10 bilder på Nargis Fakhri utan smink

En före detta amerikansk modell och begåvad indisk skådespelerska, Nargis Fakhri behöver ingen introduktion. Skådespelerskan debuterade i Bollywood år 2011 i filmen “Rockstar” mittemot superbegåvade Ranbir Kapoor. Ända sedan hennes första film utmärkte sig Nargis Fakhri för sin särpräglade skönhet och charm. Det fanns ingen återblick för skådespelerskan och hon spelade i filmer som “Madras Cafe” och “Main Tera Hero”. Hon fick också en medverkande roll i en Hollywoodfilm ‘Spy’ som släpptes 2015. Bollywood -karriären Nargis Fakhri ser mycket lovande ut och skådespelerskan har undertecknats under några av branschens prestigefyllda fanor.

Vackra bilder på Nargis Fakhri utan smink:

I inlägget delar vi några av sällsynta bilder av Nargis Fakhri utan smink som bara lyfter fram hennes naturliga skönhet.

1. En skönhet är alltid en skönhet:

Nargis Fakhri utan smink 1

Denna bild av Nargis Fakhri utan smink visar att skådespelerskan inte behöver smink hela tiden för att se vacker ut. Det här snygga utseendet på henne som ses på en offentlig plats visar henne som en flicka bredvid, mycket annorlunda än hennes personlighet på skärmen.

2. Cool Chic:

nargis fakri utan smink2

Nargis Fakhri är inte en av de Bollywood -skådespelerskor som är besatta av smink. Skådespelaren är djärv nog att dela bilder av hennes sansmakeup med sina fans. Detta Nargis Fakhri -sminkfoto bekräftar att hon är vacker inifrån och ut.

3. Bollywood Bombshell:

nargis fakri utan smink 3

Nargis Fakhri kan förbli sensuell och vacker även utan sitt sminkpaket. Skådespelerskan som aldrig tittade tillbaka efter sin första Bollywood -period i Imtiaz Ali -regisserade filmen ‘Rockstar’ ses här klädd i en blå rutig skjorta och jeans, saknar smink. Ändå får hon dig att beja över.

4. Selfie utan smink:

nargis fakri utan smink 4

Nargis Fakhri har brutit den stereotypa konventionen för indiska hjältinnor för att se bra ut hela tiden. Skådespelerskan blev djärv genom att dela med sig av en bild av henne precis innan hon gick och lade sig. Ja, hon ser trött ut och det finns mörka ringar under ögonen, men vem gör det inte i slutet av en tröttsam dag. En stor applåd för hennes tro på “Älska mig för den jag är”.

5. The Morning Blues:

nargis fakri utan smink 5

Den här bilden av Nargis Fakhri utan smink visar skådespelerskan att smutta på sitt kaffe tidigt på morgonen strax före en inspelning. Oskyldigheten är hennes ansikte och gnistan i de härliga ögonen är allt hon behöver för att sticka ut bland de andra Bollywood -divorna. Denna diva kräver definitivt ingen smink för att se vacker ut.

6. The Stunner:

nargis fakri utan smink 6

Den här bilden på Nargis Fakhri sans för vilken smink som helst får dig att ompröva att smink verkligen är nödvändigt för att en kvinna ska se vacker ut. Hon ser vacker ut i den här orangefärgade klänningen och syns bara ha glänsande burkar på läpparna.

7. The Girl-Next-Door Look:

nargis fakri utan smink 7

I denna Nargis Fakhri utan sminkbild ses skådespelerskan stå bredvid sin vän på någon offentlig plats. Hennes ansikte ser lika sött ut som någonsin även utan spår av smink. Håret är perfekt flätat och vi älskar definitivt den här avslappnade flickan-grinden.

8. Med hennes hjälte:

nargis fakri utan smink 8

Detta är en annan sminkbild av Nargis Fakhri där skådespelerskan ses ta en selfie med sin medstjärna Varun Dhawan. Kändisarna har kommit för en marknadsföring av sin bild “Main Tera Hero” och de lockar helt efter fansen med sin charm och gåtfulla personlighet. Det vi älskar mest på den här bilden är hennes så perfekta pout.

9. Drömmaren:

Nargis Fakhri utan smink 9