Eva De La Caridad Medez er en amerikansk modell og skuespillerinne, en ganske god faktisk. Hun er et av de mest gjenkjennelige ansiktene i filmindustrien, og hun har jobbet i mange filmer med Oscar-vinnende medskuespillere og skuespillerinne. Denne 42 år gamle fraskilte kvinnene fra Miami er en av de beste denne bransjen noensinne har mottatt. Hennes forlokkende ansikt er hennes viktigste verktøy for å tiltrekke seg mennesker, og hun gjør jobben helt fint. Noen ganger tror folk at Eva handler om sminke, og hun er ikke noe mer enn de modellene som dekker feilene sine under en haug med sminke. Men ikke Eva. Hun er helt unik, og i denne artikkelen vil vi diskutere noen unike fakta om Evas skjønnhet ved hjelp av bilder.

Beste bilder av Eva Mendes uten sminke:

1. God shopping:

Eva Mendes uten sminke 1

Eva har et naturlig attraktivt ansikt, og av den grunn trenger hun ikke skjule ansiktsfeilene. Hun er feilfri og liker å skryte av sitt naturlige ansikt når hun får en sjanse.

2. Ut av bilen:

Eva Mendes uten sminke 2

Eva blir aldri irritert over at pressen tar bildene hennes. Hun er ganske komfortabel med dem akkurat som hun er komfortabel med å avsløre sitt helt naturlige ansikt. Hvis du leter etter Eva Mendes uten sminkebilder, så er dette den perfekte der ute.

3. Med og uten sminkebilde:

Eva Mendes uten sminke 3

Disse bildene kommer godt med når du er ivrig etter å inspisere noens faktiske skjønnhet. Bildet viser at på begge bildene ser Eva mer eller mindre likt ut. Dette beviser at denne kvinnen sannsynligvis er en av de vakreste som finnes og lett kan ha sitt helt naturlige ansikt uten å nøle, siden hun er klar over sin naturlige tiltrekning.

4. The Rough But True Face:

Eva Mendes uten sminke 4

Eva Mendes skammer seg ikke over å vise frem sitt sanne ansikt, ettersom hun føler at det å vise ansiktet ditt uten sminke er som å avsløre din sanne identitet. Denne typen mentalitet er virkelig episk, og hun vil være helt lojal mot sine fans og følgere.

5. Den naturlige skjønnheten:

Eva Mendes uten sminke5

Dette er som å avsløre det faktiske ansiktet til Eva Mendes. Og når du får se det, innser du endelig at hun ser fantastisk ut, selv uten å ha noen form for sminke i ansiktet hennes. Dette er sannsynligvis en av de fineste Eva Mendes -bildene uten sminke.

6. Fotograferingen uten sminke:

Eva Mendes uten sminke 6

Her kan vi se den nakne ansiktet fra Eva, hvor hun ser helt fantastisk ut, selv om det er null sminke i ansiktet hennes. Denne kvinnen kan rocke på skjermene, selv om hun fremstår barbeint.

7. Bare ansiktsscenen:

Eva Mendes uten sminke 7

Denne spesielle scenen fra filmen, “The Other Guys”, viser sikkert Evas naturlige skjønnhet. Hun ser bra ut, selv om hun ikke bruker sminke. Rollen krevde at hun var helt sminkefri, og hun gjorde en god jobb.

8. The Bare Face Scene # 2:

Eva Mendes uten sminke 8

Dette er nok en scene med bare ansikt fra en av Evas beste filmer. Selv om hun spilte en birolle i denne filmen, var hun i stand til å samle ganske mye oppmerksomhet uten å prøve for hardt.

9. Beste måten å starte dagen på:

Eva Mendes uten sminke 9

Her kan du sannsynligvis føle LA -stemningen ved å se på dette bildet av Eva Mendes. Mens hun tar en kopp kaffe fra Starbucks, viser hun sitt virkelige ansikt som er sjokkerende vakkert.

10. Shopping -dagbøker:

Eva Mendes uten sminke 10

Eva Mendes ble sett på med et veldig kult antrekk sammen med et sminkefritt ansikt mens hun handlet. Dette er den siste, men fortsatt en av de beste Eva Mendes uten sminkebilder.

Denne artikkelen har gitt deg de beste sminkfrie severdighetene til Eva Mendes uten sminke. På alle disse bildene hadde hun sitt helt naturlige ansikt sammen med noen kule antrekk og flotte frisyrer. Eva Mendes er en ganske kvinne, som hver mann vil bli forelsket i.