En tidligere amerikansk modell og en talentfull indisk skuespillerinne, Nargis Fakhri trenger ingen introduksjon. Skuespilleren debuterte i Bollywood i 2011 i filmen ‘Rockstar’ overfor den supertalente Ranbir Kapoor. Helt siden hennes første film skilte Nargis Fakhri seg ut for sin særegne skjønnhet og sjarm. Det var ikke å se tilbake på skuespilleren, og hun spilte hovedrollen i filmer som “Madras Cafe” og “Main Tera Hero”. Hun fikk også en rollebesetning i en Hollywood -film ‘Spy’ utgitt i 2015. Bollywood -karrieren til Nargis Fakhri ser veldig lovende ut og skuespilleren har blitt signert under noen av de prestisjetunge bannerne i bransjen.

Vakre bilder av Nargis Fakhri uten sminke:

I innlegget deler vi noen av sjeldne bilder av Nargis Fakhri uten sminke som bare fremhever hennes naturlige skjønnhet.

1. En skjønnhet er alltid en skjønnhet:

Nargis Fakhri uten sminke 1

Dette bildet av Nargis Fakhri uten sminke viser at skuespilleren ikke trenger sminke hele tiden for å se vakker ut. Dette nerdete utseendet på henne oppdaget på et offentlig sted viser henne som en jente ved siden av, mye annerledes enn hennes personlighet på skjermen.

2. Cool Chic:

nargis fakri uten sminke 2

Nargis Fakhri er ikke en av de Bollywood -skuespillerne som er besatt av sminke. Skuespilleren er dristig nok til å dele bilder av hennes sminke uten fans. Dette Nargis Fakhri no makeup -bildet bekrefter at hun er vakker innvendig og utvendig.

3. Bollywood Bombshell:

nargis fakri uten sminke 3

Nargis Fakhri kan forbli sanselig og pen selv uten sminkesettet sitt. Skuespilleren som aldri så seg tilbake etter sin første Bollywood -periode i Imtiaz Ali -regisserte filmen ‘Rockstar’, blir sett her iført en blått skjorte og jeans, uten sminke. Likevel får hun deg til å beve deg over.

4. Selfie uten sminke:

nargis fakri uten sminke 4

Nargis Fakhri har brutt den stereotype konvensjonen til indiske heltinner for å se bra ut hele tiden. Skuespilleren gikk fet ut ved å dele et bilde av henne like før hun la seg. Ja, hun ser sliten ut og det er mørke ringer under øynene hennes, men hvem gjør det ikke på slutten av en slitsom dag. En stor applaus for hennes tro ‘Elsk meg for den jeg er’.

5. The Morning Blues:

nargis fakri uten sminke 5

Dette bildet av Nargis Fakhri uten sminke viser at skuespilleren nipper til kaffe om morgenen like før et skudd. Uskylden er ansiktet hennes og gnisten i de vakre øynene er alt hun trenger for å skille seg ut blant de andre Bollywood -divaene. Denne divaen krever definitivt ingen sminke for å se vakker ut.

6. Stunning:

nargis fakri uten sminke 6

Dette bildet av Nargis Fakhri sans for enhver sminke får deg til å revurdere at sminke virkelig er nødvendig for at en kvinne skal se vakker ut. Hun ser nydelig ut i denne oransje kjolen og blir sett på med bare glansdunker på leppene.

7. Girl-Next-Door Look:

nargis fakri uten sminke 7

I dette Nargis Fakhri uten sminkebildet ses skuespilleren stå ved siden av sin venn på et offentlig sted. Ansiktet hennes ser så søtt ut som noen gang, selv uten spor av sminke. Håret er perfekt flettet og vi elsker definitivt denne uformelle jenta ved siden av.

8. Med hennes helt:

nargis fakri uten sminke 8

Dette er et nytt sminkebilde av Nargis Fakhri, hvor skuespilleren blir sett på å ta en selfie med sin medstjerne Varun Dhawan. Kjendisene har kommet for å promotere bildet sitt ‘Main Tera Hero’, og de beundrer fansen fullstendig med sin sjarm og gåtefulle personlighet. Det vi elsker mest på dette bildet er hennes så perfekte pute.

9. Drømmeren:

Nargis Fakhri uten sminke 9