Amanda Seyfried ble født i 1985, og er en amerikansk skuespillerinne for de fleste, men musikken hennes har også trukket oppmerksomhet og anerkjennelse fra publikum. Hun har ganske mange fans, og de elsker henne av gode grunner. Bare 30 år gammel har hun gjort allsidige filmer og stått høyt gjennom anmeldelsene. Ikke mye er kjent om hennes personlige liv, bortsett fra at hun er et normalt menneske under det tøffe utseendet og lider av sceneskrekk før hver livsopptreden. Panikkanfallene hennes er også kjent, som hun har fått utbredt støtte for.

1. Det sjenerte smilet:

amanda seyfried uten sminke

En bundet brunette hestehale, som selvfølgelig passer henne godt. Dessuten har hun sitt vanlige smil opprettholdt og ser rett på kameraet. Antrekket er uformelt og hun ser vakker ut selv uten den minste penselen på huden.

2. Det uformelle utseendet:

Amanda Seyfried uten sminke 2

Selv uten glitringene i glitterbyen, er Amanda Seyfried ganske stjernen. Se på henne, gå med den personaen og ingen tillit til sminke, mens de fleste av oss sliter med å skjule våre ufullkommenheter. Håret ser ut som om hun gikk ut av søvnen, vakker likevel.

3. Solglass og smil:

Amanda Seyfried uten sminke 3amanda seyfried uten sminke