För en supermodell som stöder märken som Maybelline och går rampen av Victoria Secret under de senaste åren, skulle du verkligen tro att hon är upprörd för varje evenemang här och där. Ofta är sanningen om modeller, de kända tvingade att vara deras perfekta jag hela tiden, vilket kan innehålla det bästa av kläderna och naturligtvis det högsta av smink tips och tricks, något du skulle tro är bara i ärmen. Men efter att denna Victoria ängels smink färre foton började cirkulera på nätet var det uppenbart att denna brasilianska skönhet är mycket mer än bara en påse smink och bra kläder.

1. Närbild:

adriana lima utan smink

En närbild av denna supermodell får våra hjärtan att smälta när denna brasilianska bombshell hade en felfri, slät hud. Ingen antydan till smink var synlig på den här viktorianska ängeln och ändå visar bara en glimt av hennes närbild hur skönheten för Lima inte är begränsad i sminklådorna utan i hennes havsgröna ögon ihop med fylliga rosa läppar.

2. Backstage:

adriana lima utan smink2

På modepromenaden i den ökända Victoria’s Secret -rampshowen sågs Adriana Lima, en evig ängel sedan 2002 innan hennes smink och exklusiva underkläder sorterades ut. Denna kändis innan hon förvandlades till en diva tillbringade några timmar i sitt Au naturliga jag, håret i en normal våg medan hon såg vacker ut även utan smink.

3. Vackert ansikte:

adriana lima utan smink 3

En bild av Adriana sågs upp på nätet där en yngre Lima poserade för fotot. Redan i sin ungdom, helst i de första modellerna, såg Lima fantastisk ut. Bilden var ett bevis på hur Lima inte bara är en skönhet på hennes ramper utan en sann skönhet inifrån.

4. En syn:

adriana lima utan smink 4

Adriana Lima fotograferade med en tillfällig rök medan hon hade håret i en ponny och ansiktet i vridning. Utifrån bilden kan man se att det inte finns några tecken på någon smink och ändå är det uppenbart att hon verkligen är vacker. Hudens mjukhet är uppenbar i hennes glans medan hon sportade sitt vackra jag.

5. Shoppingdag:

adriana lima utan smink 5

En fantastisk look för den perfekta shoppingrundan med flickvännerna, med en fruktig sommarklänning Lima gick ut och fiskade efter några nya kläder. Med tanke på det svala vädret utanför valde Lima ingen smink eftersom hon hade håret, de främre låsen kammade bakåt och fastnade medan resten av håret föll fritt på axeln. Kanske bara med läppglans på denna annars varma dag, Lima var en bondesyn för ögat.

6. Efter träning:

adriana lima utan smink 6

Frukten av hennes hårda arbete syns tydligt genom svettdropparna som pryder hennes felfria ansikte. Även med svettdropparna synliga över sig själv, är den felfria huden ganska lockande eftersom hon har en fläckfri mjuk konsistens.

7. En liten smygtitt:

adriana lima utan smink 7

Återigen får vi en smygtitt på uppsättningarna för en av hennes modellspelningar där hon lutar sig ner medan håret håller på att göras. Utan någon smink såg Lima produktiv och fantastisk ut medan ansiktsglansen ger ett bevis på hennes skönhet.

8. Cold Day Walkabout:

adriana lima utan smink 8

Här är en annan bild av vackra Lima, som ser livlig och livlig ut som någonsin. Iklädd en jacka och sin helt svarta klädnad log Lima för kameran nådigt när hon gick omkring korshänt och vacker.

9. Efter gymmet:

adriana lima utan smink 9

Ännu en selfie efter träning, Lima såg den här gången rodnad och trött ut efter det ansträngande träningspasset och även om man kan se att hon har haft ett bra träningspass såg hon fortfarande rosig och vacker ut i sitt naturliga jag.