Född i en Bunt -familj den 1 november 1973 i Mangalore, Karnataka, är Aishwarya Rai ett vanligt namn i varje hushåll. Denna vackra dam är en indisk filmskådespelerska och också en modell. Aishwarya Rai etablerade sig som en av de ledande samtida skådespelerskorna i indisk film och har blivit en av de mest populära och en av de högst betalda skådespelarna i Indien. På grund av sin mångfald inom filmgenren och hennes enastående prestanda har hon fått flera prestigefyllda utmärkelser och nomineringar, till exempel Odre des Arts et des Lettres av Frankrikes regering 2012 och Padma Shri av Indiens regering 2009. Hon betraktas också som en av de “vackraste kvinnorna i världen”.

Aishwarya Rai utan smink

Hon har haft en framgångsrik skådespelar- och modellkarriär. Fru Rai Bachchan var den första tvåan av Miss India -tävlingen och även vinnare av Miss World -tävlingen 1994. Hon började sin skådespelarkarriär med en biografisk film, Iruvar. Förutom hennes framgångsrika roller på skärmen inkluderar hennes roller utanför skärmen hennes uppgifter som varumärkesambassadör för flera kampanjer och välgörenhetsorganisationer. Hon är också goodwillambassadör för Joint United Nations Program on HIV/AIDS (UNAIDS). Efter hennes omtumlande förhållande med superstjärnan Salman Khan gifte hon sig med Abhishek Bachchan och har en vacker dotter.

Även om de flesta skådespelare ser vackra ut med smink på, är få av dem genetiskt vackra. Ta en titt på några av de icke-sminkade bilderna på denna vackra dam för att veta det själv.

Aishwarya Rai utan smink:

1. Fångad i kamera !:

Fångad i kamera

Det här är ett foto av Aishwarya Rai Bachchan där hon var på väg till ett evenemang och som du kan se, har hon ingen smink och har en mycket enkel inställning och ändå lyckas se uppfriskande vacker ut.

2. Still From A Movie:

Fortfarande från en film aishwarya rai

Detta är en stillbild från en av hennes filmer där hon bestämde sig för att gå på skärmen utan smink i ansiktet. När man tittar på den här bilden kommer alla att hålla med om att hon verkligen är en av de vackraste skådespelerskorna i världen.

3. En lat promenad:

En lat promenad

Aishwarya Rai Bachchan bär en vit salwar kameez och ingen smink i ansiktet förutom lite läppglans..

4. Hej!

Hallå där

En jacka och en kappa gör att alla ser heta ut så länge de vet hur de ska bära bort det bra. Och den tidigare Miss World vet säkert hur man ska bära ut det här utseendet med lätthet. I svart jacka, vit och svart topp och hennes avslappnade silkeslena hår är allt som den här damen behöver för att se vacker ut.

5. På set:

På set

Detta är en bild av Aishwarya Rai där hon bär en gul sari och ingen smink. Och nu vet du att den här damen föddes för att vara vacker.

6. En annan stillbild från en film:

En annan stillbild från en film

Det här fotot är en annan stillbild från en av hennes filmer där hon bestämde sig för att gå på skärmen utan att sminka sig och man, hon ser vacker ut!

7. Eftersom det är kallt ute:

världsberömd skönhet

Även om hon är världsberömd för sin skönhet och sitt arbete, är Aishwarya Rai en typisk indisk kvinna i själen som alltid har lyckats hålla sina religiösa rötter vid liv. Det här är en bild i ett tempel där hon besökte utan smink.

8. Typisk Village Girl Look:

Typisk bytjejlook

Detta är ännu en stillbild från en av hennes framgångsrika filmer där hon bestämde sig för att applicera minsta smink som bara är läppstift och hon ser drop dead underbar ut.

9. Att döma i regnet !:

Att döma i regnet

Detta är en bild av Aishwarya Rai Bachchan från en av hennes filmer där hon inte sminkade ansiktet. Av ansiktet att döma är det begripligt att hon är dömande.

Det har beskrivits att Aishwarya Rai Bachchan och Abhishek Bachchan är mer kända som ett par än Brangelina.