Kristen Stewart markerte seg som skuespillerinne etter at hun poserte rollen som Bella Swan i The Twilight Saga. Som barn hadde hun sett familien jobbe bak kameraet, så hun vokste sine interesser til manusskriving eller regi. Men hennes skjebne førte henne til å bli skuespiller. Hun er en gråøyet dame med et vakkert smil.

Kristen Stewart uten sminke:

Oppdaget utenfor en kafé:

Kristen Stewart Uten sminkebilder 1

Kristen smiler og vinker til kameraet mens det tar et bilde av henne. Hun har på seg en grå topp dekket med et svart skuldertrekk og deretter en gul og svart jakke over skuldrene også. Beina er dekket med marineblå jeans og hun har på seg et par par retro -solbriller. Hun har en brun armbåndsur på venstre hånd og noen få ringer kan sees på fingrene.

Enkelt og greit:

Kristen Stewart Uten sminkebilder 2

Skuespilleren ser enkel og grei ut på bildet nedenfor. Hun er i en uformell blå t-skjorte med grønne trykk på, og i bunnen har hun blåfargede jeans i samme farge. Hun har på seg et stort rundformet nerdglass og håret holdes åpent.

Les også: Selena Gomez Ingen sminke

Ser tilbake på folket:

Kristen Stewart Uten sminkebilder 3

Kristen ser tilbake på menneskene mens hun gikk opp trappene, og det var akkurat da bildet ble klikket. Vi ser henne iført en svart topp og et lys svart par jeans. Hun har et par katteøyne solbriller som også er i svart, og håret er skilt fra den ene siden og falt ned fra venstre på skulderen.

Et nærbilde:

Kristen Stewart Uten sminkebilder 4

Vi kan se hennes vakre grå øyne og hennes søte smil som gjør henne naturlig pen. Hun har på seg en grønn kjole og håret holdes åpent. Neglene er malt i svart, og hun har et armbånd av tinnsølv på venstre hånd.

Klikkte etter å ha kommet ut av en bil:

Kristen Stewart Uten sminkebilder 5

Skuespilleren poserer med enten et mistenksomt blikk eller et seriøst blikk på kameraet. Solstrålene som faller på ansiktet hennes fra venstre side får hennes lyse hud til å lyse. Hun har en uformell grå farge og håret er åpent og faller ned fra venstre på skulderen.

Les også: Emma Watson uten sminkebilder

Waves at the Camera:

Kristen Stewart Uten sminkebilder 6

Nok et bilde av skuespilleren som vinker til menneskene eller bare kameraet mens det klikker henne utendørs. Hun er i en grå farge under en jakke. Hun har på seg et par blå jeans og for kontrasten er skoene grå.

Utendørs på en kveld:

Kristen Stewart Uten sminkebilder 7

Kristen ser ut til å være utendørs om kvelden eller på et arrangement, da dette bildet ble tatt. Hun har på seg en marineblå topp og en jakke over det. Vi kan legge merke til at hårklippet hennes er klippet til jakken. I bunnen hadde hun et par blå jeans. Det er tre sølvringer på hennes høyre hånd.

Se mer: Bilder av skuespillerinne uten sminke

Tom-Boy ser ut:

Kristen Stewart Tom -gutt ser 8 år ut

Dette bildet fanger et tom-gutt-utseende av Kristen, som hovedsakelig er det på grunn av den rødbrune hatten på hodet hennes. Bildet er skutt bakfra, og vi kan se at hun er i en blåaktig jakke med utskrifter av rosa på.

I en stilig hvit kjole:

Kristen Stewart Uten sminkebilder 9

Bildet knipses når Kristen sitter på en sofa. Hun er i en veldig vakker kjole. Det er en hvit kjole sydd med skinnende kluttilbehør som ser ut som små perler og er til stede for å gjøre kjolen stilig.

Les også: Miley Cyrus Ingen sminke

På flyplassen:

Kristen Stewart Uten sminkebilder 10

Klikkte på en flyplass hvor hun bærer en pose på høyre skulder. Hun har på seg en hvit t-kort annonse et par blå jeans som er pakket inn med en klut og knyttet med en knute foran på jeansen. Hun har på seg et par solbriller og en lue.