Ella Marija Lani Yelchi-O’Connor vet også at navnet Lorde er en amerikansk sanger og låtskriver, og hennes opprinnelse er fra New Zealand. I følge blader og Billboard er hun en av sin tids berømte sangere og har ganske lett gjort seg bemerket med de umåtelig populære sangene. Hun er oppvokst i Auckland, og hun er ganske vakker ved siden av å være talentfull. Ifølge de fleste er hun den neste store tingen i kategorien kvinnelige popsangere. Hennes delvis britiske aksent får sangene hennes til å høres ganske fantastiske og unike ut. Ved tittelen på denne artikkelen har du sannsynligvis til nå gjettet at her med skjønnhet hennes naturlige skjønnhet blir indikert. Lorde no makeup selfie -bilder beviser hennes fantastiskhet da hun avslører sin naturlig vakre hud for sine fans og følgere. Nedenfor er noen av de beste bildene av denne skjønnheten.

1. Crazy Girl:

Bilder av Lorde uten sminke 1

Lorde så søt ut på dette bildet, der hun avslørte barnet sitt som uskyld. Huden hennes var fylt med flekker og flekker, men så veldig søt ut. Kinnene hennes har rosa glød og leppene så ganske ømme ut. Vi elsker uttrykket hennes i denne selfien, selv om hun virket litt trist.

2. The Vampy-Look:

Bilder av Lorde uten sminke 2

Lorde valgte dette signaturen vampy utseendet på dette bildet. Huden hennes var ren etter sminke, og dette bildet avslørte hennes sunkne øyne og flekker. Hun har en naturlig glans i ansiktet. Hennes søte lille hatt på hennes bølgete hår gjør det til et perfekt skudd. Hun ser ganske skummel ut, men vi elsker fortsatt utseendet hennes.

3. Jubileumsbilde:

Bilder av Lorde uten sminke 3

På dette bildet så Lorde ganske strålende ut på sitt andre jubileum med kjæresten. Huden hennes skinnet var god helse og hennes hudfarge var vakker. Øynene hennes er fylt med kjærlighet til guttevennen Lowe. Vel, vi må absolutt si at han er en sånn Lucky Chap!

4. Sliten, men pen:

Bilder av Lorde uten sminke 4

Sangeren så ganske sliten ut i denne selfien. Hun la ut dette bildet på Instagram -kontoen sin, der hun ble sett når hun snakket en jobb tidlig morgen. Enten det skyldes effekten av en sen kveldsfest eller på grunn av søvnløshet, så skjønnheten ganske ut av livet i dette bildet.

5. Uformell utflukt:

Lorde-uten-sminke 5

Lorde ble knipset utendørs, da hun kom ut uten sminke. Hun bruker sminke og bruker mange skjønnhetsprodukter for å passe rollen for musikkvideoer, sceneopptredener, arrangementer, etc. Men bortsett fra det liker hun å være seg selv, og det er derfor hun ganske ofte viser sin naturlige skjønnhet uten å nøle og noen ganger foran pressen også. Hvis du er ivrig etter å se noen Lorde uten sminke -bilder, kan dette være en av de beste for deg.

6. Å holde seg varm:

Lorde uten sminke 6

Her har vi et nydelig bilde av Lorde, der hun pumper munnen full av luft og poserer som en baby. Dette bildet ble tatt av Lorde selv, da hun ikke hadde sminke i det hele tatt, og disse bildene viser tydelig hvor vakker denne damen er i virkeligheten. Det er en av de beste Lorde uten sminkebilder.

7. The Goodnight Selfie:

Lorde uten sminke 7

Dette er nok et selfie-bilde av Lorde som ble klikket, da Auckland-sangeren og låtskriveren ikke hadde sminke i det hele tatt. Dette er et av de beste bildene av Lorde, uten sminke i det hele tatt. Huden hennes er ikke feilfri. Hun har noen feil slik akne, men hun ser ikke ut til å bli plaget av det, ettersom hun vet at uansett hvor ille hun kommer til å se ut en dag, vil fansen hennes foretrekke at hun liker musikken hennes. Hun kjenner hemmeligheten.

8. Søvnig selfie:

Lorde uten sminke 8

Dette bildet av Lorde er nok en selfie som ble klikket av henne da hun våknet. Bildet er veldig søtt og vil lett få noen til å bli forelsket i denne fantastiske damen. Man kan få øye på hennes kviser på huden, som hun ikke ønsket å skjule. Ser hun ikke søt ut i denne selfien?

9. Det sporty utseendet:

Lorde uten sminke 9

Lorde liker måten hun er på, og hun foretrekker å være naturlig og vise sitt virkelige ansikt til folk som hun bryr seg om, som fansen. Hennes naturlig tykke øyenbryn og morderøyne stjeler sikkert hjerter. Hun nølte ikke med å avsløre flekkene og den ujevne teksturerte huden.

10. After-Shower Selfie:

Lorde uten sminke 10

Dette er en fantastisk selfie klikket av Lorde, som viser hennes vakre ansikt, etter at hun har vasket av seg all mascara. Hun liker å avsløre sitt virkelige jeg foran fansen, slik at hun kan få bedre kontakt med dem. Lorde ser så frisk ut som en duggdråpe på dette bildet.

11. Lorde før og etter sminke:

Lorde uten sminke 11

Hvis du vil se noen Lorde med og uten sminke, så er dette en fantastisk. Ved å se bildet nøye, kan man si at hun ikke ser veldig annerledes ut når hun tar sminken. Vi følte at jenta så pen ut uten å ha sminke.

12. Det minimale utseendet:

Lorde uten sminke 12

Ikke misforstå. Lysstyrken i ansiktet skyldes kameralyset som ble projisert på Lordes ansikt under et intervju. Hun så fantastisk ut til tross for at hun ikke hadde sminke. Huden hennes så lys og strålende ut på dette bildet. Antrekket hennes utfylte hudtonen ganske bra.

13. The Bubbly Girl:

Lorde uten sminke 13

Dette bildet ble tatt under et intervju, som Lorde deltok på og så ganske fantastisk ut uten å ha et spor av sminke i det hele tatt. Hun så ut som en engel på dette bildet i den hvite strikkede toppen. Hennes lange bølgete hår var blottet for hår styling produkter. Likevel så hun fantastisk ut.

14. Fan Selfie:

Lorde uten sminke 14

Lorde -sminke er et av de mest kjente temaene i disse dager. Men folk gidder ikke lete etter bilder som viser det naturlige vakre ansiktet til denne unge og talentfulle skjønnheten. Dette bildet med en vifte gjør imidlertid jobben. Vi la sikkert merke til hvor glad hennes beundrer var.

Lorde er en levende inspirasjon for mange kvinner der ute. Hun kan enkelt gå foran kameraet, selv om hun har noen ansiktsfeil. Hun skammer seg ikke over det, hun er snarere stolt over at hun har mot til å gjøre det, som tilsynelatende mange ikke gjør det. Lorde har avslørt for fansen at hun er plaget med sin kviserutsatte hud. Hun har lagt ut flere bilder av henne og smurt en kvise mot salve. Det spiller ingen rolle om folk hater bildene hennes, fordi hun bare tror på å gjøre det som gjør henne glad. Vi håper du likte disse fantastiske Lorde no makeup selfie -bildene.