansiktsrengöring och hudkräm lämnar hennes smink bakom sig men glömmer inte att le.

4. Girl-Next-Door:

Miley Cyrus utan smink 4

Miley Cyrus i en rosa bandtopp och gråa byxor minus vilken smink som helst ser ut som din söta och charmiga granne. Hon har en enkel oskuld om sig som lyser genom hennes trevliga drag.

5. Bild perfekt:

Miley Cyrus utan smink 5

En yngre Miley Cyrus ser perfekt ut utan smink när hon tar sig fram i ett par svarta shorts med en grå tröja och bruna stövlar. Medföljer henne är hennes hund Lila, en av de många hundar som Miley Cyrus har, en ivrig hundälskare.

6. Disheveled Miley:

Miley Cyrus utan smink 6

Miley Cyrus ses här kliva ur bilen och ta sig till studion. Hon ser ut som att hon precis vaknade upp från sömnen utan att ha tid att kamma håret eller lägga till en touch av läppstift. Men även med ett förvirrat utseende som detta ser hon fortfarande ut som sitt vackra jag.

7. Pixie Me:

Miley Cyrus utan smink 7

Miley Cyrus nya image har förvandlat hennes söta, snygga utseende till ett tonårigt pojkaktigt utseende med sitt långa bruna hår bytt mot en blond nissliknande frisyr. Hon rockar fortfarande denna stil som hon gör sina föreställningar även utan de kosmetiska krusiduller.

8. Sola:

Miley Cyrus utan smink 8

På semester med sin syster på Bahamas visar Miley Cyrus sina fina drag. Hon lägger till en touch av röd nagelfärg för att tillbehör hennes strandkläder, så att hon ser pojkaktigt feminin ut.

9. It’s Gonna Be Me:

Miley Cyrus utan smink 9

Om man skulle rösta om vilken ung stjärna som ser bäst ut utan smink, måste det vara Miley. Hon behöver inte glitter och glamour för att få henne att se ut som en glamourdocka.

10. Hannah Montana:

Miley Cyrus utan smink 10

Miley Cyrus långa bruna hår och felfria hy bidrar starkt till hennes charmiga snygga utseende. Hon är naturligtvis utrustad med en skönhet som bäst skulle lämnas orörd av överflödig smink.