Priyamani er et navn å regne med i den sørindiske filmindustrien. En tidligere modell, hun kanaliserte skuespillerkarrieren med sin debutfilm i Telegu – Evare Atagaadu. Hun har siden funnet veien til Tamil og Malayalam Cinema med fantastiske forestillinger som ga henne utbredt anerkjennelse og 3 Filmfare Awards i Sør -indisk kino i kategorien beste skuespillerinne.

Priyamani er også en fetter til Bollywood -skuespilleren Vidya Balan, så det er ikke rart at hun er i stand til å levere noen startpreget forestillinger. Vi vet alle hvordan den glamorøse Priyamani ser ut, så la oss se på noen av bildene hennes der hun er uten et pulverisert ansikt, men fremdeles ser hyggelig ut.

10 usettede bilder av Priyamani uten sminke:

Farger på regnbuen:

Priyamani er ikke redd for å gå ut foran kameraet uten sminke. Den fargerike T-skjorten hun tar på, gir et snev av lysstyrke til hennes sminkefrie utseende mens hun vinker til kameraet.

priyamani uten sminke

Hvis utseende kan drepe:

Priyamani fremstår ikke som en blendende skjønnhet uten sminke, men hun ser klar og til og med sofistikert ut med et blakt ansikt og en enkel hvit topp. Designet med ordet “Kills” som omslutter hjertet på den nedre enden av blusen er ikke uten sin konnotasjon.

Sexy Starlet:

For de fleste regnes det som å blotte kroppen sin som sexy, men for noen som Priyamani kan de se sexy og fullstendig kledd ut og ha det minste sporet av sminke. Det cowboyaktige utseendet hennes er komplett med en rutet skjorte og jeans med sølvarmbåndsur og ringete fingre for ekstra effekt.

Rikelig hår:

En kvinnes hår er hennes skjønnhet, så ordtaket sier og hvor sant det er. En tykk og skinnende manke kan endre ens egenskaper betydelig. Ordtaket gjelder for Priyamani, hvis lange skinnende hår kompenserer for mangel på sminke i ansiktet hennes.

Naken Look:

Mange skuespillerinner i disse dager foretrekker å gå med det nakne utseendet som får dem til å se mer naturlige ut. Med et strekk sminke og en lys oransje bluse som utfyller fargetonene, ser Priyamani levende og skinnende ut.

Les også: Trisha uten sminke

Village Girl Look:

Priyamani forlot sitt vanlige antrekk for et indo -vestlig utseende med matchende gule og kontrasterende brune “balas” og et tykt skinnbelte rundt livet. Den rosa og gule kombinasjonen er like livlig som hun er. Nesten som en landsbyjente, tegner hun et vakkert bilde som poserer med elefanten hvis panne er smurt med den samme rosa fargen for å matche toppen hennes.

Sminkefritt:

Det mørke paret med blå jeans og topp med hodehals myker opp Priyamanis slitne og stressede blikk på dette bildet som ser hennes nakne ansikt avslørt. Hennes krumme figur er et pluss, men det gir utseendet et løft.

Priyamani Makeup gratis

Miss Confident:

En dristig og vågal Priyamani som poserer foran kameraet uten noe annet enn et vrang smil om ansiktet hennes. Det ser ikke ut til at hun har noen betenkeligheter med å avsløre det virkelige ansiktet bak all sminken. Hennes holdning har en selvtillit av nesten som om hun soler seg i skjønnheten som stråler fra henne.

Dusj Queen:

Priyamani rocker denne dusjscenen fra en film som fremdeles viser henne i bare et håndkle. Selv om ansiktet hennes er fratatt all sminke, er hun fremdeles i stand til å formidle et provoserende utseende som følger med territoriet. Mange av filmene hennes har inkludert scener som krever at hun bruker liten eller ingen sminke i det hele tatt, og i hver av dem bærer hun det blanke ansiktet til perfeksjon.

Les også: Tamil skuespillerinne uten sminke

Cricket -fan: