Nicole Richie er trendsetter. Hun er en av de mest kjente motedesignerne i Amerika. Sammen med det er hun også en stor forfatter og skuespillerinne. Hun er en vidunderlig kvinne med en enorm kraft og evne til å vise sin naturlige skjønnhet uten å ha sminke offentlig. Hun ble født i California og er 36 år gammel nå. Studert ved University of Arizona, er denne kvinnen sannsynligvis en av de fineste kvinnene i Amerika og har gitt staten og landet sitt sin strålende smak av mote. I denne artikkelen vil vi diskutere om noen av de øyeblikkene da Nicole så helt fantastisk og fantastisk ut uten sminke i det hele tatt.

10 vakre bilder av Nicole Richie uten sminke:

La oss måtte se på de beste Nicole Richie -bildene uten sminke.

1.Ingen sminke? Egentlig?

Nicole Richie uten sminke

Ja! Dette er den forventede reaksjonen til mennesker når de ser dette bildet. Nicole har et unikt ansikt og hører skjønnhet er så tiltalende at det ganske enkelt kan imponere folk. Øynene hennes er så uttrykksfulle at de snakker for henne. Alle de fantastiske egenskapene hennes gjør dette bildet til et av de beste Nicole Richie no makeup -bilder noensinne.

2. The Bare -Faced Beauty:

Nicole Richie uten sminke 2

Nicole kan gå bart og fortsatt fange kalklyset. Hun er så fantastisk at hun lett kan imponere alle som ser på henne. I følge mange blader er hun den neste store tingen i verden og mote. Folk beundrer hennes følelse av klær, og samtidig elsker de hennes godhjertede og enkle holdning, selv om hun er et stort navn på Hollywood.

3. Shopping med bare ansikt:

Nicole Richie uten sminke 3

Nicole er så attraktiv at hun kan se fantastisk ut på nesten alle mulige måter. Dette bildet av Nicole avslører hvor attraktivt hennes naturlige vakre ansikt er. Hun trenger sannsynligvis ikke noe annet for å gjøre seg selv mer attraktiv. Hun trenger ikke å være mer attraktiv. Hun er perfekt.

4. Den uformelle siden av trendsetteren:

Nicole Richie uten sminke 4

Nicole sportsklær mesteparten av tiden. Hun liker sin enkle side, og hun sport er ganske passende. Dette er en av de beste Nicole Richie uten sminkebilder, som avslører hvor vakker denne kvinnen faktisk er.

5. Med og uten Mascara:

Nicole Richie uten sminke 5

Nicole ser nesten det samme ut, enten hun bruker sminke eller ikke. Til høyre ser hun intet mindre enn en vinkel med det hodebåndet. Hun ser ganske søt og vakker ut på venstre side også, som er en versjon uten sminke av henne.

6. Med og uten Mascara 2:

Nicole Richie uten sminke 6

Her kan vi se at Nicole Richie ser ganske fantastisk ut uten å ha sminke også. Ingen tvil om at hun ser guddommelig ut på den rette. Til venstre viser hun bare sin søte og uskyldige naturlige skjønnhet.

7. Med hennes barn:

Nicole Richie uten sminke 7

Nicole ble oppdaget uten sminke da hun likte en tur med den lille babyen. Hun ser nesten like søt ut som babyen hennes. Dette er en av de fineste Nicole Richie uten sminkebilder.

8. En gammel snap:

Nicole Richie uten sminke 8

Dette er et ganske gammelt bilde av Nicole Richie, hvor hun ikke bruker sminke i det hele tatt. Hun ser ganske fantastisk ut i denne, da hun viser sitt sminkefrie ansikt.

9. Gjør litt yoga:

Nicole Richie uten sminke 9

Nicole ble sett i en yogaklubb for kvinner, der hun så ganske attraktiv ut uten å ha sminke i ansiktet.

10. Twitter -oppdatering:

Nicole Richie uten sminke 10

Dette er et morsomt bilde av Nicole, der hun blir sett på å glede seg over noen morsomme positurer med venninnen. Hun ser litt blek ut, men fortsatt ganske attraktiv også.

Vil du se Nicole uten sminke? Bildene ovenfor vil passe for deg. Nicole er sannsynligvis en av de fineste kvinnene i Amerika og er kjent for sitt flotte arbeid innen mote, Hollywood, forfatterskap, etc. Hun har tonnevis med arbeid gjennom hele livet, og har vedlikeholdt sitt naturlig vakre ansikt.