John Abraham ble født av en malayali Nasrani -far og en parsi -mor i Mumbai, Mahashtra. Faren hans heter Abraham John mens moren hans heter Firoza Irani. Siden John Abraham delvis er Parsi, er hans Parsi -navn Farhan. Og siden faren er en marthomittisk syrisk kristen, kalte han ham John. John Abraham har også en yngre bror som heter Alan Abraham. Han studerte på Bombay High School og tok sin bachelorgrad i økonomi fra Jai ​​Hind College og mottok også en MMS fra Narsee Monjee Institute of Management Studies, Mumbai (MET).

John Abraham med og uten sminke

Han er en indisk filmprodusent, skuespiller og har vært en tidligere modell. Etter å ha modellert for et stort antall selskaper og reklame, debuterte han som skuespiller med filmen Jism i 2003, noe som ga ham nominasjonen Filmpris som beste pris. Dette ble fulgt av hans kommersielle suksessfilm Dhoom i 2004 som ga ham to nominasjoner til Film fare Award for sine negative roller i Dhoom og Zinda. I 2012 våget han seg til filmproduksjon som produserte filmen, Vicky Donor, som ga ham en National Film Award for beste populære film som gir sunn underholdning. Hans andre film Madras Café ble også kritisk verdsatt.

Beste bilder av John Abraham uten og uten sminke:

Her er noen bilder av den sexy kjekke hunken John Abraham uten sminke.

1. The Dimpled Smile:

John Abraham med og uten sminke 1

Dette er et bilde av John Abraham uten snev av sminke i ansiktet, og likevel ser han så frisk og god ut. Hvor naturlig han er i dette fremdeles.

2. Tommelen opp:

John Abraham med og uten sminke 2

Som man kan legge merke til at den kjekke hunken har på seg et veldig uformelt antrekk og er på farten, ikke bruker sminke og likevel ser fantastisk varm ut.

3. Studen:

John Abraham med og uten sminke 3

Med en flott kroppsbygning som John Abraham, ville jeg ikke klandre jentene hvis de blir sprø av ham. Med en uformell T-skjorte med hette, ser han ut som en varm stud, og det er det ingen tvil om. Og han har ikke engang sminke på dette bildet.

4. Hold det lavt:

John Abraham med og uten sminke 4

Med en enkel antrekk og det så søte utseendet på ansiktet hans, kan han få kjøre de fleste jentene der ute sinnssykt uten å måtte male ansiktet hans med sminke.

5. God morgen, John:

John Abraham med og uten sminke 5

Vel på dette bildet ser John ut som om han nettopp har våknet fra søvn. Men vent, det har han ikke. Iført en uformell t-skjorte og jeans trenger denne hunken ikke å bruke sminke for å se varm ut selv på en uformell dag. Utseendet han ser på dette bildet veldig forlokkende med blå fargesko.

6. Hvem er der?

John Abraham med og uten sminke 6

Blå er en flott farge. Jeg vet ikke hvor mange av dere som vil være enig med meg, men John ser sikkert flott ut med denne lyseblå fullskjorte. Og så er det hans uskyldige gutteaktige blikk som får deg til å gå over ham. I motsetning til mange andre skuespillere trenger ikke denne stjernen sminke for å forbedre utseendet.

7. Ok, knapp opp:

John Abraham med og uten sminke 7

Det er ingen tvil om at jenter er gale med fysikken hans, mens det er gutter som misunner det. Med en halvknappet hvit skjorte ser John Abraham sexy ut, og det er det ingen tvil om. Så pen han er til og med uten sminke.

8. Den sjarmerende gutten:

John Abraham med og uten sminke 8

Fortell meg nå hvorfor skulle du ikke like ham? Han ser så frisk og så bra ut på dette bildet. Han trenger tydeligvis ikke hjelp av sminke for å få ham til å se sjarmerende ut.

9. Ok, ett ord, sexy!

John Abraham med og uten sminke 9

Dette er et flott bilde av John Abraham for å få jentene til å gå svake på kne. Og så er det de søte gropene. Han ser rett og slett varm og sexy ut på dette bildet. I tillegg bruker han ingen sminke for å få utseendet hans.

Hans muskuløse, atletiske og velbygde fysikk har skaffet ham statusen som de mest innflytelsesrike sexsymbolene og den vakreste mannen i Bollywood. Fremfor alt er de kjekke bildene av john Abraham uten sminke som får deg til å forbløffe.