Denne indiske modellen er en av de vakreste skuespillerne i verden av indisk fjernsyn. Hun startet modellkarrieren i 2005, og derfra begynte hun sine glamorøse fotspor i verden av mote og skjønnhet. I sine siste skjønnheter har hun etterlatt seg et betydelig preg av skjønnhet og grundig ytelse. Imidlertid kan det sies at denne kvinnen har et stort hjerte og et vakkert ansikt. Hun trenger ikke sminke for å se forlokkende ut. Her er noen av de beste sminkefrie bildene av denne talentfulle unge skuespilleren som vil imponere deg.

1. Diana på sitt beste:

Diana Penty uten sminke 1

Dette er et sminkfritt bilde av Diana Penty hvor hun har et yndig og attraktivt ansikt. Bildet ble tatt på et arrangement der hun støtte på noen av hennes mest lojale fans og klarte også å klikke noen bilder med dem. Dette bildet viser at Diana ikke bruker mye av tiden sin foran toalettbordet, ettersom hun er vakker fra innsiden.

2. På Music Launch:

Diana Penty uten sminke 2

Dette bildet av Diana Penty ble tatt på musikklanseringsarrangementet for filmen hennes, Cocktail. Her bar den unge skjønnheten et uformelt utseende uten sminke og så pen ut til å være fokuspunktet for den omkringliggende mengden. Hennes vakre hår, søte ansiktsvinkler og unike kroppsspråk gjorde henne til kveldens stjerne utenfor skjermen.

3. Star of the Event:

Diana Penty uten sminke 3

Dette er nok et nytt sminkefritt bilde av Diana Penty som ble skutt ved lanseringen av Women’s Health Magazine-arrangementet. Hvem som helst kan se på henne og si at hun hadde null sminke. Men samtidig kan vi alle være enige om at hun så veldig varm ut som alltid, og hun trengte absolutt ikke mascara for å skru opp varmen for den fysikkrelaterte hendelsen.

4. Scene fra en film:

Diana Penty uten sminke 4

Dette er en scene fra en film kalt ‘Cocktail’, der Diana Penty spilte en medskuespiller sammen med DeepikaPadukone. I denne scenen ble Diana bedt om å opptre uten å ta hjelp av noe skjønnhetsprodukt. Uten å nøle satte hun hjertet inn i scenen, det også uten mascara. Hennes naturlige skjønnhet kan ikke måles ut fra målestokken til de fine skjønnhetsproduktene.

5. På en fest:

Diana Penty uten sminke 5

Diana deltok nylig på en fest der hun støtte på noen av vennene sine og endte med å ta noen kule bilder. Hun trenger ikke å tilbringe to-tre timer foran speilet og sminke seg før hun drar et sted. Denne kvinnens naturlige skjønnhet er nok til å tiltrekke seg alle menn og kvinner, som hovedsakelig kommer med spørsmål angående hennes skjønnhetshemmeligheter.

6. Det stolte ansiktet til skjønnhetsprodukter:

Diana Penty uten sminke 6

Dere vet sikkert alle at Diana Penty er ansiktet til mange skjønnhetsprodukter som Garnier, Maybelline. Og hun tjente ikke den posisjonen ved å vise frem sine skjønnhetskunnskaper på grunn av hennes valg av skjønnhetsprodukter. Hun er på forsiden av en rekke motemagasiner på grunn av hennes harde arbeid og selvfølgelig hennes naturlige skjønnhet.

7. Ingen sminke? Egentlig ?:

Diana Penty uten sminke 7

Dette er nok et bilde uten sminke av den talentfulle, unge og stigende skjønnheten, Diana Penty. Her ser hun veldig attraktiv ut uten sminke. Hun har lært å elske seg selv uten sminke. Makeup er en sosial norm for de fleste kjendiser, men for Diana sverger hun til at det ikke er sminke. Nøkkelen er å ha en naturlig feilfri hudfarge.

8. Cocktailintervjuet:

Diana Penty uten sminke 8

Diana ga en gang et intervju for å bringe filmen nær manuset til filmen, der hun hadde et sminkefritt utseende. Hun motiverer faktisk kvinner og jenter i dag til å gå sminkefritt. Diana har ingen samfunnsmessige påtrykk og føler ikke behov for å følge skjønnhetsstandardene som er satt av industrien, derfor tror hun på et mer naturlig utseende.

9. Skjønnheten uten sminke:Diana Penty uten sminke 9

Diana trenger tydeligvis ingen sminke for å se nydelig ut og være skjønnhetsdronningen hun er. Hennes naturlige skjønnhet er hovedårsaken bak hennes forlokkende og oppmerksomhetstjelende utseende. Selv uten sminke, utstråler Diana selvtillit, og det er inspirerende for de som bryr seg om huden sin og effekten som sminke har på huden deres. Bli dristig og sminkefri som Diana.

10. Runway Look:

Diana Penty uten sminke 10

Diana, ser uanstrengt frisk og våken ut uten behov for sminke. Hun eksperimenterer med sminkeutseende etter hendelser, filmer, rullebaner og uformelle dager, med stolthet og letthet. I stedet for å ty til mascara, skjulere, fundamenter osv., Velger Diana å gå bar på sminkerutinen sin og helt ærlig ser hun nydelig ut, naturlig.

11. Event Look:

Diana Penty uten sminke11

Ingen sminke? Ja, Diana ser fantastisk ut på dette arrangementet der hun valgte å gå sminkefritt igjen. En godt hydrert hud og god hudpleierutine hjelper henne med å oppnå dette utseendet. Hun ser glamourøs ut og huden stråler. Huden hennes lyser naturlig, og hun ser nydelig ut på alle bildene og i virkeligheten. Med Diana er det ingen dårlig huddag!!!

12. Smil:Diana Penty uten sminke 12

Sminke er et tilbehør og ikke en nødvendighet. Hun tror ikke på å se vakker ut ved hjelp av sminke. A SMILE er den beste sminken noen kvinne kan ta på, og Diana er et perfekt eksempel. Audrey sitat sier: “De lykkeligste jentene er de peneste”, vel, vi er sikre på at du er enig i dette 100%. Diana har jobbet hardt for å føle seg vakker i huden, det gjør hun sikkert!

Barefaced skjønnhet er ikke fortid, det er NÅ! Stjerner og kjendiser har ikke bedre hud enn oss, de har bedre og fantastiske makeupartister og stylister. Barefaced beauty handler om å la huden din skinne naturlig og ha en jevn hudtone og en naturlig glød.

Nakne lepper og et naturlig, men ikke vasket utseende er i dag. Velg et mer duggete utseende og velg et naturlig rødt utseende. Enten huden din er lys eller mørk, hjelper et naturlig utseende deg med å skille seg ut.