Den amerikanske skuespilleren, modellen, forfatteren osv. Ser fantastisk ut uten sminke. Vi snakker om den eneste Bella Thorne. Hun er også en stor TV -personlighet og er kjent for sin fantastiske visning av unik skjønnhet på skjermene. Bella liker å holde det enkelt og ekte bak linsen, og noen ganger blir hun for glad i sin naturlige tiltrekning og viser ganske ofte ansikt. Denne artikkelen handler om disse øyeblikkene. Her vil du gi deg noen av de beste bildene av Bella, hvor hun har null sminke på ansiktet hennes.

1. Selfie uten sminke:

Bella Thorne uten sminke

Dette er et av de vakreste bildene av Bella, hvor hun sporter sitt null sminkeansikt sammen med sin naturlige tiltrekning. Her ser Bella så uskyldig og vakker ut, at allure hennes gjør denne til en av de beste Bella -tronen uten sminkebilder noensinne.

2. En annen No Makeup Selfie:

Bella Thorne uten sminke 2

Her har vi enda en fantastisk selfie av Bella som viser frem sin naturlige tiltrekning. Hun ser nesten det samme ut som når hun bruker sminke. Hun kan gå til et arrangement på denne måten. Hun ser helt fantastisk ut på dette bildet, hvor hun ikke bruker sminke i det hele tatt.

3. Det gamle bildet:

Bella Thorne uten sminke 3

Vær trygg, en ting kan med sikkerhet sies at Bella ikke er falsk. Hun liker sin naturlige skjønnhet og trenger ikke få det til å se mye mer attraktivt ut ved hjelp av skjønnhetsprodukter. Hun kan få nok oppmerksomhet ved ganske enkelt å vise frem sin naturlige tiltrekning.

4. Selfien 2014:

Bella Thorne uten sminke 4

Bella så slik ut for 2 år siden, og skjønnheten hennes ser ut til å øke med alderen. Allure hennes er ganske unik og kan ikke sammenlignes med noe. Bella ser helt fantastisk ut med sminke. Men folk burde se etter mer naturlige skjønnhetsbilder av Bella i stedet for bare å lete etter sminkebilder fra Bella Throne.

5. The Rough Hair Selfie:

Bella Thorne uten sminke 5

Denne selfien er litt annerledes enn de forrige. Her ser hun mye mer imponerende og forførende ut, og dette bildet er nok til å imponere hennes hatere og folk som ikke kjenner henne.

6. The Adorable Facial Allure:

Bella Thorne uten sminke 6

Bella elsker å ta selfies uten sminke av henne. Dette er et bilde, hvor Bella igjen har sin naturlige tiltrekning sammen med sitt fantastiske smil. Bildet kan sies å være et av de best rangerte Bella Throne uten sminkebilder noensinne.

7. The Cutie:

Bella Thorne uten sminke 7

Bella er sikkert søta. Hvis du ikke visste det, kan dette bildet avsløre den hemmeligheten. Dette bildet ble klikket mens Bella Throne nøt en smoothie utendørs. Dette er sannsynligvis et av de beste bildene av Bella uten å ha på seg noe skjønnhetsprodukt og fortsatt stjele showet.

8. På flyplassen:

Bella Thorne uten sminke 8

Her kan vi en annen og mye mer moden versjon av Bella, hvor hun viser sin naturlige tiltrekning sammen med sitt fantastiske smil. Bildet er så vakkert at det lett kan imponere mennesker over hele internett.

9. Den frisyren skjønt!

Bella Thorne uten sminke 9

Dette var Bellas frisyre for noen måneder siden. Hun ser helt annerledes ut her. Frisyren får henne til å ligne en annen person. Men ansiktet hennes og ansiktslokkingen er det samme. Denne retro blandede moderne touch -frisyren synes å passe henne perfekt.

10. Stillbildet på baksiden:

Bella Thorne uten sminke 10

Dette bildet ble lagt ut av Bella på Instagram. Det sminkefrie bildet av Bella setter absolutt baren høyt. Damer må jobbe mye med kosthold og skjønnhet for å se slik ut. Men for Bella kommer det naturlig.

Bella Thorne er ganske vakker og ser nesten det samme ut uten sminke. Denne artikkelen begrunner utsagnet ovenfor. Etter en ganske diskusjon kan en ting sikkert sies at Bella sannsynligvis er veldig stolt av sin naturlige tiltrekning, og det er derfor hun viser det så ofte.