Alicia Augello Cook, mer vanligt känd som Alicia Keys för sina fans är en sångare aktiv sedan 1996. Billboard har utsett henne som en av de mest inflytelserika musikerna på senare tid. Hon är lika vacker som hennes röst. Gift med Swizz Beats sedan 2010 delar hon två barn med honom. Hon är också en mångsidig skådespelare och har aktivt varit en del av TV -programmet Empire. För närvarande, från och med 2016, meddelade hon att hon med Miley Cyrus kommer att vara domaren i musikprogrammet The Voice.

1. Med solglasögon:

Alicia Keys utan smink

Som du kan se är detta en klassisk Alicia Keys -bild som har en solglasögon, och vi kan anta att det hade något att göra med att försöka avleda utbrott på hennes hud. Kanske är anledningen till att hon inte bär smink här för att förhindra fler zits.

2. Keps och lockar:

Alicia Keys Without Makeup 2

Hennes nästan dolda öronring under lockarna, kepsen och hennes vaga uttryck passerar hennes Au naturliga utseende ännu bättre. På bilden är hon inte medveten om att det klickades, men trots det ser hon underbar ut. Naturligtvis visar hennes rättvisa del av finnar med den låga täckningen av smink, eftersom hon lyckas tryggt ta sig fram offentligt ändå.

3. Pannband på:

Alicia Keys Without Makeup 3

Med örhängen och ett pannband accentueras Alicia Keys utan smink till perfektion. Hennes glöd är ganska framträdande och hon ser vacker och rosig ut. Det är en selfie och hennes ögonbryn ser bra ut. Hennes hud ser perfekt ut och hennes hår ser också ut som vanligt.

4. Engagement Blues:

Alicia Keys Without Makeup 4

Alicia keys makeup -look är perfekt, men utan det också är hon fortfarande en stjärna. Spotted här med sin vigselring tillbaka 2010, hon ser glad ut och poserar bort för kamerorna felfritt.

5. Solglasögon och örhängen:

Alicia Keys Without Makeup 5

Alicia Keys utan smink upptäcks här och håller sin vanliga känsla. Hennes hår är öppet och lockarna gör sitt eget urbana uttalande. Det var när hon var trött på sin musikinspelning och tog en paus.

6. Bunden ponny:

Alicia Keys Without Makeup 6

I sin svarta klänning ser hon helt perfekt ut även med den lilla sminken hon har på sig. Hennes leende ger en positiv känsla och håret är snyggt bundet. Naturligtvis är detta ett av de sällsynta tillfällen där håret ser rakt ut.

7. Bara det perfekta leendet:

Bara det perfekta leendet

Alicia Keys utan smink är lika vacker som hennes ansikte med all kosmetika. Dessutom ser hennes hår väldigt annorlunda ut här och är bunden kort istället för de vanliga långa lockarna som hon sportar när hon gör offentliga framträdanden.

8. Vackert jag:

Alicia Keys Without Makeup 8

Med sitt vanliga leende som får henne att se snygg ut, hennes klänning passar hennes utseende ännu mer, är den här bilden en av hennes finaste utan smink.

9. Läppglansdagar:

Alicia Keys Without Makeup 9

Med en inslag av läppglans och ingen annan smink ser Alicia Keys underbart ut som alltid. Hennes ögonbryn görs också bra, vilket ger henne ett utseende bara den pricken över i: et som hon behövde.

10. Händelser:

Alicia Keys Without Makeup 10

Frisyren är vintage Keys, med lockiga trådar och ett rörigt utseende. Hennes hår passar hennes ansikte och halvt bundet, det drar mer uppmärksamhet till hennes ögonbryn och hennes perfekta käklinje. Bilden är hennes eget jag och hon ser kyld ut genom sitt halva leende.

Denna skönhet på Manhattan är musikindustrins sanna talang och skönhet. Hon kanske har några acnes att hantera, men det är just det som gör henne till en lika vanlig person som oss.