Skjønnhet er forskjellig fra en person til en annen. Noen kan velge kunstige midler for å forbedre skjønnheten, mens andre foretrekker å gå med sitt naturlige utseende. For skuespillerinner har de imidlertid ikke noe valg på skjermen.

nithya menon uten sminke

Uten tvil gjør makeup og foundation mye for å intensivere funksjonene sine og kan forvandle selv den mest vanlige personen til en skjermgudinne, men når de ikke filmer, velger noen skuespillerinner å gå ut i liten eller ingen sminke i det hele tatt. Nithya Menon er en av de mange indiske skuespillerne som kan bli fanget flere ganger, enten på en funksjon eller på en vanlig dag uten sminke. Noen av bildene nedenfor er bevis på hennes naturlige skjønnhet.

Glorious Nithya Menon Uten Makeup -bilder:

Her er en liste over den beste samlingen av Nithya Menon uten sminkebilder som gjør dem til fansen veldig glad sammen med å lure.

1. Subtile In Pink:

Nithya Menon Uten sminkebilder 1

Nithya Menon ser ren, men subtil ut i denne rosa toppen og kontrasterende rød neglelakk på en South India Film Function. I dette bildet Nithya sports sans sminke ansikt med enkel dressing.

2. The Bare Face Of South Indian Cinema:

Nithya Menon Uten sminkebilder 2

Alt som trengs er et smil for Nithya Menon for å se best mulig ut. Hennes kolsorte skulderlengde, krøllete låser fremhever hennes avrundede ansikt, selv om den svart-hvite T-skjorten får henne til å se litt hodete ut. Også her bruker hun ingen sminke i ansiktet.

3. Kerala skjønnhet:

Nithya Menon Uten sminkebilder 3

Nithya Menon, som kommer fra Bangalore, har oppnådd seg selv som en sørindisk filmskuespiller og avspillingsanger. Sett her på en Audio Release -funksjon i Telugu -filmen, Ala Modalaindi. Nithya Menon valgte å nåde funksjonen uten bruk av kosmetikk. Hun vil alltid vise sin naturlige skjønnhet uten sminke.

4. På nært hold og personlig:

Nithya Menon Uten sminkebilder 4

Et nærbilde av Nithya Menon på samme Audio Release -funksjon som viser hennes naturlige skjønnhet i rampelyset. Den delikate gyldne mønstrede salwar er dekket av den hvite dupattaen i sin helhet og matcher passende med et gyldent par dinglere for å gi henne et klassisk indisk utseende. Det kolsorte håret som slippes løs på skuldrene forsterker fargen på de lysebrune øynene og øker hele utseendet hennes uten berøring av sminke.

5. Poised Nithya:

Nithya Menon Uten sminkebilder 5

Nithya Menon ser kul og klar ut i denne ermeløse frilly -toppen. Det er utrolig hvilken effekt antrekket ditt kan ha, spesielt når du ikke bruker sminke. Håret, som anses å være en del av en kvinnes skjønnhet, har også en viktig rolle å spille når man reiser seg. For Nithya fungerer kombinasjonen av denne kule sommertoppen og lange svarte krøllene utmerket på hennes sminkefrie persona.

6. Slå en pose:

Nithya Menon Uten sminkebilder 6

En strålende Nithya Menon finner tid til å posere for kameraet, og nyter sitt friske og sminkefrie utseende. Hun ville ha gjort en pen journalist, en karriere som hun en gang tenkte å satse på før hun bestemte seg for å bli skuespiller.

7. Cute Still Of Nithya:

Nithya Menon Uten sminkebilder 7

Et idyllisk bilde av Nithya Menon som igjen poserer for kameraene uten sminke i en helt naturlig setting som forsterker hennes naturlige utseende. Hennes tykke, svarte hårmopp slitt løs gjør det godt å markere hennes klare hud og lyse hudfarge, og sennepsfarget kurta ser perfekt ut på bakgrunn av potteplanter.

Les også: Genelia uten sminke

8. Fortelle poenget hennes:

Nithya Menon Uten sminkebilder 8

Nithya Menon med liten eller ingen sminke klarer fortsatt å se blendende ut på skjermen, og det fine med det er at hun ser ut til å være uvitende om det. Blomstret rosa og rødbrun bluse er et godt valg med et par mørkeblå jeans. Akkurat som hun har markert seg i den sørindiske filmindustrien, ser det ut til at hun gjør sitt poeng gjeldende i dette bildet, og legger til en autoritativ oppførsel til en perfekt behagelig personlighet.

9. Rainy Look:

Nithya Menon Uten sminkebilder 9

Tatt fra en stillbilde i en av filmene hennes, ser det ut til at regnet har vasket all sminke fra Nithya Menon og etterlot smilet hennes intakt. Det uskyldige i livet med store øyne som er fremstilt i dette bildet, er så sant for hennes karakter i det virkelige liv.

10. Ganske The Poser:

Nithya Menon Uten sminkebilder 10

Nithya Menon elsker absolutt å posere for kameraet. Kledd ganske enkelt i en lilla topp og blå jeans med minimal sminke, jobber hun sin sjarm akkurat som hun gjør i sine forestillinger som har vunnet hennes forskjellige nominasjoner og en Nandi -pris for beste skuespillerinne.