Natalie Portman är en framstående Hollywood -skådespelerska som också blev en framgångsrik filmregissör och producent. Hon debuterade på skärmen mittemot Jean Reno i filmen “Leon: The Professional” år 1994. Natalie Portman föddes i Israel och har dubbla israeliska och amerikanska medborgarskap. Ända sedan hennes första film påverkade Natalie sina skådespelarkunskaper och det var säkert att damen är här för att stanna länge. Några av de stora filmer där hon spelade in och vann utmärkelser är “Star Wars: Episode 1 – The Phantom Menace”, “Closer”, “The Other Boleyn Girl”, “Goya’s Ghosts” “Mars Attack” och “Beautiful Girls”. Natalie Portman fick flera utmärkelser, inklusive “Oscar för bästa skådespelerska” för sin anmärkningsvärda prestation i filmen “Black Swan”.

Vackra Natalie Portman utan smink med bilder:

Nedan visas topp 15 Natalie Portman inga sminkbilder som säkerställer att hon ser lika vacker ut på och av skärmen.

1. Bare Faced Beauty:

Natalie Portman utan smink 1

Natalie Portman klarar av att se vacker ut även vid 33 års ålder. I denna ingen sminkbild av henne sågs skådespelerskan i Los Angeles på en solig söndagsmorgon. Hennes brunettskåror dras tätt tillbaka i en fläta som avslöjar hennes felfria hud. I denna Natalie Port -man har ingen sminkbild skådespelerskan kliver bara ut ur sin bil.

2. Trött ansikte:

natalie portman utan smink 2

För Natalie Portman har smink aldrig varit en prioritet. Till skillnad från andra kändisar kan hon lätt upptäckas vandra utan smink. I denna Natalie Portman ingen sminkbild, håret hålls hårt tillbaka med ett svart pannband. Även om vi kan upptäcka några finnar i hennes ansikte, kan hennes naturliga skönhet inte gå obemärkt förbi.

3. Oklanderligt snyggt utseende:

natalie-portman-utan-smink 3

Natalie Portman ser väldigt lik ut i verkligheten utan smink som hon gör på skärmen och spelar glamorösa personligheter. När den ses av skärmen föredrar hon att vara enkel precis som på den här bilden där den är fotograferad i en grå skjorta och bär en tunn kedja runt halsen som det enda tillbehöret.

4. Vad är detta uttryck för:

natalie-portman-utan-smink 4

På den här bilden syns den Oscar -vinnande skådespelerskan utan smink, som visar ett förvirrat uttryck. Hennes hår dras tätt bakåt i en bulle. Natalie Portman bär en tryckt skjorta med en djup U-hals. Hon gillar att hålla sin smink minimalistisk och kan fortfarande se underbar ut.

5. Ingen smink – Inga problem:

natalie portman utan smink 5

Natalie Postman utan sminkbild visar tydligt att skådespelerskan bara behöver hennes attityd och snygga utseende för att framträda offentligt. Hon behöver inte vara kamouflerad i flera lager smink för att se sitt bästa ut. På den här bilden sågs Natalie Postman kliva ut från en kontorsbyggnad i en vit skjorta och jeans. Hennes oförskämda hår komplimangerar bara hennes strålande utseende.

6. The No Fuss Girl:

natalie portman utan smink 6

I denna Natalie Portman utan sminkbild fotograferades skådespelerskan bar ansikte och med håret avdraget från ansiktet med ett blått pannband. Det verkar som att hon precis klev ur duschen, drog håret hårt bakåt och hon är redo att flytta ut. Hennes ansikte ser fräscht, rent och fantastiskt ut.

7. På flygplatsen:

natalie portman utan smink 7

Natalie Portman sågs på LA -flygplatsen klädd i en blå överrock på toppen av svart skjorta och denim. Hon sågs tillsammans utan sin man och tvååriga son och bär bara en kopplingsbas som bagage. Hennes ansikte är helt sminkfritt och hon verkar vara på mycket gott humör.

8. Drop-dead Gorgeous:

natalie portman utan smink 8

Natalie Portman har ett naturligt utseende. Skådespelerskan kräver inte massor av produkter för att se snygg ut. Hon tror på att ta väl hand om sin hud för att få henne att se vacker ut. Denna Natalie Portman ingen sminkbild visar sig tydligt på hennes felfria och vackra ansikte.

9. Utklädd:

natalie portman utan smink 9

I denna Natalie Portman ingen sminkbild skådespelerskan fotograferades olämpligt enkel. Hennes hår är bundet i en hästsvans och ansiktet ser uttryckslöst ut. Även i detta enkla utseende ser hon exceptionellt vacker ut.

10. Åh så vackert:

natalie portman utan smink 10

Natalie Portman fotograferades på denna bild utan smink, även om hon knappt behöver något för att få henne att se vacker ut. Hennes ögon i en ovanlig brun nyans ser fascinerande ut och prickar hennes perfekta ansikte. Kyla i luften vänder näsan till att se charmigt rosa ut och vi älskar allt om hennes bild utan smink.

11. Mor Son Bonding:

natalie portman utan smink 11

Natalie Portman lever kanske sitt glamorösa liv, men med sin 2-åriga son i närheten är hon bara en vanlig mamma. I den här ingen sminkbild av henne ses skådespelerskan som ger en axeltur till sonen Aleph i Manhattans Central Park. I grå jeans en avslappnad t-shirt och med håret löst fallande över axlarna ser skådespelerskan ännu vackrare ut utan smink.

12. Morning Fitness:

natalie portman utan smink 12

På den här bilden fotograferades Natalie Portman och tog sin hund ut på en promenad tidigt på morgonen. Skådespelerskan ses klädd i en röd jacka på spåren och håret bundet bak. På morgonen ser hon ännu vackrare, fräschare och yngre ut.

13. Klädd i vitt:

natalie portman utan smink 13

Natalie Portman inga sminkbilder är något som du inte kan sluta beundra. Hon är någon vars skönhet kommer inifrån och därför inte kräver något konstgjort. Iklädd i en vit skjorta och tårarna som lossnar, ser hon ut som en skönhet.

14. Diva:

natalie portman utan smink 14

Natalie Portman är utan tvekan Diva som kan se vacker ut hela tiden. Den här är den bästa av Natalie Portman utan sminkbilder tagna när skådespelerskan var på semester i Spanien. Hennes hår är knutet högst upp på huvudet så att du enkelt kan beundra hennes snygga utseende och perfekta hy. Hennes hud ser elastisk ut och läpparna verkar alltid ha den livliga färgen naturligt.

15. Familjeporträttet:

natalie portman utan smink 15

På den här bilden ses Natalie Portman med sin man och son. Det finns inte ens en sminkfläck i ansiktet och ändå ser hon så charmig ut. Hon har på sig en tryckt kjol och vit topp och hon ser lätt ut som en fjäder medan hon promenerar lugnt med sin familj.

Vi hoppas att du tyckte lika mycket om att se den bästa av ingen sminkbild av “Beautiful Girls” -stjärnan som vi gjorde. Du håller med oss ​​om att Natalie Portman ser lika underbara ut på skärmen och utanför skärmen.