Demetria Devonne, eller rettere sagt Demi Lovato har vært et kulturelt ikon og en inspirasjon helt fra begynnelsen av karrieren. Med hovedrollen i den nest beste musikalske Disney -produksjonen, Camp Rock, ble denne lille jenta berømt som sanger og skuespillerinne. Langsomt ble verden kjent med sangene hennes, og snart ble albumet hennes gitt ut. Deretter begynte skuespillerkarrieren, og med babysteg er denne fine damen ikke bare en skuespillerinne, sanger og låtskriver, men også en stolt eier av sin egen kosmetiske og forskjønnelseslinje, Devonne av Demi. Dette bringer oss til temaet for dagens artikkel, den friske ansiktet Demi uten sminke.

Demi Lovato uten sminkebilder:

Webkamera -selfien:

Demi Lovato uten sminkebilder

Selfies er et must i ungdomsverdenen, og ofte er dette en av de beste måtene å utlede om en person uten sminke virkelig er så vakker. Dette bildet av Lovato er et webkamera -selfie der hun dukker opp uten synlige tegn på sminke og likevel ser strålende forlokkende ut. Fra utseendet på det kan man se at hun virkelig har feilfri hud.

Fresh Faced Beauty:

Demi Lovato uten sminke 2

Demi Lovato ba en gang fansene sine om å slippe sminken for dagen og pryde huden de er født i. for å øke ånden til naturlig skjønnhet, fortsatte hun med å sminke et bilde av seg selv på sosiale medier, der hun bare så fantastisk ut i sitt helt naturlige jeg. Ingen foring, ingen sminke og ingen glans, og vi kunne ikke engang se om hun virkelig var sminke mindre.

Oppriktige:

Demi Lovato uten sminke 3

Det var aldri tvil om at Demi var det perfekte vesenet hun er. Bortsett fra å være en kjære i hjertet, er hun også kjent for å være et av de flotteste idolene som alltid kan skryte av sin feilfrie hud uten sminke. Denne ærlige av henne er akkurat det vi trengte for å bevise hennes verdi uten sminke.

Minimalisten:

Demi Lovato uten sminke 4

Alltid til fordel for minimalisme, har Demetria Lovato alltid beholdt sin skjønnhet med lavmælt hår og sminke. Inspirasjonen, derav merket, skildrer her hennes minimalistiske utseende med bare et drag på liners da hun igjen blottet sitt klare ansikt for offentligheten.

Morgen Selfie:

Demi Lovato uten sminke 5

Vi har alle hatt de dagene da morgenlyset gjorde det bra med kameraets blenderåpning og et bilde. Demi Lovato må ha hatt den samme følelsen som hun poserte med en kopp kopp dampende kaffe om morgenen. Denne divaen flammet med sine tatoveringer sammen med den klare huden, og så fantastisk ut.

En liten affære:

Demi Lovato uten sminke 6

Her har vi et vakkert bilde av popstjernen som flaunter sin fantastiske hud mens hun introduserer sitt nyanskaffede kjæledyr for verden. Demi Lovato er den stolte eieren av havskildpadden, og mens vi siklet over henne og hennes nye kjæledyr, så Demi kjekk ut i dette sminkeskuddet. Bildet var et bevis på hvordan hun ikke trenger sminke for å være vakker.

Bilde ved bassenget:

Demi Lovato uten sminke 7

Svært få mennesker eller rettere sagt jenter er komfortable i sin egen hud. Selv om noen kan håndtere ujevne hudtoneproblemer, er noen fregner den største barrieren. Imidlertid ga bildet til Demis bassengkanten oss en ekte følelse. Med hovedrollen uten sminke i dette bildet, flaunt Demi sine vakre fregner og så fantastisk ut.

The Pretty Smilers:

Demi Lovato uten sminke 8

Det siste bildet av Lovato viser henne i en av de korte frisyrene der hun så helt vakker ut med blinkende perlehvite.