Christina Aguilera, en berömd amerikansk sångerskribent, tog världen med upphetsning när hon först dök upp på Hollywood -skärmarna. Den änglalika rösten i par med hennes tjej bredvid var helt enkelt vurm för tiden. Den unga tjejen och hennes catchy beats blev snart kända och hon växte och blomstrade i Hollywood. Christina nu tvåbarnsmamma och en kärleksfull person är dock fortfarande en brinnande ikon med sporadiska träffar som styr rekorden i veckor. Fortfarande under granskning av media har vi ofta sett Aguilera pyntade på sitt bästa som flappade sig själv på den röda mattan, men i dagens artikel kommer vi att avgöra om hon verkligen är så vacker utan smink eller bara persikor.

Christina Aguilera utan sminkbilder:

1. Några Mother Son Affair:

christina Aguilera utan smink

Christina här visar upp sin ingefärahåriga son när de båda fotograferades tillsammans på väg genom paparazzierna. Christina som såg ganska trött ut på den här bilden hade ingen smink i ansiktet förutom ett litet foder på de övre locken. Men man kan ganska tydligt anta att hon är en vacker kvinna som aldrig riktigt behövde smink för att skildra hennes skönhet.

2. Airport Breeze Through:

christina Aguilera utan smink2

Christina Aguilera blåser genom flygplatsen med sin NY -keps på och ser visserligen ganska annorlunda ut utan smink i industriell kvalitet. Trots det kan ingen riktigt peka ett finger på hennes skönhet, eftersom denna nu trötta bomb även utan hennes standardiserade smink såg ganska felfri ut och fin.

3. Arbetsdag:

christina Aguilera utan smink 3

Efter att ha jobbat hårt med en förinspelad skit för People’s Choice Awards såg Christina efter jobbet ganska seriös och engagerad ut när hon tog på sig en mössa i par med några stora nyanser och en lös tröja. Även om hon hade sina nyanser som täckte den bättre delen av hennes ansikte, kunde vi se att hon inte hade någon smink på sig själv.

4. Porslin ganska:

christina Aguilera utan smink 4

Man skulle förvänta sig att den vackra Aguilera inte skulle se sitt bästa ut utan den professionella hjälp. Hon bedövade dock sina fans på den här bilden när den underbara Christina med sitt platinahår och porslinshud verkade hålla sig upptagen med ärenden. Även utan någon antydan till smink såg hon älskling ut.

5. Date Night Walk:

christina Aguilera utan smink 5

Aguilera på den här bilden delar skärmen med sin långa pojkvän när de båda gick hand i hand, glada och glada på väg ner på gatan. Kändisen släppte sitt vackra blonda hår och hade inga synliga tecken på smink, men såg ändå lika fantastisk ut som någonsin.

6. Med vännerna:

christina Aguilera utan smink 6

Vi har alla det olika utseendet för de olika tillfällen där vi i vissa fall svikit håret och i vissa är vi spända och klädda till det bästa. Ungefär som vi är det här Aguileras “avslappnade dag med vänner” -utseende som inte innehåller smink och en keps för att tämja den vilda manen.

7. Bakom uppsättningen:

christina Aguilera utan smink 7

Det här är en bild bakom scenen av Christina på uppsättningarna av ‘Burlesque’ där vi ser henne med en ny frisyr, framkanten med de längre låsen som går igenom hennes skit medan du njuter av hennes kafferast. Detta är före scenen och sminket där hon ser helt vacker ut.

8. WFP Haiti:

christina Aguilera utan smink 8

Christina besökte Haiti, precis där bilden har tagits varifrån hon bestämde sig för att fokusera på sin sociala hjälp och därför parade sin vita skjorta med en kort bob, såg denna bedövare vacker ut.

9. Kandidat:

christina Aguilera utan smink 9

Candid’s är väldigt sällan en positiv inställning och här till Christina rockar utseendet. Även om detta inte är en av hennes tydligaste bilder, är det söta leendet och det blonda håret ganska lockande. Hon hade aldrig smink på sig på den här bilden.