Madhuri Dixit blir referert til en av de beste skuespillerne på den indiske kinoen. Hun debuterte i 1984 med filmen “Abodh” og ble populær etter “Tezaab” i 1988. Hun har vunnet 6 filmpriser og hvorav fire var for å være beste skuespillerinne. Hun ble også hedret med Padma Shri. Madhuri har vært en veldig god danser fra barndommen. Hun har et vakkert ansikt og et ekstra vanlig smil som gjør sjarmen hennes.

Nydelige Madhuri Dixit Uten Makeup -bilder:

Nedenfor har vi vært med strålende madhuri dixit uten sminkebilder som sikkert inspirerer deg, hvordan hun var vakker lenge.

1. Madhuri klikket på et arrangement:

Madhuri Dixit Uten sminkebilder 1

Bildet nedenfor er et gammelt øyeblikk som ble klikket på et arrangement, der unge Madhuri blir fanget smilende bort i lyst sammen med et sminkefritt utseende. Hun har på seg en ‘mehendi’ farget ‘salwar dress’ som har blomster sydd på den i oransje, fiolett og rødbrun og blader sydd i grønt.

2. Pretty In Pink:

Madhuri Dixit Uten sminkebilder 2

Dette er et bilde som er klikket innendørs der skuespilleren har på seg en vakker rosa og sølvkjole som faller ned til ankelen. Hun har en lang stjal sammen med kjolen som faller ned fra venstre skulder, rett nedover. Hun er utstyrt med tunge sølvsmykker rundt halsen, og håret holdes åpent og faller fra venstre side, ansiktet var bare dekket med liten sminke.

Les også: Shilpa Shetty -bilder uten sminke

3. Den nye moren:

Madhuri Dixit Uten sminkebilder 3

Madhuri poserer uten sminke på sykehuset med sin nyfødte baby. Det ser ut til at hun er utskrevet fra sykehuset, og ansiktet hennes ser litt svakt ut på grunn av operasjonen, men herligheten ved å være nybakt mor reflekterer fra ansiktet hennes. Hun har på seg en blå skjorte og håret er pent bundet bak.

4. Madhuri med familien hennes:

Madhuri Dixit Uten sminkebilder 4

Dette bildet klikkes når skuespilleren med mannen sin og deres to sønner. Hun har på seg en kombinasjon av rød og oransje ‘salwar’ som er sydd med design på den. Alt hun har på ansiktet hennes er sminkefritt og bruker kun en liten “tika”.

Les også: Preity Zinta uten sminke

5. Trening av dans for en prisfunksjon:

Madhuri Dixit Uten sminkebilder 5

Det ble klikket på Madhuri mens hun forbereder dansen sin til forestillingen på en prisfunksjon. Hun har på seg rosa ‘salwar’ med hvitt design på. Hennes ‘dupatta’ er bundet rundt livet hennes, og det ser ut til at hun poserer mellom dansetreningen. På dette bildet har hun ingen sminke i ansiktet.

6. Nok en dansepraksis:

Madhuri Dixit Uten sminkebilder 6

Dette er en ny snap av madhuri dixit uten sminke fra øvelsen hvis den samme hendelsen som sett ovenfor. Hun har på seg en sjøgrønn trykt ‘salwar’ som også har farger hvitt, gult og rødbrunt på seg. Hun klikkes igjen mens hun øver. Håret hennes er skilt fra den ene siden og knyttet som en ponni bak.

7. På et bønnemøte:

Madhuri Dixit Uten sminkebilder 7

Dette bildet ble klikket da skuespilleren madhuri stiger ut av bilen med minimal sminke for å delta på et bønnemøte. Hun har på seg en hvit ‘salwar’ som har mønster sydd på den. Hun har på seg et par brune solbriller og håret holdes åpent. Sandalene hennes ser stilige ut i brunt med en blomst festet som design.

Les også: Kajol uten sminkebilder

8. På flyplassen:

Madhuri Dixit Uten sminkebilder 8

Dette bildet ble klikket på en flyplass hvor skuespilleren er iført sminkefritt ansikt, en syntetisk topp i gult med korte skuldertrekk. Hun har på seg en svart jeans og bærer en oransje pose på venstre hånd. Hun har på seg et formet halskjede i sølv og sandalene er også sølv. Hennes vakre øyne er dekket med et par brune solbriller.

9. Madhuri med sitt vakre smil:

Madhuri Dixit Uten sminkebilder 9

Når alle skuespillerne bruker sminke, er alt hun trenger å ha på seg smilet hennes. Dette bildet fanger ansiktet hennes fra siden og også hennes vakre smil. Vi ser henne iført en svart topp og håret holdes åpent. Dette er et av de beste bildene av madhuri dixit uten sminke.

10. Mens du underviser i dans i dans med Madhuri ‘:

Madhuri Dixit Uten sminkebilder 10

Dette bildet er fra ‘Dance with Madhuri’, hennes nye online danseakademi. Dette bildet ble klikket mens Madhuri lærte sine dansetrinn til søkere online. Hun har på seg en svart og grå skjorte sammen med en svart joggebukse. Håret hennes er oppblåst og pent bundet som en ponni bak.