Olivia Wilde er en kjent amerikansk modell, skuespiller og produsent. Hun debuterte som skuespiller i 2003 med hovedrollen i Jerry Bruckheimer -serien med navnet ‘Skin’. Selv om showet var kortvarig, skilte Olivias skuespillerferdigheter seg ut. Skuespilleren er anerkjent for sine roller i filmer som ‘Tron: Legacy’, ‘Her’, ‘Cowboys & Aliens, Rush og Drinking Buddies. Olivia Wilde skildring av ‘Dr. Remy ‘i den populære TV -serien’ House ‘ble høyt anerkjent.

15 vakre Olivia Wilde uten sminkebilder:

Ta en titt på disse topp 15 Olivia Wilde uten sminkebilder, og du vil ikke slutte å beundre henne.

1. Uten tvil ganske pen:

Olivia wilde uten sminke

Olivia Wilde viser frem sin glødende og strålende hud hun er naturlig begavet med. På dette bildet ble skuespilleren fotografert forlater Los Angeles flyplass mens en limousine ventet på å eskortere henne til hjemmet hennes. Ikke rart, hun virker glad og strålende.

2. Bonding med venner:

olivia-wilde-uten-sminke2

Mens hun hadde det bra med sin venn i New York, bestemte skuespilleren seg for å gå sminkefritt og slippe glam -looken. Olivia Wilde viste frem sin naturlige skjønnhet og hennes feilfrie hud kunne lett sees da håret hennes ble holdt borte fra ansiktet hennes med et hårklipp. Enkelt, men ekstremt vakkert.

3. Den synlige graviditetsglansen:

olivia wilde uten sminke 3

Dette bildet av Olivia Wilde ble tatt bare to måneder før graviditetsdatoen. Graviditeten i ansiktet hennes kan sees tydelig. I dette Olivia Wilde uten sminkebilde ble skuespilleren oppdaget iført en løs svart grafisk trykt genser som skjulte hennes babyhump. Da hun hadde på seg joggeskoene, var hun klar for Pilates -klassen.

4. ingen sminke skjønnhet:

olivia wilde uten sminke 4

Olivia Wilde er en av få kjendiser som kan se like nydelige ut uten sminke. I dette tatt på Tribeca Film Festival som ble holdt i New York, ble skuespilleren fotografert uten sminke, og hun kunne lett løpe til mange andre kjendiser som hadde dekket ansiktet med kunstig pulver. Hennes strålende smil fikk henne til å se enda vakrere ut.

5. Yummy Mummy:

olivia wilde uten sminke 5

Graviditet passer definitivt Olivia Wilde; det har gjort underverker for hudtonen hennes. Skuespilleren kledd i skinny jeans og hvit skjorte ble fotografert da hun hentet kaffen sin fra Starbucks. Humpen hennes er litt synlig, og selv uten et snev av sminke i ansiktet hennes så hun ekstremt pen ut.

6. Hold en lav profil:

olivia wilde uten sminke 6

Olivia Wilde kom med high fashion -uttalelser med sitt opptreden på den berømte Elle Style Awards. Skuespilleren holdt imidlertid en veldig lav profil og var kledd under hennes transatlantiske flytur. Iført en svart svart leggings og en frakk var hun tilfeldig kledd med håret tett knyttet til en knute. Det var ingen sminke i ansiktet hennes, og hun ser sliten ut etter den lange 8-timers flyreisen. Olivia Wilde prøvde å overse fansen ved å skjule ansiktet med et rødt skjerf.

7. Evig skjønnhet:

olivia wilde uten sminke 7

Olivia Wilde så like frisk og uformell ut som hun gikk ned i gatene i New York på en regnværsdag. Selv om skuespilleren er det valgte ansiktet til sminkemerket Revlon, foretrekker hun å vise sin naturlig tonede hud de fleste ganger. Olivia trenger definitivt ikke sminke for å få frem sine slående trekk. Dette sminkebildet fra Olivia Wilde utstråler tillit som vi helt beundrer.

8. Ferie på Hawaii:

olivia wilde uten sminke 8

Til tross for at hun er en kjendis, tror Olivia Wilde på å nyte sitt personlige liv. Stjernen ble sett på ferie på Hawaii med forloveden Jason Sudeikis. Duoen henga seg til vannsport som snorkling mens Olivia viste frem sin tonede kropp i en bikini. Dette sminkebildet fra Olivia Wilde viser at hun kan se fantastisk ut i sitt naturlige utseende.

9. Street Style:

olivia wilde uten sminke 9

Til tross for at hun er en utropet Hollywood -skuespillerinne, kan Olivia Wilde enkelt trekke av gatestilen med like mye letthet. Hun så superkul ut i en svart jakke som hun hadde på seg over en grå t-skjorte og jeans. Olivia virket sikkert å ha en god latter i denne!

10.No Glam Look for hennes kommende film:

olivia wilde uten sminke10

Olivia Wilde valgte å ikke glamme for sin siste film ‘Meadowland’. Hun ble sett iført en baggy blå bukse, liten rutete skjorte og en overdimensjonert blå genser. Selv uten et snev av sminke så hun vakker ut.

11. Å så stilig:

olivia wilde uten sminke 11

Olivia Wilde ble sett på gatene i New York med valpen og vennen. Ansiktet hennes var bart og likevel så hun uanstrengt kult ut uten bruk av kosmetikk. Hennes sans for stil er uovertruffen, og hun vet hvordan hun skal fremheve sine slående trekk.

12. The Innocent Girl-Next-Door Look:

olivia wilde uten sminke 12

Olivia Wilde er en av de dristige skuespillerne som ikke viker unna å gjøre offentlige opptredener uten sminke. I dette bildet av Olivia Wilde uten sminke er skuespilleren uformelt kledd og hennes blonde låser faller løs over skuldrene hennes. Huden hennes ser klar og strålende ut uten sminke. Selv om skuespilleren ser ut til å være litt motvillig til å bli fotografert, men det er ingen grunn til at hun skal være det i det hele tatt.

13. Hvordan hennes indre stråling viser seg:

olivia wilde uten sminke 13

Olivia Wilde naturlige utseende er nok til å få henne til å skille seg ut. Skuespilleren tror på å bruke minimal sminke når hun ikke lever karakterene hennes på skjermen. I dette bildet av Olivia Wilde uten sminke blir skuespilleren sett sammen med forloveden Jason Sudeikis, mens duoen forlot flyplassen i Los Angeles. Hvordan hudtonen hennes ser feilfri ut uten å bruke kosmetikk, lar oss ærefrykt.

14. En typisk New Yorker:

olivia wilde uten sminke 14

Olivia Wilde uten sminke ble oppdaget å shoppe i New York City akkurat som enhver annen innbygger. Skuespilleren hadde på seg en blå rutet jakke og håret var åpent løst. Ansiktet hennes så friskt og pent ut uten sminke, og dette bildet lar oss lure på hva som fanget Olivia Wildes oppmerksomhet?

15. For søt:

olivia wilde uten sminke 15

Olivia Wilde viser frem sin indre skjønnhet og utstråling når hun kan. I en lyseblå genser ble skuespilleren oppdaget uten sminke og forlot nettopp Red O Restaurant i California. Hun var der på en middag med sin forlovede og smilte da hun forlot restauranten. Olivia Wilde trenger definitivt ikke sminke for å se vakker og sjarmerende ut.

For kjendiser å gjøre offentlige opptredener i sitt naturlige utseende er ikke så lett. Men Olivia Wilde trenger ikke å bekymre seg for dette da hun ser vakker ut med eller uten sminke. Dette var de beste bildene av denne nakne skjønnheten.