Bollywood -bombskalet Celina är en av de vackraste skådespelerskorna i Hind -filmindustrin. Denna skönhetsdrottning och modemodell har ett riktigt lockande ansikte och hennes ansiktsskönhet överträffar förmodligen alla hennes skådespelerskor. Nu arbetar hon inte med filmer och har fullt upp med att ha det bra med sin familj. Men hon behåller fortfarande det fantastiska utseendet. Här är några av de bästa utan sminkbilder av denna indiska skönhet som kommer att bevisa hur vacker hon är i verkligheten.

Celina Jaitley Without Makeup -bilder:

1. På flygplatsen:

Celina Jaitley utan smink

Celina skapade ett surr på flygplatsen i Navi Mumbai, medan hon visade sin naturliga lockelse. Till skillnad från andra skådespelerskor behöver denna kvinna inte gömma sig under skönhetsprodukterna och inte frossa sina brister i ansiktet. Hon tror att de är en del av henne och är ganska säker på att visa hennes sällan sett brister i huden vilket är ganska naturligt.

2. Med sin man:

Celina Jaitley Utan smink 2

Den här är förmodligen en av de bästa Celina Jaitley inga sminkbilder genom tiderna. Hon ser fantastisk ut här, även om hon inte har en naturlig skönhet, och hennes ansikte visar en oskuld och hennes inre skönhet.

3. Den inre skönheten:

Celina Jaitley Utan smink 3

Vad gör en dam eller en kvinna vacker? Det är hennes naturliga skönhet och den inre skönheten som kommer från personligheten. Celina har båda. Utan tvekan är hon naturligt vacker och hennes personlighet medveten om hennes närvaro. Kort sagt, hon är vacker överlag.

4. Inte rädd:

Celina Jaitley utan smink 4

Celina är uppenbarligen inte rädd för att tveka att visa sitt naturliga ansikte inför människor. Hon har några nackdelar i ansiktet. Men hon vet hemligheten, det vill säga att hon är medveten om att folk känner henne på grund av hennes arbete mer än hennes lockelse.

5. Sällsynt bild:

Celina Jaitley Utan smink 5

Detta är en sällsynt bild av Celina utan smink i ansiktet. På den här bilden ser Celina extremt vacker ut och hennes naturliga skönhet gör de verkliga orsakerna till hennes lockelse. Detta är en av de bästa Celina Jaitley utan sminkbilder någonsin.

6. Hela familjen:

Celina Jaitley Utan smink 6

Celina är mamma till två (tvillingar) men hon ser fortfarande riktigt vacker ut. Hennes naturliga skönhet har stannat kvar hos henne och även när hon har lämnat Bollywood kommer folk fortfarande ihåg henne för hennes unika uppvisning av fysik och hethet på skärmen.

7. Minimal smink:

Celina Jaitley Utan smink 7

Celina sågs vid ett evenemang efter hennes äktenskap. Hon visade sitt naturligt lockande ansikte och sitt hisnande leende. Hon såg så vacker ut den dagen att folk blev förälskade i hennes utseende efter bröllopet. Hon har bibehållit sin naturliga skönhet och den minimala sminken får henne inte att se attraktiv ut här. Hennes stora personlighet gör det.

8. Familjesemester:

Celina Jaitley utan smink 8

Den här bilden går tillbaka till den minnesvärda tiden, när Celina tillbringade en fantastisk tid med sin familj efter att ha fött sina tvillingar. Hon ser fantastisk ut på den här bilden och det kan sägas vara en av de bästa Celina Jaitley inga sminkbilder.

9. Den indiska hetheten:

Celina Jaitley utan smink 9

Celina representerar indiska kvinnors förmåga att se heta ut utan att ens försöka riktigt hårt. Detta är en fantastisk bild för att avslöja Celinas inre och verkliga skönhet. Bilden avser en gammal fotografering som Celina genomförde själv innan hon klev i Bollywood.

10. Familjebilden:

Celina Jaitley Utan smink 10

Sist men definitivt inte minst är detta en mycket bra bild av Celina, där hon verkar ha det bra med sina barn. Hon ser lika söt ut som tvillingarna.

Ovan är några av de bästa stunderna i Celina Jaitely utan smink. Dessa bilder är förmodligen några av de bästa som finns.

I den här artikeln har vi diskuterat några av de bästa bilderna på Celina utan smink. Hon ser fantastisk ut i dem alla och verkar vara riktigt förtjust i naturlig skönhet. Det är därför hon visar det så ofta. Celina kräver ingen smink för att få sig själv att se intressant ut.