Skjønnhet ligger i øynene til betrakteren, sier de. Og sminke sies å forsterke den skjønnheten. Men Manju Warrier er en av de mest suksessrike hovedhunnene i filmindustrien i Malayalam som donerer ut den ene suksessen etter den andre. En datter av en finansregnskapsfører og huskone, Manju fra skoletidene var en født danser, og sakte sprang talentene hennes ut til skuespillersjangeren der hun debuterte i karrieren i en alder av 16. Under alt glam og glitringer, skuespillere tar alltid feil for sitt feilfrie jeg, noe som får dem til å se annerledes ut når de striper til vanlige. Å være menneske, feil er en del av livet, men er feilene som fortsatt får henne til å se verdt ut uten sminke, er et spørsmål vi skal svare på i denne artikkelen.

Topp 12 fotografier av Manju Warrier uten sminke

1. The Nerdy Look:

Manju Warrier uten sminke

Manju Warrier har valgt dette nerdete, men søte utseendet etter en butikkåpning i UAE. Hun valgte en enkel kattøye -ramme med naturlig bølget hår. Ser hun ikke nydelig ut? Huden hennes ser feilfri ut, og smilet hennes er sannsynligvis den beste sminken hun hadde på seg den dagen.

2. Girl-Next-Door-utseendet:

Manju Warrier uten sminke 2

Dette utseendet som Manju Warrier gjør minner deg om den søte og sprudlende jenta ved siden av. Hun velger en uformell t-skjorte og bølget hår. Det vi liker med dette bildet er den ferskenblå rødmen på kinnene, som selvfølgelig er uten sminke. Den beste delen av bildet? Den ærlige håndbevegelsen som ser ut til å si “Yaay” til utseendet hennes.

3. The Diva:

Manju Warrier Uten sminke 3

Gudinner trenger ingen sminke, og Manju Warrier er en ekte diva. Selv en enkel svart kurta ser stilig ut på denne skjønnheten, som er velsignet med en fantastisk hud og ikke å glemme sitt smil på millioner dollar. Dette er vårt favorittutseende på Manju Warrier uten sminke.

4. Pose perfeksjon:

Manju Warrier uten sminke 4

Manju Warrier flaunted sin naturlige skjønnhet uten sminke med sin slanke rygg i en høy ponni og en v-hals lilla t-skjorte. Det som overstrålte hennes mangel på kosmetikk var hennes strålende smil, og gutt så hun fantastisk ut!

5. Arrangementsdag:

Manju Warrier uten sminke 5

Dette ærlige, ikke -sminkede fotografiet av Manju Warrier ble tatt ved åpningen av “She Taxi” – En taxi tilgjengelig for kvinner når som helst og hvor som helst. Klikk på av en Times-reporter, ser denne mallu-kutty like nydelig ut som noen gang.

6. Silk Faced Beauty:

Manju Warrier uten sminke 6

Dette bildet av Manju Warrier ble tatt da hun talte til publikum om South Bath Peace Foundation. Nok en gang pryder og vugger det sminkefrie utseendet, bærer Manju av en lett solkysset naturlig brunfarge med brillene støttet opp i håret, og iført et smil som er like ekte som de kommer.

7. En plutselig kandidat:

Manju Warrier uten sminke 7

Mat gjør alle glade sier de, og Manju Warrier ser helt henrykt ut og ser på en tallerken med mat som er usynlig på dette fotografiet. Hun sport en løst bundet høy ponni, og uten sminke mens hun stråler med et smil, ser på sitt vanlige, nydelige jeg.

8. Med The Big B:

Manju Warrier uten sminke 8

Manju Warrier blir fanget på kameraet under diskusjonen om et reklameskyting, og sitter sittende komfortabelt ved siden av den beryktede Amitabh Bachchan og har et sminke-utseende etter karakteren hun spilte. Manjus personlighet skinner ikke mindre enn fantastisk, og lyser sterkt i dette fotografiet.

9. En lykkelig familie:

Manju Warrier uten sminke 9

Hver tomme av dette familieportrettet skriker lykke og glede. Tatt tilbake da Manju fremdeles var gift med skuespilleren Dileep, er fotografiet en sjelden med hennes nydelige smilende lille-tot.

10. Bokutgivelse:

Manju Warrier uten sminke 10

Sittende klar som en etablert forfatter og en stolt husmann, ble dette bildet av Manju tatt under signeringen av boken hennes ‘Sallaapam..

11. En minimalist:

Manju Warrier uten sminke 11

Nøkkelen til god sminke er å se ut som om du ikke bruker sminke i det hele tatt. Det er det minimale sminkeutseendet de sier, og som du kan se på dette bildet, ser den unge Manju Warrier fantastisk ut med bare noen grunnleggende høydepunkter.

12. Skjønnhet i aske:

Manju Warrier uten sminke 12

Ekte styrke og skjønnhet avsløres midt i mye hjertesorg. Dette blir tydelig på dette bildet av Manju Warrier som forlater familieretten etter hennes skilsmisse fra ektemannen Dileep. Kledd i en enkel monokrom salwar kameez, en tradisjonell bindi, og uten sminke, tar Manju indre skjønnhet og styrke midtpunktet.

Kjent for sine upåklagelige skuespill- og danseferdigheter, har Manju Warrier overrasket filmindustrien i Malayalam da hun delte ut treff etter slag etter slag siden debuten i en alder av 16. Med sin enkelhet og posisjon har hun bevist for verden at glamourens verden handler ikke bare om glamour.

Det er rom for å være deg selv – ditt eget vakre, nydelige, ikke -sminkende selv.

Hun er et perfekt eksempel for den yngre generasjonen, som bruker mer tid foran speilet enn å polere ferdighetene sine. Hun er en naturlig skjønnhet som kan sette scenen i brann med sitt minimalistiske utseende og knuse en million hjerter mens hun går på rampen.