Hritik Roshan är en indisk skådespelare känd för sin mångsidighet i såväl skådespel som dans. Han är en av de bästa dansarna i Bollywood Indian Cinema. Han började sin karriär med Kaho Na Pyar Hain som var en blockbuster på den tiden. Han fick till och med Filmfare -priset samma år för bästa manliga skådespelare och bästa manliga debutant också.

Hritik Roshan är en av de skådespelare som tror på olika roller, vilket är en anledning till att han gör väldigt få filmer på ett år eller så. Han dyrkar och garanterar kvalitetsarbete och inte kvantitetsarbete. Denna skådespelare gör för närvarande ett surr och har varit i nyheter och media på grund av hans separation med sin fru Suzanne Khan.

Hritik Roshan är alla barnens indiska superman i form av ‘Krrish’. Han fick mycket popularitet efter sin prestation i Krrish såväl som dess uppföljare. Han är känd som den grekiska guden eftersom han besitter charmen.

Han hade huvudrollen i få storfilmer som Koi Mil Gaya och Krrish som båda vann honom många utmärkelser för bästa skådespelare. Han fick till och med priset Filmfare för bästa skådespelare för sitt fantastiska uppträdande i Dhoom 2 och Jodhaa Akbar. Han fick mycket kritik för sitt obestridliga arbete i Guzaarish. Han blev en ungdomsikon med sin roll i Zindagi Na Milegi Dobara. Hritik Roshan har etablerat sig som en av de ledande samtida skådespelarna i Bollywood.

Bästa bilderna på Hritik Roshan med och utan smink:

Även om den här skådespelaren själv är extremt charmig, stilig och behöver lite smink för att lyfta upp ansiktet, men följande är den här skådespelarens 9 bästa makeup -look och lita på mig, han ser lika charmig ut som någonsin.

1. The Nerdy Look:

Han stoltserar med den svarta och vita casual sportiga looken efter en fotografering med minimal smink eftersom han inte behöver mycket av det.

2. The Wise Man Look:

Vi ser honom klädd i svart kappa utan ett uns smink. Han ser extremt snygg och hisnande ut.

3. Semester med bebisarna:

Hritik Roshan är en av de skådespelare som älskar att spendera tid och semestra med sin familj. Här ser vi honom tillbringa lite kvalitetstid med sin son och skryta med ray ban -nyanser och ett väldigt avslappnat utseende. Här är han också i sans makeup getup.

4. The Carefree Happy Times:

Den här skådespelaren har nyligen varit med i många nyheter, tv -kanaler och tidskrifter för sin splittring med sin kära fru Suzanne Roshan, men han är och kommer alltid att vara känd som en av de kära och kärleksfulla själsfränter som någon tjej skulle längta efter. Vi ser honom i vitt med nyanser som stjäl några ögonblick från shutterbugs. Du kan se stillbilden av hritik roshan utan smink.

5. The Cool Hunk Is Back In Town:

Detta snapshot är från Dhoom 2 där han är en cool, drop dead bike -ryttare. Vi ser honom göra rollen fullständig rättvisa utan ens ett sminkelement.

6. The Jovial One:

Den här är medan han marknadsför sin film Krrish 3. Han är en skådespelare som inte behöver smink för att se snygg ut. Han är lika het som den svarta skinnjackan han bär.

7. The Drunken Look:

Han sågs festa med sin skådespelerska amisha patel på en lounge i Bandra, Mumbai. Oavsett hur full han är är han extremt skyddande om sin partner. Vi ser det. Vi kan observera från ovanstående bild hritik är make free face.

8. Den vilda med en kohatt:

Han ser riktigt sexig ut. Här hrithik roshan i svart skjorta med långt hår, helskäggstopp tillsammans med liten citerad tatuering på handleden. Tydligen har han ingen smink i ansiktet.

9. The Casual Yet Sweet One:

Hrithik Roshan upptäcktes med fru Suzanne på Sanjay Leela Bhansalis 50 -årsdag. Han och hans fru fångades av media med sin lilla sminkning.