De svartögda ärtorna såg en ny gryning av hopp med det nyaste tillskottet till deras familj, Stacy Ferguson, ett helt amerikanskt unga hjärta med härliga blonda lås och en sparkande kroppsbyggnad som försöker ta över världen med sin sång. Snart kom Ferguson att bli känd som Fergie, hennes populära scenenamn och inom en kort stund hade denna kvinna spridit sina vingar, deltog i låtskrivande, värd och skådespeleri tillsammans med sin sång. Redan från början hade Fergie ansetts vara en modeikon med hennes någonsin så trendiga stilar och fram till idag styr hon världen. Men stjärnor har alltid förundrat oss under professionell sminkning och det kommer till oss att utläsa om dessa vackra damer faktiskt är allt som glittrar under sminklagren.

Vackra bilder på Fergie utan smink:

Låt se bilderna på Fergie utan smink som kommer att förvåna dig.

1. Vacker som någonsin:

fergie utan smink 1

Fergie har alltid beundrats för sitt utseende och hur hon bär sig. På den här bilden har en klassisk jämförelse gjorts mellan de två bilderna, en som visar Fergie med smink medan den andra visar oss en Fergie med minimal smink, kanske bara ögonen och fodret. Hur som helst kan vi ta reda på att Fergie är ganska vacker även utan sminkkakor som förskönar henne.

2. Komma igång henne:

Bästa Fergie utan smink 2

Fergie har alltid varit en fitnessfreak och säger inget bättre än det, här är en bild på Fergie ute på hennes morgonlopp där hon parade ihop sin Freak -tee med en keps och såg fantastisk ut utan att ha sminkat sig i ansiktet.

3. Felfrihet:

fergie utan smink 3

Här har vi en bild av Ferguson som poserar för ett av hennes inlägg på sociala medier och bredvid det är ännu en bild som klickade på en av de röda mattorna där den felfria Fergie poserade med smink. Bilden till vänster visar den klarhyade rosiga Fergie som ser fantastisk ut i sin naturliga aura. Hennes hår bindades tillbaka i en ryggborste med resten av dem fritt fallande.

4. Slumpmässig promenad om:

fergie utan smink 4

Fergie på den här bilden klär sig för sin lediga dag där hon tog av sig höga klackar och korta klänning och ersatte den med lila byxor och svart blus. Den här vackra damen trampade ner sin man i en basebollkeps och traskade längs vägen utan betydande tecken på smink i ansiktet. Vi kan dock inte klaga på att hon såg dålig ut.

5. Speldag:

fergie utan smink 5

Förbereder sig för speldagen, tjejkompisarna Lopez och Fergie poserade för en bild där de båda lyser starkt som en ny slant. Medan Lopez såg slående ut i sina mjuka drag, hade Fergie sina ljusa kattögon inställda på att uppvakta publiken med sin aura. Hon såg fin och glänsande ut i sin pipiga rena hud och bevisade hur smink inte kan hålla tillbaka hennes skönhet.

6. Glänsande byxor:

fergie utan smink 6

Ända sedan trendsättaren bestämde Fergie att para ihop sina glittriga silverbyxor med sin svarta blus och öppna viftade lås. Men för denna middag bestämde hon sig för att gå sminkfritt och medan hon gjorde sig redo att lämna platsen hade paparazzierna turen att få en glimt av skönheten utan smink.

7. Fan Time Fun Time:

fergie utan smink 7

Poserar med fans i Lock hart, Texas utan smink, såg den vackra Fergie glad och gay ut. Hon erkände att mötet med fans är alltid den bästa känslan och sa att hon poserade för bilder med dem. En av bilderna här visar hur hon ser vacker ut även om hon inte har någon smink i ansiktet.

8. Bilresa till glädje:

fergie utan smink 8

Här ser vi Fergie med sin mångåriga make Josh Duhamel ta en biltur där Fergie håller sin lilla taxvalp Zoe nära henne när de båda njuter av sin åktur. Även om Fergie på den här bilden har det mesta av sitt ansikte täckt med retro -solsolarna, fick resten av hennes ansikte ingen smink och utan någon annan tanke kan vi bekräfta att Fergie är vacker med eller utan professionell hjälp.