Sweety Shetty, også kjent som Anushka Shetty, er en populær skuespillerinne i filmindustrien i Telugu og Tamil. Hun debuterte i 2005 og ble raskt berømt i løpet av et år. Hennes arbeid er ganske imponerende, og folk har verdsatt hennes talent og skjønnhet. Av natur er hun en fantastisk og morsom kjærlig person og har en enorm tro på seg selv. Anushka er ikke bare en skuespiller, men var også en yogainstruktør på et tidspunkt i livet. Hun er veldig vakker å se på og vet hvordan hun skal bære seg selv når hun er ute i mengden. Her har vi lagt ut noen bilder av Anushka shetty uten sminke som vil hjelpe oss å se hvordan den naturlige skjønnheten opprettholder seg selv til alle tider.

På settene:

anushka shetty uten sminke

Her får vi se Anushka på en av skyteplassene hennes. Hun ser ganske pen ut, selv om det er helt klart at hun nesten ikke har brukt sminke. Den røde kurta og klokken fremhever hennes skjønnhet og hennes synlig myke og glødende hud får henne til å se fantastisk og tiltalende ut.

Uformell Anushka Shetty:

Uformell Anushka Shetty

Anushka ser flott ut i dette antrekket. Som vi kan se, har hun på seg en veldesignet svart topp med vanlige blå jeans. Ansiktet hennes har ingen sminke og håret ser veldig godt trimmet ut. Det som får henne til å se attraktiv ut, er smilet hennes, holdningen, den nydelige huden og det skinnende håret hun har.

Søt utseende Anushka:

Søt anushka

Anushka Shetty er en veldig sjarmerende og søt skuespillerinne. Hennes funksjoner er søte, og hun trenger egentlig ikke sminke for å se bra ut hele tiden. Her har vi tatt et bilde av den naturlige Anushka som koser seg ute i mengden, og vi kan legge merke til hvor godt vedlikeholdt hun er og at huden hennes er helt feilfri.

Ved en tamilsk filmkampanje:

På en tamilsk filmkampanje

Anushka har gjort flere tamilske filmer, og her finner vi henne promotere en av dem. Når vi ser nærmere på, innser vi at hun nesten ikke har brukt sminke. Dette viser Anushkas dristige holdning og tillit og hvor pen hun kan se ut uten å måtte bruke noe kosmetisk eller kunstig produkt.

Smilende Anushka:

Smilende Anushka

Her kan vi se Anushka iført en vanlig hvit kurta mens hun smiler til mengden. Ansiktet hennes ser så lett, avslappet, skinnende og rent ut uten sminke.

Poserer Anushka:

Poserer Anushka

Her finner vi vår søte Anushka som poserer for et bilde. Hennes enkle og naturlige ansikt ser så tiltalende og vakkert ut. Hun er så nydelig og fantastisk og vet virkelig hvordan man får et flott utseende uten å bruke timer på kosmetikk.

I en Saree:

I en saree

Som en indisk skuespillerinne har Anushka posert i mange indiske antrekk. De mest populære er saree. De får henne til å se så elegant, ung og vakker ut. Her ser vi Anushka posere i en lys og skinnende rosa saree. Håret er vått og uttrykket er dynamisk. Hun bruker tydeligvis ikke sminke, selv om noen vil si at hun ser helt fantastisk ut.

I hennes briller:

I brillene hennes

Anushka Shetty ser fantastisk ut når hun bruker brillene. Dette gir henne et veldig seriøst utseende. Det faktum at hun ikke bruker sminke, blir neppe lagt merke til fordi hennes glødende hud kompenserer for det.

Les også: Samantha uten sminke

Mens du spiller en sport:

Mens du driver med en sport

Anushka er en ganske sportslig person og liker å trene. Her får vi se henne spille basketball og se hvor fantastisk og strålende huden hennes er. Hun er ikke sminket, men klarer fortsatt å se så fantastisk ut. Antrekket hennes passer til anledningen, og hun vet virkelig hvordan hun skal ta tak i seg selv når kameraet snur seg mot henne.