Charmi är en skådespelerska i Telugu som gjorde sin första debut år 2002 när hon bara var 15 år. Även om hennes film inte kunde få den avsedda framgången, fick Charmi önskat meddelande och snart blev hon en av de södra biografens gemensamma ansikten. Från Malayalam till Tamil och så småningom tillbaka till Telegu har hon haft en del minnesvärda skådespelarroller som har gjort en plats för henne på marknaden. Alltid beundrad för sin skönhet och glans, det är en sanning att stjärnor ser annorlunda ut utan deras professionella studiokläder. Här i den här artikeln ska vi dock titta närmare på Charmi Kaur utan smink och se hur bra hon står sig utan sin professionella smink.

Bilder på Charmi utan smink:

1. Off Set Sophistication:

charmi-utan smink

Offset Charmi tar på sig att alltid se så bra ut som möjligt oavsett situationen, men hon gör det alltid utan smink till mycket minimal smink. Charmi är en absolut skönhet i södra världen och denna sofistikerade bild är ett bevis på det faktum.

2. No Makeup Selfie Ritual:

Charmi utan smink 2

Charmi älskar att ta bilder av sig själv och hon är ganska aktiv på sociala medier. Som kändis förväntas detta och hon försöker alltid vara toppen av spelet men hon gör det alltid utan smink eftersom hon verkligen är en naturlig skönhet som inte kräver några skönhetsförstärkare för att få henne att se bra ut på något sätt.

3. Sports Day Look:

Charmi utan smink 3

Idrottsdagar är ganska hektiska och under kabaddi -säsongen var många kändisar aktiva delar av många kabaddi -lag. Som du kan se på bilden var Charmi en del av Telegu -krigare och var ganska levande på fältet under hela dagen, poserade för bilder och hejade sitt lag, allt detta utan droppe smink.

4. Den minimalistiska pressmötet:

Charmi utan smink 4

Ett pressmöte är normalt en ganska formell händelse och därför krävs lite smink för att hålla utseende men inte för mycket för Charmi eftersom hon är en naturlig skönhet. Så bara en minimal mängd smink och hon är redo att ta sig an alla pressmöten med en lejoninna.

5. The Soft No Makeup Look:

Charmi utan smink 5

Utseendet utan smink är ett av de mest bekväma utseenden som bärs av Charmi och matchas med en jazzy formell skjorta. Den här bilden är ett sant bevis på att hon faktiskt ser lysande och graciös ut utan att behöva någon form av smink. Hon är en av få kvinnor i branschen som är säkra utan smink.

6. Kamera Stills:

Charmi utan smink 6

Den här bilden är en ren stillbild från en film som spelar Charmi. Bilden visar att makeupartisten inte ägnade mycket tid åt att slösa smink på Charmis redan lysande ansikte. En minimal mängd smink är allt hon behöver även på uppsättningen.

7. Direkt från filmen:

Charmi utan smink 7

Detta är också en film som fortfarande lägger lite etnisk smak till Charmis vanliga företags casual look. De etniska färgerna ökar utstrålningen av Charmis utseende utan att behöva någon omfattande smink för att förstora någonting.

8. Ännu en offset:

Charmi utan smink 8

Den här bilden är för att förstora det lysande leendet som Charmi har. Hennes leende är all smink som den här stora skådespelerskan behöver. Hennes leende är ett bra tillbehör till hennes redan lysande utseende.

9. Ingen sminkfotografering:

Telugu skådespelerska Charmi Senaste heta fotograferingstillfällen

Charmi njuter av massor av fotograferingar vilket är naturligt för alla kändisar, men det enda undantaget är att hon älskar att skryta med sin naturliga skönhet snarare än att späda ut det med smink.