Långt tillbaka i sin ungdom, år 2000, registrerade en tjej sitt namn i Femina Miss India. Hon vann graciöst och vann sedan lite till. Miss world -tävlingen såg då att hon blev miss world 2000. Samma tjej är nu en internationellt erkänd fullfjädrad skådespelerska, sångerska dansare känd i världen för sin skönhet och kropp tillsammans med sitt änglans ansikte. Hon är vår alldeles egna B-town glam girl Piggy Chops. Priyanka Chopra startade sin värld av rulleliv genom att anmäla sig till modellering och sedan dess har denna ‘exotiska’ skönhetshit-maker inte stannat för ett andetag. På en vanlig dag avslöjar hon sitt livliga liv där hon springer fram och tillbaka inom uppsättningar bara för att packa väskorna och åka till utlandet eftersom hon måste framföra sin sång på den internationella scenen. Detta är Priyanka Chopras underbara liv.

priyanka chopra utan smink

Precis som alla andra skådespelerskor 2002 spelade hon med i en tamilsk film och blev senare framgångsrikt igenkänd av tinsel -direktörerna när hon påstod sig berömmas med rollen som en förförare i ‘Aitraaz’. Sedan dess har vi sett Priyanka i olika roller som spelar olika kvinnor över huden. Rollen som hennes modellliv i mode visade hennes upp- och nedgångar för en liten tjej till en högprofilerad modefigur. Rollen som ‘Saat Khoon Maaf’ visade upp hennes sju roller i sju olika kläder där hon graciöst spelade rollen som olika kulturer. I sin roll i “Barfi” överträffade hon alla våra förväntningar genom att klä ut sig som en autistisk patient, men allt detta är skärmliv där varje enskild person kommer att se perfekt ut. Med de välutrustade toppmoderna makeupartisterna och tekniska kunniga utrustningarna är det inte svårt att se felfri ut i en tv.

Priyanka Chopra har alltid bländat på skärmen och ser himmelsk ut, men det finns tillfällen då även en kändis som bara är en människa kan gå så långt för att se vacker ut. Ibland bestämmer sig Priyanka för att vara hennes naturliga jag och vågar sig ut.

Priyanka Chopra utan smink:

Det finns tillfällen vi erkänner när vi alla har en dålig hårdag eller en trött blick i ansiktet, men här är några av de bästa Priyankas utan smink som kommer att få oss att bli kär i henne igen.

1. Helt enkelt:

Priyanka Chopra utan smink 1

Här sågs Priyanka Chopra lämna flygplatsen i sitt naturliga jag utan smink i ansiktet och utifrån det ser det ut att hennes skönhet med hennes framgång har stigit skyhögt. Hon bländar på skärmen med sina rökiga kattögon och prinsessurullar och utanför skärmen är hon söt som en knapp. Även utan smink ser hon fläckfri ut med ett svagt sken och ett perfekt snyggt hår.

2. Vanlig Jane:

Priyanka Chopra utan smink 2

Hon är en glittrande personlighet på tv -skärmen men även då och då behöver de bästa av de stora bilderna en ledig dag för att skryta med sina fräscha ansikten. Priyanka Chopra tappade sina höga klackar för en dag ute i Mumbai där hon använde en bandana på huvudet och hade en enkel svart linne som hon vågade sig ut för natten. Hennes ansikte ser fritt från smink men fräscht och vackert.

3. Bare Beauty:

Priyanka Chopra utan smink 3

När Priyanka Chopra klev ut ur bilen i en sexig svart läderjacka med Ray Bans på, såg det ut som Jane, men denna skönhet lyckas fortfarande dra av en huvud som vänder på ingången. Priyanka har alltid varit ganska bländaren och även med de svarta nyanserna kan du satsa på att hon ser perfekt ut.

4. Vit skönhet:

Priyanka Chopra utan smink 4

Den senaste tiden har varit ganska nedslående för Priyanka när hennes far gick bort och lämnade sin familj och hennes upprörda och elaka. Den här bilden togs i hennes fars begravning där hon såg enkel ut som någon av din grannkvinna bredvid. Klädd i en vit kostym såg hon tårögd ut och nedbruten men hennes hud var fläckfri och fräsch som vanligt.

5. Flygplatspromenad:

Priyanka Chopra utan smink 5

Det bästa sättet att upptäcka en kändis i sin naturliga skönhet är när de flyr från ett land till ett annat. I deras hektiska schema kommer du ofta att märka att de springer runt utan smink precis som den här bilden på Priyanka där hon sköts när hon lämnade flygplatsen i Mumbai. Hon såg extremt modig ut och till och med med en enkel frisyr och ett fräscht ansikte.

6. Funeral Chic:

Priyanka Chopra utan smink 6

Detta är ännu en begravningsbild där Priyanka deltog i begravningen av Shammi Kapoor och som alltid rockade hon till och med sin begravningslook med en enkel vit traditionell kostym och utan smink. Vid det här laget skulle du veta att hon är bäst när det gäller en fräsch ansiktsskönhet.

7. Partymänniskor:

Priyanka Chopra utan smink 7

Här är en bild på Priyanka som festar sin kväll i Vegas med DJ Vice. Med sin Roberto Cavalli vita ängelklänning använde hon lite färg på läpparna och ögonen, men även med den baraste sminken lyckas hon fortfarande se glödande och söt ut.

8. Fan Shoot:

Priyanka Chopra utan smink 8

Här är en bild på Priyanka Chopra med sin fläkt där hon inte hade någon antydan till smink i ansiktet men ändå såg lika glamorös och vacker ut som hon alltid gjort. Hennes naturliga färger i hennes vackra puckers tillsammans med hennes gyllenbruna felfria ansikte och perfekta hår såg fantastiskt ut på henne.

