En veteransanger med en gylden stemme, Adele Laurie Blue Adkins, eller rettere sagt under navnet Adele, har ofte dukket opp i monokrome nyanser i albumomslag der hun så fantastisk ut i sitt vakre jeg. Adele som er på den tyngre siden har ofte tidligere stått overfor hindringer på grunn av sin pluss størrelse, men som en inspirasjon som alltid har hun alltid trukket vekten sin, elsket kroppen sin og vokst inn i det, sannsynligvis en av grunnene til at vi elsker henne så mye. Med årene hvor hennes berømmelse hette vokste, har vi ofte fotografert henne på gatene, annerledes enn forsidebildets utseende, men uten profesjonell settmakeup klarte hun å være det nydelige selvet hun er.

1. Sengetoppen ser ut:

adele uten sminke

Dette er et av Adeles klassiske sengehodet -utseende, hvor vi bare kan anta at hun nettopp har rullet av sengen og fortsatt har en rotete frisyre, Adele her var helt uten sminke. Ser ganske enkelt fantastisk ut uten profesjonell dekk, Adele ser sikkert litt annerledes ut, men kan vi virkelig si at hun ser dårlig ut uten sminke? Glattheten i huden hennes blir bare fremhevet av hennes rosa rosa lepper.

2. Over kaffe:

adele uten sminke 2

Dette bildet av Adele ble skutt på en kafé i nærheten, der hun en kald morgen manglet turtleneck, og dette klemte seg inn i komforten av ullen og pakket seg tett mens hun fortsetter. Hun ser på det vanlige, fantastiske selvet hennes da hun trakk ermene helt til håndflaten og vinket søtt til kameraet.

3. Søthet overbelastet:

adele uten sminke 3

Enda et nytt bilde av Adele dukket opp på internett der hun tilsynelatende holdt et plakat med unnskyldninger som ble skrevet på det mens hun så unnskyldende og likevel søt ut til randen. Selv om litt av trettheten hennes var fremtredende under øynene, var huden glatt som smør mens hun gjorde håret med myke, jordbærblonde lokker satt til siden med øyenbrynene godt gjennomført.

4. Etter en travel dag:

adele uten sminke 4

Adele, trolig opptatt av en lydsjekk for sitt kommende album, ble avbildet på avstand fra maset den kalde dagen med et skjerf viklet rundt henne, mens hun igjen smilte søtt etter bildene. Hun hadde sin rosenrøde glød fremtredende i ansiktet hennes som fremhevet hennes ganske glatte hud. Hun pakket vesken i siden og øynene lyste av søthet hun gikk rundt dagen sin.

5. Bursdagsjenta:

adele uten sminke 5

Dette bildet ble tatt på Adeles 26 -årsdag da bursdagsjenta ble sett holde tommelen opp for bursdagsbildet hennes uten sminke. Håret hennes var bundet i en tett ponni på baksiden mens hennes slitne dager med arbeidet med albumet og musikken var synlig gjennom posene under øynene hennes. Likevel er dette bildet av henne en ekte skjønnhet utfoldet med et søtt, utbredt smil og store lyse øyne.

6. Dato natt:

adele uten sminke 6

Dette var et bilde som ble tatt av en av vennene da hun delte en god middag eller et sannsynlig måltid med sine nære mens hun tok en solid prat. Denne gangen hadde Adele håret i en myk bolle med frontlåsen stylet i en ryggbørste. På samme måte som håret, hadde denne vakre kvinnen feilfri flekkfri hud som virket glatt som melk og lys som en daggry.

7. En dag ute:

adele uten sminke 7

Denne kvinnen var ganske pen i den blå hel -ermegenseren og hadde håret bundet på ryggen, helst i en lav bolle, mens Adele gikk rundt for dagen og så seg pen ut. Selv om hun ikke sportet med et dryss sminke i ansiktet hennes, så hun på det vakre selvet hennes.

8. Konecki og henne:

adele uten sminke 8

Dette er nok et bilde av den mektige Adele, denne gangen slått av kjærlighet da hun og kjærligheten gikk en tur. Dekret i en pen mønstret topp og støttet på noen nyanser, så denne skjønnheten evig ung og livlig ut selv uten sminke på seg selv.