Alltid vakre Kourtney Kardashian er en av de mest populære TV -personlighetene noensinne. Denne amerikaneren spiller også en massiv rolle i motebransjen og er involvert i detaljhandel med skjønnhetsprodukter i verdensklasse sammen med sine to søstre. Sammen har de lykkes med å lansere en rekke skjønnhetsprodukter, dufter, klær, etc. Denne jenta er født i Los Angeles og har blitt oppdratt til å leve det ideelle L. A-livet. Kourtney er alltid oppdaget med lag med sminke, takket være hennes kjendisstatus. Hun kommer sjelden til å gå ut offentlig uten å bruke mye tid foran toalettbordet. Men når hun gjør det, blir hennes feilfrie hud avslørt. Sjekk denne artikkelen for å se det beste av Kourtney Kardashian uten sminke -selfie -bilder.

1. The Beach Babe Look:

Kourtney Kardashian uten sminke

Kourtney så ut som en sulten sirene på dette bildet. Huden hennes er så feilfri og strålende. Hun valgte en pen ponnihale og en hvit bikini med grime. Kameraets blits reflekterte hennes glatte, silkeaktige hud. Det er virkelig sjokkerende å se hvor vakker denne skuespilleren er etter å ha fjernet hei sminke.

2. The Sizzling Beauty:

Kourtney Kardashian uten sminke 2

Kourtney så ut som en het babe på dette bildet. Hennes drømmende øyne vil garantert gjøre noen til fangene hennes. Hun gikk for et sminkefritt utseende og stolt over sin vakre, friske hud. Hennes lange lokker som er børstet sidelengs gjør henne til enhver manns Lady Love.

3. Avsløring av skjønnhetshemmeligheter:

Kourtney Kardashian uten sminke 3

Kourtney syntes å være besatt av sin nyoppdagede hemmelighet til langt, vakkert hår. Hennes jet-svarte lokker er drømmen til hver kvinne. Hun så fantastisk ut med sitt minimale sminkeutseende på dette bildet. Btw, visste du at eplecidereddik kan gi deg så nydelig hår?

4. Selfie på badet:

Kourtney Kardashian uten sminke 4

Badeselfie ser ut til å være en ny trend i selfieseksjonen. Kourtney så for bra ut til å være begrenset bak veggene på et bad. Hun ble oppdaget iført en enkel svart topp og hennes lange lokker ble stående åpne. Hun hadde et minimalt sminkeutseende og så ganske fantastisk ut i denne selfien.

5. Holde det tilfeldig:

Kourtney Kardashian uten sminke 5

Dette er et av de siste bildene av Kourtney. Denne kvinnen på 36 år klarer fortsatt å holde seg ung også uten sminke. På bildet over har hun en mørk grønn vinterhatt på. Mesteparten av tiden kler hun seg uformelt og unngår sminke så mye som mulig.

6. Pretty Girl In White:

Kourtney Kardashian uten sminke 6

På dette bildet ser Kourtney ganske kult ut med folk som tar bildene hennes. Det eneste hun har på seg er en lue, fritidsklær og en leppepomade. Hennes naturlige skjønnhet går langt utover grensene for skjønnhetsprodukter som lar henne ta sine egne valg. Hun trenger ikke kle seg for å komme foran folk.

7. En dag ute:

Kourtney Kardashian uten sminke 7

Dette bildet av Kourtney avslører at hvor mye hun liker å gå enkelt. Det ser ikke ut til at hun har problemer med det løse håret i konflikt. Dette er et av de beste bildene som kan inspirere kjendiser over hele verden til å vise sitt naturlige image.

8. Sliten, men pen:

Kourtney Kardashian uten sminke 8

Det er ingen løp fra kameraet, og Kourtney har ikke noe problem med at hennes naturlige utseende blir utsatt for hundrevis av mennesker. Paparazzi forlater henne ikke i det hele tatt. Etter en slitsom dag klarer Kourtney å gå høyt foran linsen og vise ansiktet hennes uten sminke.

9. Prenatal trening:

Kourtney Kardashian uten sminke 9

En enkel blå topp og svart treningsbunn kan få den gravide Kourtney Kardashian til å se glamorøs ut. Her tar hun seg selv og sin ufødte baby for en rask joggetur. Hun kjenner hemmeligheten bak en vakker hud som ikke er sminke, men holder seg frisk og frisk.

10. Av for å handle:

Kourtney Kardashian uten sminke 10

Kourtney Kardashian ble oppdaget å handle på en fullverdig måte. Smilet hennes er hennes beste kurve og hennes naturlige skjønnhet er hennes hemmelige våpen for å fange hjerter. Hun har på seg en grå topp og går helt tilfeldig for å kjøpe eksklusive klær i New York.

11. God natt peeps:

Kourtney Kardashian uten sminke 11

Kourtney la ut denne selfien hennes mens hun ønsket alle god natt. Dette bildet avslører hennes naturlige skjønnhet og lyse hudfarge. Hun er veldig åpen for fansen sin og holder dem oppdatert ved å fortelle dem om hennes skjønnhetstips og en naturlig og sunn livsstil.

12. Treningstid:

Kourtney Kardashian uten sminke 12

Kourtney tok en liten pause fra treningen og klarte å ta speil -selfie og legge den ut. Selvfølgelig hadde hun ingen sminke og så på en eller annen måte passe og nydelig ut som alltid. Hennes søte hvite avling og tilpassede treningsbukser gir oss store motemål.

13. Å spise sunt:

Kourtney Kardashian uten sminke 13

Kourtney Kardashian ble oppdaget som en sunn frokost. Her hadde hun sminkefritt utseende sammen med en søt topp. Vi kjenner nå hemmeligheten bak hennes passform og ren hud. Hun ble sett på å spise grønt til lunsj og en sitronis -te.

Kourtney Kardashian har signaturstilen til søstrene Kardashian. Hun er en av de beste påvirkerne for skjønnhets- og motemerker. Denne eldste søsken i familien er kjent for sin praktfulle enkle sminke og feilfrie hud. Hun er aldri over toppen når det gjelder å posere for bilder. Hennes lange lokker er en fordel for henne. Hun har en helsefarge som er et resultat av hennes ekstremt strenge hudpleieregime. Vi håper du likte disse flotte Kourtney Kardashian -bildene uten sminke.