Den aldri forandrede Avril Ramona Lavigne har vunnet hjerter med sine fengende låter og sin signatur mørke øyne. Fra begynnelsen av karrieren har Avril vært en sterk utfordrer når det gjaldt å synge sanger og hiphop, rock og enkel pop. Musikken hennes har ganske mange hjerter, men det som forble forhøyet var utseendet hennes. For hver alder som har gått, har Avril blitt yngre og spredt vingene mer for hver knallhit på rekordlisten hennes. Imidlertid er det mer med denne kanadiske kjendisen enn bare langt hår og tunge sminkede øyne. Denne sniktittet inn i Avrils bok uten sminke, forteller oss hvordan vi denne skjønnheten fremdeles er forbløffende selv uten de stilige tunge øynene.

1. The Pretty Peepers:

avril lavigne uten sminke

Vanligvis blir Avril Lavigne sett med sin signatur tunge, svarte øyesminke, og uten en må vi innrømme at hun ser veldig annerledes ut. Det betyr imidlertid ikke at hun ikke er vakker uten en siden dette bildet er et levende bevis på hvordan Lavignes skjønnhet ikke kan finnes innenfor grenser for sminke. Ser ekstremt pen ut, Avril her er en ekte skjønnhetsvisning av hennes vakre peepers og perlehvite.

2. En forandring for godt:

avril lavgine uten sminke 2

Ofte ville vi ikke se Avril i de myke funksjonene hennes som poserer for fotografiene på den røde løperen, men det var en gang da hun bestemte seg for å velge en liten endring i sminkeplanen som så henne i en mild sminkebase som var veldig forskjellig fra hennes tunge sminke utseende. Avril glødet på den røde løperen med bare en liten foring i de ellers myke trekkene og kanskje bare en normal glans..

3. Litt sliten:

avril lavgine uten sminke 3

Her ser vi et ganske sliten og høytidelig bilde av travle Avril som uten tvil går gjennom mye hardt arbeid under musikkutgivelsene sine. Den konstante lydkontrollen og å måtte løpe rundt til og med sent på kvelden har belastet henne ettersom de slitne øynene ga irritasjonen. Uansett så Avril ganske klar og glatt ut.

4. Beholder det Au Natural:

avril lavgine uten sminke 4

Avril her bestemmer seg for å kaste bort sin tunge sminke da hun ble fotografert i sitt helt naturlige jeg. For alltid unge Avril Lavigne blendet også her, akkurat som hun gjør i musikkvideoene sine, men de myke posene under øynene hennes som ga bort en mørk tone var tydelige, selv om hennes skjønnhet aldri virkelig var inneholdt.

5. Gå rundt:

avril lavgine uten sminke 5

Avril dekket seg i en hettegenser og virket ganske opptatt da hun gikk rundt på gatene. Hennes helt svarte antrekk fremhevet bare hennes blonder mane som var tett knyttet til siden. Selv om ansiktet hennes ikke kunne tydeliggjøres langt borte, hadde hun absolutt ingen sminke i ansiktet hennes, og likevel så hun ganske fascinerende ut.

6. For å holde det tilfeldig:

avril lavgine uten sminke 6

Påkledd i sin grå tank med den lange manken åpen og flytende, her er et annet flott bilde av den vakre Avril i hennes naturlige jeg, som flaver over hennes feilfrie hud. Selv uten sminke kunne vi fortelle at hun har en god konsistens når det gjelder hud og relaterte problemer.

7. Sammenligning av det beste utseendet:

avril lavgine uten sminke 7

Her har vi et med sminke og uten sminkebilde av Lavigne hvor bildet til venstre viser hvordan hennes vakre jeg uten sminke, og selv om hun ser mye annerledes ut enn hennes høyre, er hun fortsatt en ganske fantastisk.

8. Oppriktig skjønnhet:

avril lavgine uten sminke 8

På dette bildet ser vi en Avril i hennes hvite tank uvitende om at bildet ble tatt, og ofte på en vanlig dag ville du tro at en åpenhjertig ville komme dårlig ut, men med Avril er det ikke noe som heter et dårlig bilde. Hun er en vakker kvinne med eller uten sminke.