Kavya Madhavan debuterte i 1991 som barnekunstner i malayalam -filmer i en alder av 7 år! Senere, fremdeles som student i 9. standard, ble hun introdusert som heltinne i Chandranudikkunna Dikhil (1999). Filmen ble en suksess i massene og hviler som de sier er historie. I en alder av 29 år har hun allerede vunnet to Kerala State Film Award for beste skuespillerinne for sine fantastiske forestillinger.

En av de travleste kvinnelige hovedrolleinnehaverne i filmer i Malayalam, hun er også en like dyktig danser. Stort sett en del av romantiske komedier, hennes beste filmer er med medskuespiller Dileep som hun har totalt 18 filmer med.

Kavya Madhavan med og uten sminke

Kavya Madhavan, skuespiller, danser, sanger og poet, er et kraftverk for kreativt talent. Men hun er verdt mer substans enn det som ser øyet. Alltid oppdaget i naturlig utseende, er hennes eneste dominerende sminke hennes mørke kajal / kohl. Her er en titt på våre favorittutseende av denne stjernen i hennes naturlige fantastiskhet.

Fantastiske Kavya Madhavan med og uten sminkebilder:

Nedenfor er alle på og av skjermbildene av Kavya Madhavan Without Makeup som sier hvor vakker hun er.

1. Det tradisjonelle utseendet:

Kavya Madhavan med og uten sminke 2

Denne malaysiske skuespilleren er kjent for sitt enkle og tradisjonelle utseende både i sitt virkelige liv og i spolelivet. For noen som vokste opp under buelysene, elsker hun å underspill glansfaktoren i dressingen. Med en tung kant av Kajal for selskap, fremhever dette bildet bare hvordan en enkel saree og tradisjonelle smykker kan få deg til å se slående ut. Dette bildet viser hvordan hun er fantastisk, selv med lite sminke.

2. Karakterskuespilleren:

Kavya Madhavan med og uten sminke 3

Kavya spiller en muslimsk jente i landsbyen Kerala på skjermen og bærer uten problemer det tradisjonelle antrekket til Kachimundu Thattam til perfeksjon. Kavya er født i en hinduistisk familie og er en skuespillerinne som tror på å spille forskjellige karakterer i filmene hennes som appellerer til massene. Hun definerer talent utover den tunge sminken

3. Fresh As A Daisy:

Kavya Madhavan uten og uten sminke 4

Som en blomstrende blomst om våren, er dette en forfriskende stillbilde av den allsidige skuespilleren. Hennes klare hud lyser i den kontrasten i det blå antrekket hennes. Filmstjernen glamour intakt med humlene hennes, hun fanger en nydelig selfie uten ansikt uten sminke.

4. Danseren:

Kavya Madhavan uten og uten sminke 4

C. Hun griper aldri å tiltrekke seg med sine fantastiske øyne med sminke..

5. Enkel Southie Belle:

Kavya Madhavan uten og uten sminke 5

Den typiske sørindiske skjønnheten ser duggfrisk ut hver dag. Hun tror at mindre er mer når det gjelder sminke og praksis som i hennes personlige liv så vel som under filmopptredener. Hennes naturlige utseende er det som appellerer til hennes stadig voksende fan.

6. Lys som vintersolskinn:

Kavya Madhavan uten og uten sminke 6

Som de beroligende solstrålene om vinteren vil dette bildet automatisk fascinere deg med sin enkelhet. Hun er en skuespillerinne som lar håndverket hennes skille seg ut fremfor sminken eller figuren. Det som tilfører appell er hennes vakre strålende smil.

7. Eleganse Personifisert:

Kavya Madhavan uten og uten sminke 7

Eleganse er mellomnavnet for denne sørlige skjønnheten, ettersom hun uanstrengt trekker av et glamorøst utseende med nesten ingen sminke. Hennes beste eiendeler er hennes uttrykksfulle øyne og vakre manke. Begge fremhevet til perfeksjon attributter til hennes naturlige sjarm.

8. Uanstrengt glam:

Kavya Madhavan uten og uten sminke 8

Kavya er ikke kjent for å foretrekke glamour, ettersom hun elsker å uttrykke følelsene sine gjennom øynene til karakterene hun spiller. Men i dette fremdeles kan man se at hun egentlig ikke trenger å prøve for hard sminke. Hennes naturlige skjønnhet gir mye glede til selv den enkleste rollen som en jente ved siden av.

9. Slankere Kavya:

Kavya Madhavan uten og uten sminke 9

I det siste har hun gått ned i vekt på grunn av etterspørselen etter hennes nye roller og økende konkurranse. Etter å ha kommet seg etter en ganske rotete skilsmisse, er hun ikke en delikat kjære, men en sterk kvinne som er stolt over sin individualitet.