Mila Kunis er en kjent amerikansk skuespillerinne som har dukket opp i en rekke TV -programmer, realityprogrammer og i filmene, selvfølgelig. Blant det store antallet skuespillere som bor i LA, er Mila den mest betraktede som kjæresten. Hennes søte smil, runde øyne og hennes praktfulle figur er den perfekte pakken for Hollywood -filmer. Alle disse egenskapene har hjulpet henne til å oppnå massiv suksess gjennom årene. Hennes strålende humor og blendende utseende gjør at hun kan stjele utseendet. Selv om hun er en berømt skuespillerinne, er Mila ikke bare en plastdukke. Mila liker å ta seg tid og nyte et enkelt og uformelt liv, akkurat som en vanlig person, når hun får en sjanse. Mila anser hennes naturlige skjønnhet som sitt beste våpen, og det er også hovedårsaken til alle de vellykkede sminketriksene. Nedenfor er noen av de beste bildene av Mila Kunis der hun ikke bruker sminke.

9 usettede bilder av Mila Kunis uten sminke:

La oss måtte se på de 9 beste mila kunisene uten sminkebilder.

1. Ut på tur:

mila kunis uten sminke 1

Her er et bilde av Mila Kunis med mannen Ashton Kutcher. Paret tar med hunden en liten spasertur gjennom gatene i Los Angeles. Dette bildet viser at Mila knapt trenger sminke for å se attraktiv ut. Hun har på seg en enkel svart hettejakke og grå joggebukse mens hun koser seg med morgenjoggen sammen med sin lykkelige familie.

2. Hvem trenger sminke:

Mila Kunis uten sminke 2

I dette bildet sport Mila Kunis sin naturlige skjønnhet uten sminke. Hennes uformelle utseende gjør at hun ser litt annerledes ut enn det Mila ser ut på skjermen. Her har hun på seg en enkel Henley-t-skjorte og holder håret løst.

3. Ingen feil så langt:

Mila Kunis uten sminke 3

Mila Kunis er helt feilfri. Hennes vakre hud, flotte figur osv gjør henne til den vakreste skuespilleren noensinne. Enten det er på TV eller bare å gå på gata, klarer Mila å holde seg i form og fabelaktig.

4. Bare å være seg selv:

Mila Kunis uten sminke 4

På dette bildet ser Mila Kunis ganske fantastisk ut, og hun trenger ikke sminke for det. Med sin uformelle sorte jakke og barnslige frisyre klarer hun å få seg selv til å se ekstremt søt ut. Hennes naturlige skjønnhet avlaster henne fra å nøle med å gå ut uten å sminke seg.

5. The Barefaced Beauty:

Mila Kunis uten sminke 5

Mila Kunis ble oppdaget sammen med mannen sin, som gikk på gatene i L.A. Hun rocket en rød jakke og det naturlig vakre, bare ansiktet. Hun er så vakker at folk kan kjenne henne ganske lett selv om hun ikke har sminke.

6. Litt shopping:

Mila Kunis uten sminke 6

Mila Kunis ble sett på shopping i Los Angeles. Hun hadde på seg sminkefritt ansikt med en svart jakke og et par revet jeans. Denne kvinnen trenger knapt noe for å få seg selv til å se søt og skjermklar ut.

7. Nipper til varm kaffe:

Mila Kunis uten sminke 7

På dette bildet av Mila Kunis drar hun fra en butikk etter å ha spist frokost. Hennes sportslige casual getup får henne til å se ganske avslappende ut, og det virker som om hun nyter sitt enkle liv uten skjerm og visner ektemann.

8. Vintershopping:

Mila Kunis uten sminke 8

Mila Kunis ble oppdaget en fin vintermorgen mens hun var på vei hjem etter at hun var ferdig med å handle. Mila rocket en grå genser på en søt lilla topp og viste villig ansiktet hennes uten sminke.

9. Ingen sminke? Egentlig?

Mila Kunis uten sminke 9

Dette bildet av Mila Kunis ble klikket mens hun dro fra en restaurant etter å ha fullført frokosten. Hennes skjønnhet er så ren at hun kan gå nesten hvor som helst uten å sminke seg. For Mila er sminke ikke en stor del av livet hennes, men hennes morsomme tid og naturlige skjønnhet er det.