Miranda Kerr er en australsk modell, og hun er faktisk den første australske kvinnen som deltok i denne kampanjen til Victoria Secrets. Hun er sannsynligvis en av de vakreste kvinnene i kampanjen, og skjønnheten er ganske unik. Hun kommer med et utrolig glødende ansikt, og hennes naturlige skjønnhet kan sees fra hvert hjørne av ansiktet hennes, selv om hun er dekket med rikelig sminke mesteparten av tiden. Hun ble født i 1983 og hennes alder er for tiden 34. Men denne gangen har hun oppnådd mye, men det beste er ennå.

Mange er av den oppfatning at som andre motemodeller ser Miranda så nydelig ut bare fordi hun gjemmer seg under mascaraen. Men dette er ikke sant. Hun har en side av hennes naturlige skjønnhet og bildene ovenfor beviser det.

Siste og usynlige bilder av Miranda Kerr uten sminke:

La oss måtte se på Miranda Kerr uten sminke med bilder.

1. Den glødende kvinnen:

Miranda Kerr uten sminke 1

Mirandas ansikt har en naturlig glød som får henne til å se så livlig ut hele tiden. Dette bildet ble klikket på en jevn, der Miranda gikk smålig tilfeldig uten å sminke seg. Enten var hun ikke så bekymret for utseendet den dagen, eller hun ville bare vise sin naturlige skjønnhet. Uansett så hun fantastisk ut. Dette er det beste bildet av Miranda Kerr uten sminke.

2. Den forbløffende skjønnheten:

Miranda Kerr uten sminke 2

Miranda har et vakkert ansikt og smilet hennes er helt guddommelig. Smilet hennes og leppene passer og utfyller ansiktsstrukturen. Øynene hennes er også ganske attraktive, og hennes blendende smil kan ikke sammenlignes. Dette bildet viser også hvor vakkert Miranda Kerr kan se ut uten å sminke seg.

3. Stranddag:

Miranda Kerr uten sminke 3

Dette bildet dateres tilbake til den tiden da Miranda Kerr bestemte seg for å dra til stranden, ikke for et skudd. Hun dro dit uten å bruke noen mascara og virket ganske behagelig, da folk begynte å ta bilder av henne, selv om hun ikke hadde sminke..

4. Med og uten sminkebilde:

Miranda Kerr uten sminke 4

Det er en flott sammenligning mellom kjendiser med og uten sminke, ettersom noen ser helt annerledes ut når de vasker av den mascaraen. Noen kan ikke identifiseres. Ikke denne kvinnen. Til venstre er et bilde av Miranda Kerr uten sminke, som viser hennes naturlig vakre ansikt og hvor attraktiv hun ser ut uten sminke. Alle kan enkelt forholde seg til henne etter å ha sett bildet til høyre i begynnelsen.

5. Utflukt:

Miranda Kerr uten sminke 5

Miranda Kerr ble knipset uten sminke da hun gikk på shopping en dag alene. Hun hadde ingen sminke den dagen, men hun syntes å være ganske komfortabel med sitt naturlige utseende, inkludert antrekket.

6. Den avslappende skjønnheten:

Miranda Kerr uten sminke 6

Her har vi et fantastisk bilde av Miranda, som viser at en kvinne kan se ganske forbløffende ut, selv når hun ikke bruker sminke. Dette bildet er ganske vakkert og viser hvor vakker Miranda faktisk er. Etter å ha sett dette bildet, vil alle sannsynligvis bli forelsket i hennes naturlige skjønnhet, og de vil selv vise frem sitt naturlige ansikt (uten – sminke ansikt) som er motivert av denne modellen.

7. Girl in Casuals:

Miranda Kerr uten sminke 7

Når jenter som Miranda rocker sine uformelle antrekk, ser de veldig søte ut. Her viser Miranda sin uformelle side sammen med sitt umåtelig vakre ansikt. Hun bruker ingen sminke og klarer fortsatt å tiltrekke seg oppmerksomheten til ganske mange mennesker.

8. Rocking The Streets in Style:

Miranda Kerr uten sminke 8

Lyst på noen Miranda Kerr uten sminkebilder? Her er en. Denne kvinnen krever knapt noen sminke for å se behagelig ut. Her kan vi se at Miranda har tatt på seg et attraktivt sett med klær for å se vakkert ut, men uten sminke.

9. Med hennes barn:

Miranda-Kerr-uten sminke 9

Dette er et så nydelig bilde av Miranda Kerr uten sminke. Her kan vi se Miranda med babyen hennes komme inn i bilen og samtidig ha sin naturlige skjønnhet. Miranda er helt klart en av de vakreste modellene der ute, og hun er en inspirasjon for mange kvinner også, som fortsatt tenker hundre ganger før de går ut uten å ha sminke..

10. På flyplassen:

Miranda Kerr uten sminke 10

Miranda ble oppdaget på flyplassen med sitt ansikt uten sminke. På dette bildet har hun sitt helt naturlige ansikt, ettersom hun ikke har sminke. Hun ser helt fantastisk og søt ut som barnet hennes.

11. Nyter seg selv:

Miranda Kerr uten sminke 11

Dette er et så vakkert bilde av Miranda. Det virker som om hun tar seg tid til å kose seg. Hun får nesten ikke fri fra sin travle timeplan bestående av å signere kontrakter for nye motekampanjer og moteshow over hele verden. Dette strandbildet av Miranda viser hennes naturlig vakre ansikt sammen med hennes søte smil.

12. The Australian Cheat Meal:

Miranda Kerr uten sminke 12

Dette bildet viser at selv supermodeller har jukse måltider. Her kan vi se Miranda spise en burger med stil, som er den beste måten. Samtidig kan vi se ansiktet hennes uten sminke, som hun stolt skryter av uten å nøle.

13. Foto av den gamle familien:

Miranda Kerr uten sminke 13

Dette er et gammelt familiebilde av Miranda Kerr uten sminke. Hun var ganske ung da og ser fortsatt veldig vakker ut. Den hvite passer henne og smilet hennes gjør denne til en av de beste Miranda Kerr uten sminkebilder du noensinne vil finne. Dette bildet viser at en kvinne ikke trenger sminke for å se forlokkende ut.

14. Out of the Family Album:

Miranda Kerr uten sminke 14

Dette er alle bilder av Miranda Kerr før hun rystet overskriftene i hvert motemagasin og artikkel. Her kan vi se det faktiske og ansiktsfrie ansiktet til Miranda som viser hvor vakker denne kvinnen kan se ut, uten å ta hjelp av skjønnhetsprodukter.

15. Lev i øyeblikket:

Miranda Kerr uten sminke 15

Miranda ser så vakker ut på dette bildet mens hun øver en liten latter på matdisken.

Denne artikkelen avslører noen av de beste øyeblikkene til Miranda Kerr, hvor hun ikke bruker noe skjønnhetsprodukt. Her er bare ansiktet ganske attraktivt også, og folk vil lett falle for det. I følge hennes fans er dette noen av de beste der ute som du kan se etter.