Madhuri Dixit hänvisas till en av de bästa skådespelerskorna på den indiska biografen. Hon debuterade 1984 med filmen “Abodh” och blev populär efter “Tezaab” 1988. Hon har vunnit 6 filmpriser och varav fyra var för att vara bästa skådespelerska. Hon hedrades också med Padma Shri. Madhuri har varit en mycket bra dansare sedan barndomen. Hon har ett vackert ansikte och ett extra vanligt leende som gör henne charmig.

Underbara Madhuri Dixit utan sminkbilder:

Nedan har vi varit med härliga madhuri dixit utan sminkbilder som säkert inspirerar dig, hur hon var vacker länge.

1. Madhuri klickade på ett evenemang:

Madhuri Dixit utan sminkbilder 1

Bilden nedan är en gammal snap som klickades på ett evenemang, där unga Madhuri fångas leende bort glada tillsammans med en sminkfri look. Hon bär en “mehendi” -färgad “salwar -kostym” som har blommor sytt på den i orange, violett och rödbrun och blad sys i grönt.

2. Pretty In Pink:

Madhuri Dixit utan sminkbilder 2

Det här är en bild som klickas inomhus där skådespelerskan bär en vacker rosa och silverklänning som faller ner till fotleden. Hon har en lång stal tillsammans med klänning som tappas från hennes vänstra axel, rakt nedåt. Hon är tillbehör med tunga silversmycken runt halsen och håret hålls öppet och faller från vänster sida hennes ansikte var täckt med endast liten smink.

Läs också: Shilpa Shetty -foton utan smink

3. Den nyblivna mamman:

Madhuri Dixit utan sminkbilder 3

Madhuri poserar utan smink på sjukhuset med sin nyfödda bebis. Hon verkar vara utskriven från sjukhuset och hennes ansikte ser lite svagt ut på grund av operationen, men härligheten att vara nybliven mamma återspeglar från hennes ansikte. Hon har på sig en blå skjorta och håret är snyggt bundet bak.

4. Madhuri med sin familj:

Madhuri Dixit utan sminkbilder 4

Den här bilden klickas när skådespelerskan med sin man och deras två söner. Hon bär en kombination av rött och orange “salwar” som är sytt med mönster på det. Allt hon har på ansiktet är sminkfritt och bär bara en liten “tika”.

Läs också: Preity Zinta utan smink

5. Öva dans för en prisfunktion:

Madhuri Dixit utan sminkbilder 5

Man klickade på Madhuri när hon förbereder sin dans inför sitt framträdande vid en prisfunktion. Hon bär rosa ”salwar” med vita mönster på. Hennes ‘dupatta’ är knuten runt hennes midja och hon verkar posera mitt emellan sin dansövning. På den här bilden bär hon ingen smink i ansiktet.

6. En annan dansövning fortfarande:

Madhuri Dixit utan sminkbilder 6

Detta är en annan snap av madhuri dixit utan smink från träningen om samma händelse som sett ovan. Hon bär en havsgrön tryckt “salwar” som också har färgerna vitt, gult och rödbrunt på sig. Hon klickas igen när hon tränar. Hennes hår skiljs från ena sidan och knyts som en ponny längst bak.

7. Vid ett bönemöte:

Madhuri Dixit utan sminkbilder 7

Den här bilden klickades när skådespelerskan madhuri kliver ur bilen med minimal smink för att delta i ett bönemöte. Hon bär en vit “salwar” som har mönster sys på den. Hon bär ett par bruna solglasögon och håret hålls öppet. Hennes sandaler ser snygga i brunt med en blomma som en design.

Läs också: Kajol utan sminkbilder

8. På flygplatsen:

Madhuri Dixit utan sminkbilder 8

Denna bild klickades på en flygplats där skådespelerskan bär sminkfritt ansikte, en syntetisk topp i gult med korta axlar. Hon bär ett svart jeans och bär en orange väska på vänster hand. Hon har på sig ett rundformat silverhalsband och hennes sandaler är också silver. Hennes vackra ögon är täckta med ett par bruna solglasögon.

9. Madhuri med sitt vackra leende:

Madhuri Dixit utan sminkbilder 9

När alla skådespelerskor bär smink är allt som Madhuri behöver ha på sig hennes leende. Den här bilden fångar hennes ansikte från sidan och även hennes vackra leende. Vi ser henne bära en svart topp och håret hålls öppet. Detta är en av de bästa bilderna på madhuri dixit utan smink.

10. Medan du undervisar i dans i dans med Madhuri:

Madhuri Dixit utan sminkbilder 10

Den här bilden är från ‘Dance with Madhuri’, hennes nya online -dansakademi. Den här bilden klickades medan Madhuri undervisade sina danssteg för sökande online. Hon bär en svart och grå skjorta tillsammans med en svart träningsbyxa. Hennes hår är uppblåst och snyggt knuten som en ponny längst bak.