Etter å ha gitt ut suksesser som Mr. og Mrs. Smith, troy og det nysgjerrige tilfellet Benjamin Button, den verdensberømte Brad Pitt trenger ingen spesiell introduksjon i det hele tatt. Bedre kjent i samsvar med sin andre berømte halvdel, Angelina Jolie, forlot William Bradley Pitt college -karrieren halvveis bare for å flytte til LA og finne sin sanne kjærlighet, Cinema. Brad Pitt er knyttet til den berømte Jennifer Anniston og en lykkelig seksbarnsfar, og har ofte vært kjent for sin gode fyr med stubbesjarm, den perfekte kandidaten for en robust mann ved siden av. For stjerner er det imidlertid ganske vanskelig for oss å finne ut om de virkelig er alt som glitrer hvis gullet tas bort.

Bilder av Brad Pitt uten sminke:

Uten profesjonell belysning og sminke, la oss se på om Brad Pitt overlater sjarmen hans.

1. The Young Boy Charm:

brad pitt uten sminke

Dette bildet stammer helt tilbake fra hans unge dager da sjokoladegutten hans fortsatt var hovedspillet hans. Brad Pitt barber hodet til et elendig college -Jock -utseende, og står på den røde løperen og sole seg i sin egen skjønnhet mens hans perlehvite vendinger gir deg et mykt smil.

2. Robust utseende:

Brad pitt uten sminke 2

Dette er et overgangsbilde fra den gode fyrens sjarm til et mer robust og mannlig utseende. Da han sto der og passet på å se ut som en fin herre, var det tydelig at Brad er ganske feilfri hud selv uten berøring av sminke i ansiktet.

3. Skjeggfasen:

brad pitt uten sminke 3

Dette er et mye nyere bilde av den berømte Pitt i en av hans modne dager da han bestemte seg for å spille et slakt skjeggspill da han passet seg til et arrangement. Ser mye ned til jorden og ganske annerledes i sitt nye utseende, sier vi at Brad fungerer uten sminke på sitt beste.

4. Hunk On The Road:

brad pitt uten sminke 4

Dette var et av bildene fra et av Brads veibeskrivelser, der han så ut til å rocke i den hvite t -skjorten med ermer, alt varmt og plaget å se sitt beste ut. Da t-skjorten klemte hver muskel, trakk han opp ermene til en fjerdedel mens han gikk forbi.

5. Arbeidsfare:

brad pitt uten sminke 5

Brad viste seg i en arkitektonisk hatt og denne gangen hadde Brad t-skjorten halvveis i biceps, og viste frem sin magre tonede kropp da han hadde en liten stubbe mens flygerne dekket de fleste av de vakre peepers sine.

6. Rocking the Trend:

brad pitt uten sminke 6

Ikke før sist, ble onesies en het trend, og her har vi et bilde av trendsetteren selv som fikk middelaldrende menn til å føle seg komfortable med å ha på seg en onesie, ved at han dukket opp i en. Da hans gylne låser svaiet bak, dekket hans brune nyanser øynene hans, han gikk forbi.

7. Filmstills:

brad pitt uten sminke 7

Dette er en stillbilde fra en av hans tidligste filmer, Thelma og Louise, hvor den unge Brad står bar og poserer i sin klassiske frisyre. På dette bildet hadde han ingen sminke som tydelig viser seg i ansiktet hans, men uansett vet han hvordan han skal jobbe..

8. En fan -affære:

brad pitt uten sminke 8

I et av møtene og hilsenene bestemte par Brangelina seg for å stoppe for noen signeringer av autografer og bilder med fansen, og i denne perfekte oppriktigheten har vi fått paret til å samhandle med fansen, både uten sminke og rocking av parspillet.

9. En kjære far:

brad pitt uten sminke 9

Bortsett fra en rød løper -modell og en berømt skuespiller, bestemte denne faren til seks seg for å ta med barna sine på jobb da de bestemte seg for å besøke pengeballen. Da han bar barna sine i begge armene, så den kjære faren ganske slitsom ut.