9. Ice Cool Look:

Priyanka Chopra utan smink 9

Priyanka Chopra här är fotograferad när hon lämnar bungalowen med palmfjäder där hon bar en iskalla blå jeans i kombination med en vit t-shirt och enkla svarta pumps. Hennes hår dras upp i en bulle och hon fortsätter med sitt felfria ansikte och utan smink ser hon vacker ut.

10. Fan Love:

Priyanka Chopra utan smink 10

Priyanka har alltid varit känd för sitt bubbliga och presentabla jag och när hennes fan i Las Vegas ville ha en bild med henne poserade hon utan att tveka och ignorerade det faktum att hon inte hade någon smink. Som vanligt har hon sin naturliga aura som slöar hennes snygghet.

11. Plaid och läderlook:

priyanka-chopra-utan-smink-11

På detta fotografi har Priyanka Chopra en rutig skjorta ihop med en blå läderjacka. Det här fotot verkar vara ganska gammalt. Priyankas hår är slickat tillbaka och hon har knappt smink på sig, även om man definitivt kan se rodnad på kinden. Sammantaget är det den här typen av smink som alla college-tjejer skulle ha på sig.

12. Nerdy Chic:

priyanka-chopra-utan-smink-12

Priyanka är som den är snygg och även utan smink ser hon för cool ut. En nördig blick med de överdimensionerade glasögonen och håret i en bulle, Priyanka upptäckte på detta fotografi. Hon har på sig ett linne med ränder överallt, med en svart och olivjacka och tryckta byxor. Hon bär ett ljusfärgat läppstift och resten av ansiktet är rent men hennes hud ser felfri ut.

13. Den söta grafiska tröjan:

priyanka-chopra-utan-smink-13

I den här bilden av Priyanka ser det ut som att hon är klädd som en college -tjej, klädd i en söt grafisk uggeltryckt tee och lite udda typsnitt och hon har parat den med ett par svarta skinnies. Hennes hår knyts som bulle och fransar ut och naglarna är svartmålade. Priyanka bär inte alls någon annan smink än en neutral läppskugga här.

14. Snygga jordtoner:

priyanka-chopra-utan-smink-14

Elegant klädsel är mer bedårande. Piggy Chops har på sig en mycket elegant klädsel- en brun jacka i kombination med ljusblå jeans och en beige väska runt handen. Hennes neutrala toner som hon har integrerat i sin outfit ser bäst ut. Hon bär också ett par överdimensionerade retroglasögon som ökar hela hennes utseende och övervinns från det faktum att hon inte har någon smink.

15. Affärsliknande:

priyanka-chopra-utan-smink-15

Kanske är Priyanka på en affärsresa, det är därför hon ser ut som ett företag som här. Den här bilden är ytterligare ett klick av Priyankas flygplatslook med minimal smink. Hon har på sig en svart kappa, en rosa topp på undersidan i kombination med svarta skinnies. Hon bär en svart läderväska som är det enda tillbehör som hon bär. Hennes hår ser silkeslen ut och hennes ansikte har ingen smink som ser väldigt naturlig ut.

16. Under valtiden Priyanka Chopra utan smink:

priyanka-chopra-utan-smink-16

Denna bild av Priyanka Chopra är från en valdag då alla medborgare borde rösta och hon gjorde detsamma och hon visar stolt upp sitt bläckfinger och visar att hon är en ansvarsfull medborgare. Hon är klädd i en vit outfit och överdimensionerade solglasögon. Hon har definitivt ingen smink på den här bilden men hon ser fortfarande underbar ut.

17. Desi Girl:

priyanka-chopra-utan-smink-17

På detta fotografi har Priyanka fått sin desi -look. Hon bär vit vanlig kurta med en färgglad dupatta med röd tråd på sig. Hennes hår är hårtorkat och ger ett naturligt utseende. Piggy Chops är utan smink i den här bilden men hennes hud ser felfri ut som i filmer. Det är en av de bästa bilderna på priyanka chopra utan smink.

18. Pulverblått:

priyanka-chopra-utan-smink-18

Här är Priyanka klädd i en pulverblå jacka och vit passform under och har parat ihop sina skyhöga Louboutins med den. Hennes svarta penna höga kullar ser för fantastisk ut. Hennes hår är böjt och hon har minimal smink. För smink har hon bara färgstreck på kinderna och en rosig läppfärg på. Hon ser vacker och fantastisk ut.

19. Den knäppa flickan på flygplatsen:

priyanka-chopra-utan-smink-19

Priyanka Chopra upptäcktes nyligen på flygplatsen i Mumbai och oser av hennes swag, klädd i en väldigt cool grå tröja med en axel av och ett par jeans. Hennes röda smyg ser annorlunda ut. Hon har håret i en hästsvans för att locka uppmärksamhet till axeldetaljerna. Hon bär ingen smink förutom en läppbalsam.

20. Kirtan -evenemang:

priyanka-chopra-utan-smink-20

Den här bilden klickades på kirtan -evenemanget som organiserades av hennes far. Hela Chopra -familjen var inbjuden. Priyanka såg söt ut i en grön salwar kameez med sin pallu på huvudet, redo att leta efter pooja. Hon ses utan smink förutom en neutral läppskugga. Enkelt men ändå vackert utseende.

Priyankas smink är vanligtvis på den neutrala sidan, hon går för mer jordnära toner, eftersom det är skumma skönhet. Hon behåller minimal smink och ibland ingen smink men ser fortfarande underbar ut. Hon symboliserar till och med att skönhet finns inom sig själv.

Den berömda Bollywood -divan Priyanka Chopra som säkert kommer att röra sig utan att smink upptäcks utan att ha någon kosmetika på bättre ställen och tillfällen.