Priyamani är ett namn att räkna med i den sydindiska filmindustrin. En tidigare modell, hon kanaliserade sin skådespelarkarriär med sin debutfilm i Telegu – Evare Atagaadu. Hon har sedan dess hittat in i Tamil och Malayalam Cinema med fantastiska föreställningar som fick hennes utbredda erkännande och 3 Filmfare Awards i South Indian Cinema i kategorin Bästa skådespelerska.

Priyamani är också en kusin till Bollywood -skådespelerskan Vidya Balan, så det är inte konstigt att hon kan leverera några startfyllda föreställningar. Vi vet alla hur den glamorösa Priyamani ser ut, så låt oss titta på några av hennes bilder där hon är utan sitt pulveriserade ansikte men ändå ser trevligt ut.

10 osynliga bilder av Priyamani utan smink:

Regnbågens färger:

Priyamani är inte rädd för att kliva ut framför kameran utan smink. Den färgglada T-shirten hon gör ger en touch av ljusstyrka till hennes sminkfria utseende när hon vinkar till kameran.

priyamani utan smink

Om blickar kunde döda:

Priyamani framstår inte som en bländande skönhet utan smink, men hon ser pigg och till och med sofistikerad ut med ett rent ansikte och en enkel vit topp. Designen med ordet “dödar” som omsluter hjärtat i blusens nedre ände är inte utan dess konnotation.

Sexig Starlet:

För de flesta anses baring ens kropp vara sexig, men för vissa som Priyamani kan de se sexiga ut helt klädda och med det minsta spåret av smink. Hennes cowboy -look är komplett med en rutig skjorta och jeans med en silverarmbandsur och ringade fingrar för extra effekt.

Riktigt hår:

En kvinnas hår är hennes skönhet, så säger man och hur sant det är. En tjock och blank man kan avsevärt förändra ens egenskaper. Ordspråket gäller för Priyamani vars långa glansiga hår kompenserar för bristen på smink i ansiktet.

Naken Look:

Många skådespelerskor föredrar idag att gå med det nakna utseendet som får dem att se mer naturliga ut. Med en smula smink och en ljusorange blus som kompletterar nyanserna ser Priyamani levande och glänsande ut.

Läs också: Trisha utan smink

Village Girl Look:

Priyamani övergav sin vanliga klädsel för en indo -västerländsk look med matchande gula och kontrasterande bruna “balor” och ett tjockt läderbälte runt midjan. Den rosa och gula kombinationen är lika livlig som hon. Nästan påminner om en byflicka, målar hon en vacker bild som poserar med elefanten vars panna är utsmetad med samma rosa färg för att matcha hennes topp.

Sminkfritt:

Det mörka paret med blå jeans och kavajhalsade toppar mjukar upp Priyamanis trötta och stressade utseende på den här bilden som ser hennes nakna ansikte avslöjat. Hennes kurviga figur är ett plus men det ger hennes utseende ett uppsving.

Priyamani Makeup gratis

Miss Confident:

En djärv och vågad Priyamani poserar framför kameran med inget annat än ett litet leende på läpparna. Hon verkar inte ha några problem med att avslöja det riktiga ansiktet bakom all sminkning. Hennes ståndpunkt har en känsla av självförtroende nästan som om hon njuter av skönheten som strålar inifrån henne.

Duschdrottning:

Priyamani rockar den här duschscenen från en film som fortfarande visar henne i en handduk. Även om hennes ansikte är fråntaget all smink, kan hon fortfarande förmedla ett provocerande utseende som hör till territoriet. Många av hennes filmer har inkluderat scener som kräver att hon bär lite eller ingen smink alls och i var och en av dem bär hon det barfasade utseendet till perfektion.

Läs också: Tamil skådespelerska utan smink

Cricket Fan: