Priya Anand er en av de vanlige ansiktene til sørindiske filmer hver dag, hovedsakelig for kinoene Telegu og Tamil. Helt siden barndommen hadde Anand øynene rettet mot filmindustrien, men det var tydeligvis ikke skuespillerdelen som lokket henne, men den tekniske delen. Hun flyr til utlandet for å fullføre sin siste utdannelse, og hun kommer tilbake til Chennai, Sør -India for å delta i modellering som hun endelig fikk sitt store innbrudd i filmene. Alltid en fin følelse på skjermen, det kommer faktisk ned på tiden uten sminke når vi faktisk kan vurdere om en skuespiller virkelig er alt det og litt mer.

Vakre bilder av Priya Anand uten sminke:

1. The Forever Diva:

priya anand uten sminke

Denne divan, som var pen som vanlig, så ganske fin ut da hun valgte et minimalistisk utseende. Hun kan ha manglet den profesjonelle finessen til henne på skjermen, men en liten liner skadet aldri noen uansett. Da hun poserte, ble de rødmede rosenkinnene hennes fremhevet av trekkene hennes enda mer.

2. Det perfekte smilet:

priya anand uten sminke 2

En varm solkysset glød spredte seg over ansiktet hennes da denne vakre skuespilleren smilte bredt fra kinn til kinn. Ansiktet hennes hadde ingen sminke i seg selv enn en liten farge på leppene for å fremheve funksjonene hennes. Hudens feilfrihet var tydelig i den glatte teksturen som fikk henne til å se virkelig vakker ut.

3. Kommer tilfeldig:

priya anand uten sminke 3

Ved å velge et lat kausal dag -utseende, paret Anand sin mint- og sjøblå tank med henne hver dag casual blå denimjean. Hun gikk uten sminke, men håret hennes falt søtt over skulderen hennes ble stylet og perfeksjonert da hun poserte med en stor latter.

4. Alle smil 1:

Priya Anand uten sminke 4

Alltid en minimalistisk, Priya Anand på dette bildet, hadde en liten øyeliner som konturerte øynene hennes og fremhevet glitrende trekk mens en myk nyanse rullet over smilende lepper. Tradisjonelt kledd i en ekstravagant drakt, hadde hun sin gyllenbakte hud.

5. Alle smil 2:

priya anand uten sminke 5

Her har vi et annet smilende bilde av den alltid sprudlende Anand. Da hun smilte søtt til kameraet, drev hun med sin sanne farge uten sminke, men de skarpe trekkene hennes gjorde at hun fortsatt så vakker ut, med eller uten sminke.

6. Quizzical Look:

priya anand uten sminke 6

Priya Anand, en rik hudfarge med en utstråling og naturlig aura, så i den hvite formelle drakten ganske fristende ut selv uten sminke i ansiktet. Hudens klarhet ble umiddelbart tydelig da hennes myke smil fikk henne til å skille seg ut fra mengden. Etter å ha skilt og børstet håret i en midtdel, lot hun det være naturlig som ansiktet hennes.

7. Id Launch Event:

priya anand uten sminke 7

Dette er en av begivenhetene Priya Anand deltok på, der hun bestemte seg for å ta på en pen, rosa tradisjonell drakt som passet og matchet hennes strålende egenskaper. Håret hennes ble stylet søtt mens hennes klare og skinnende hud skinnet sterkt. Da hun brukte tiden sin morsom og boltret, så hun ut på sitt naturlige jeg, skjønnhet og nåde forent.

8. Stiller opp:

Priya Anand Uten Makeup 8

Nok en gang ser vi Priya i enda et årsaksmøte, med en uformell jente ved siden av. Det er imidlertid ikke hennes ville-mønstrede t-skjorte eller den blå jeansjeanen som får henne til å se verdt ut, men hennes vakre feilfrie ansikt. En lett isrosa fremhevet leppene hennes da huden hennes uten sminke glimtet glimrende.

9. Et balkongskudd:

priya anand uten sminke 9

Hentet fra en av hennes filmbilder, her ser vi skjønnheten selv lene seg mot et balkongrekkverk som ser rolig og samlet ut. På bildet kan vi se at hun ikke har sminke på seg selv.

10. Vinneren av Selfie -spillet:

priya anand uten sminke 10

Det siste bildet av skjønnheten viser tydelig at det er selfie -spillet, og inkluderer henne i hennes engle -aura med en fin hvit kjole med håret krøllet og stylet på hver side. Med en minimal mengde nødvendig fargetone, trekker hun av naken uten at sminke ser bra ut.