När 2005 års resultat samlades in kröntes en ung blond tjej som säsong fyra American Idol -vinnare, en ung countryflicka som fortfarande försöker göra det stort i Holly -staden. Carrie Underwood visste aldrig några år därefter att hon skulle vara ett känt namn över hela staterna och bortom att sälja miljoner exemplar och producera platinaskivbolag. Carrie Underwood en skönhet med hjärnor fortsatte med sin resa för att bli stjärnan som hon är nu. Sakta förgrenade hon sig för att bli klassad sångförfattare och skådespelerska sida vid sida och nu är hon en stor ikon som hanterar mångmiljonäretiketter. Idag i denna artikel kommer vi att avgöra om hennes vackra röst matchar hennes smink mindre själv.

Carrie Underwood utan sminkbilder:

Bara en ledig dag:

carrie underwood utan smink

Sitter trist och högtidligt, här är startbilden för Carrie Underwood -listan utan smink. Carrie på den här bilden hade inga möjliga tecken på professionell sminkning på henne men ändå såg hon ganska bra ut för en stjärna som sysslar med platinumalbumaffärer. Carrie tar lite tid av sitt hektiska schema och visar här hur en dag utan smink inte kan förstöra hennes bästa utseende.

Gamla minnen:

carrie underwood utan smink 2

Tillbaka till auditionsdagarna, här är en godbit för alla Underwood -fans, där en ung Carrie stod i sin rosa blus och gjorde sig själv känd för domarna. Även på den tiden kunde man förvänta sig att ungen skulle utvecklas med Hollywood, men utifrån det hade Carrie alltid den perfekta glansen i ansiktet även om professionell sminkrutin inte var en del av hennes dagliga rutin.

Lazy Day Makeover:

carrie underwood utan smink 3

vanligtvis skulle man se Carrie alltid utklädd till det rätta redo att ta in pumpen till showen men den dagen hade Carrie svikit håret, men inte bokstavligen och gått en kausal dagspromenad i sina bekväma kläder. Även om ingen smink var uppenbar i hennes ansikte, hade denna bedövare en glöd om henne som ingen kunde förneka.

Gå igenom:

carrie underwood utan smink 4

klickade av en av paparazzierna, log Carrie Underwood sött för kameran medan hon gick förbi dem. Trots att hon aldrig fick någon professionell studiomakeup på henne såg hon oerhört bra ut med sig själv. Hennes fina hår som alltid fästes på baksidan och hon gick förbi.

Stranddag:

carrie underwood utan smink 5

Carrie Underwood tog sig till stränderna för sin semester där hon knäpptes i sin tryckta bikinitopp. Hennes hår var färdigt och knutet till ett rörigt ställe medan hon hade ett seriöst strandnöje med sin pojkvän. Hennes släta hud och silkeslen konsistens, även utan någon touch -up, fick oss dock verkligen att undra.

Beach Look:

Carrie Underwood utan smink 6

Här har vi ännu en bild av det fascinerande Underwood, som återigen ligger på baksidan av en strand där hon kanske har njutit av sina semesterdagar. Underwood som är en fitnessfreak och en vacker kvinna såg väldigt bra ut och njöt av sin stranddag.

Gym Selfie:

carrie underwood utan smink 7

Vi har alla haft dessa gym -selfies när för mycket hårt arbete behandlades med en bra bild. Samma sak hände med Carrie och hennes fiance som tog till Instagram för att dela sin träningsbild där Underwood sågs utan att någon smink poserade bredvid hennes fiance. Även utan smink såg hon ganska passande ut.

The Morning Jog:

carrie underwood utan smink 8

Morgonjoggarna är ett måste för den fitnessorienterade Carrie och därmed den här bilden av hennes flämtande genom joggen när hon parade ihop sin vita skalle -tee med en söt joggingbyxa. Hennes hår var bundet på baksidan och hon hade ingen smink i ansiktet.

Alla leenden:

carrie underwood utan smink 9

När hon knöt håret i en ganska flätad ponny, log Carrie på bilden till den sista till listan utan att känna till den här uppriktiga bilden där hon verkar ha ingen smink men ändå ser fantastisk ut.