Den 33 år gamle skuespilleren ble født i Brooklyn som Anne Jacqueline Hathaway, og har vært aktiv i 1999 og gjort seg godt kjent. Hun giftet seg i 2012 med Adam Shulman og har et barn med ham. Hun er en sterk aktivist og støtter LHBT -samfunnet helt siden starten.

1. Det vippede hodet:

anne hathaway uten sminke

Med tilbehør som trekker oppmerksomheten til nakken hennes, er utseendet hennes uten sminke fremhevet til perfeksjon. Hun ser ut som hun stirrer på noe ivrig, mens hennes halvpose får det til å se mer naturlig ut. Hun er like eksotisk med leppestiften og de falske vippene som hun er med dem.

2. Winter Skull Cap:

Anne Hathaway uten sminke 2

Anne Hathaway ingen sminke ser ut på steder i dette bildet, omtrent som hennes selvtillit. Det ser ikke ut til at hun plages med at bildet hennes blir tatt, og med skallhetten ser det ut til å være lett å beskytte vinteren. Leppene hennes ser rosenrøde ut og ansiktet har morgenglød.

3. Selfiesmil:

anne-hathaway-uten-sminke

Gribende og elegant, dette bildet ser Anne Hathaway uten sminke. Selfien blir tatt om morgenen etter sine fortsatt hovne øyne å dømme, sannsynligvis da hun nettopp hadde våknet. Derfor kan den trygt falle inn i denne listen med bilder som gjør henne fantastisk slik hun er.

4. Ut for å få snacks:

Anne Hathaway uten sminke 4

Akkurat som alle andre, bruker Anne Hathaway ingen sminke når hun går for å ta kaffe og bacons. Mens hun holder ordren, ser hun forskrekket ut av kameraet, men holder henne rolig som det fremgår av uttrykket hennes. Så feilfritt som hun ser ut, gir håret en kant til utseendet generelt.

5. med Eddie Redmayne:

Anne Hathaway uten sminke 5

Avbildet her med den nylige britiske skuespilleren på vei opp, ser Anne Hathaway nydelig ut, smiler vekk mot skodder med armen viklet rundt sin nære venn. Dette er på suksessfesten i Redmaynes film, og hun var fremdeles trygg nok til å gå ut på scenen uten et snev av sminke.

6. For fotografering:

Anne Hathaway uten sminke 6

Hvem visste at blader også ville legge ut bilder av Anne Hathaway uten sminke? Det sier i hvert fall ut om hvor ulastelig hun faktisk er. Se på leppene og huden hennes.

7. Sun Glass Look:

Anne Hathaway uten sminke 7

Sett her som matcher det lilla skjerfet med hodeskallen, ser antrekket like fasjonabelt og urbant ut som utseendet hennes. Flekket med rette lange hår ser hun på kameraet med de røde kinnene fra kulden og får henne til å se penere ut enn noensinne.

8. Magasinomslag:

Anne Hathaway uten sminke 8

Når jeg blar gjennom de andre bildene her, kan det trygt sies at ingen av ansiktsfunksjonene her er Photoshoppet for å få henne til å se ideell ut på forsiden. Dette viser ikke bare hennes tillit, men gir oss en sjanse til å få et glimt av huden hennes, uten tegn på ufullkommenhet i det hele tatt.

9. Pixie Cut:

Anne Hathaway uten sminke 9

Anne Hathaway ingen sminke kan være mange, men dette stjeler absolutt showet. I motsetning til de andre, er håret hennes en nisseklipp fra de siste årene, men ingenting har endret seg på henne uten sminke. Hun klarer fortsatt å passere like fantastisk.

10. Chilling over musikk:

Anne Hathaway uten sminke 10

Se henne gå her med øretelefoner tilkoblet og ikke omsorg, ettersom hun har en “I don’t care” -holdning i ansiktet hennes. Hun har ingen sminke, men klarer å glede deg med den perfekte utstrålingen og inspirerende stemningen.

Hun har tjent den mest prestisjefylte av prisene, inkludert den høyeste i orden, The Academy. Hun er også kjent for mange som en av de vakreste menneskene i live, kronet tilbake i 2006. Disse bildene viser skjønnheten hun er inne og ute likt.